![]() |
|
Idemo Belgijaaaaaa. :Machineg:
|
Izuzetno dobra utakmica, vrlo otvorena i napadačka na obje strane. Belgija bolja zasada, no dok ga ne uvale, čabe ovaj visoki pretisak.
Sent from Usreo Mobara |
Da hoce ovo oticibu produzetke pa nek se i oni malo umaraju
|
Citiraj:
|
Vidi se umor na svima, dosta nepreciznosti i ponesto treme.
|
Ma kaj god, to su profići, mogu oni do sutra :D
Šalu na stranu dobar nogomet bez obzira na nepreciznost, finale prije finala definitivno. Inače, Večernji kaže da će Vrsaljko igrati, a da počinje Badelj a ne Broz. |
Citiraj:
Strogo se stoji iza lopte kad protivnik napada, a Belgija je jedno par puta sa 3-4 igrača krenula u presing i začas ih Francuzi izigraji i stvori se višak. Boje se i jedni i drugi kontri. Po meni će Belgija krenut otvorenije jer im je to jednostavno u genetskom kodu, ne mogu oni odigrat 90 minuta disciplinirano. Ne bi bilo loše da budu produžeci da se malo iscijede.:lol2: |
Citiraj:
|
Belgija na konopcima u knockdownu.
Sent from Usreo Mobara |
Samo kaj Žirkec nemre zabit,... trom je jako.
|
fakat sam ostario, mbappe nije bio rodjen kad je francuska osvojila prvenstvo 98-e :O
|
Chadli i Lukaku su koštali Belgiju pobjede. Koliko je ovaj Chadli promasio centarsuteva i izgubio lopti, to nemre ni Pivaric.
A Lukaku je ocajan danas, nije njegov.dan. |
Cigani francuski. Crvene bi dijelio za onakvo bezobrazno odugovlacenje i kradju lopte
|
Jbga i očekivao sam pobjedu francuza, navijao za belgiju
|
Fuj odurna država
|
Citiraj:
Tako nekako lako došli do finala. Nevjerovatno. Gamad. Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Šteta, Belgija pala u drugom poluvremenu. Svi osim golmana koji je jedini bio na visini do kraja tekme. Onaj gol je više sreća - toliko se brzo lopta odbila da nije stigao niti ruke dignuti. |
FIFA World Cup 2018 Russia
Citiraj:
|
Uzasno me zivciraju takve stvari. Ajd da drze loptu u nogama pa da se medjusobno dodavaju, ali ovo mi ide na jetru. Cisti bezobrazluk.
|
Treba reć zaslužena pobjeda.
Opeglamo Engleze i Francuze i mirni smo opet dvaes godina.:lol2: Kad bi to napravili naš nogomet kao brend u svijetu bi postao besmrtan za sve vijeke vjekova. :care: |
Citiraj:
Pa jesi vidio sta je mbappe izvodio pa je tamo dobio naguravanja? Uzas. Postrozit treba sudjenje pod hitno. |
Pitaju Francuzi Engleze:
-"Sa kime vi ono igrate u sutra?" -"Sa Hrvatskom". -"Kakva koincidencija! Pa i mi u nedjelju igramo sa njima!" :fiju: |
Jesam. To me najvise i nazivciralo. A pogba isto s onim podmetanjem ledja. Lagano bi mu koljeno zabio pa nek se onda podmece do sutra.
|
Za 24 sata feštamo :D
Sent from Usreo Mobara |
Znaci ide osveta 20 godina poslije :)
|
Daj boze. Samo da ih nabijemo i vratimo na zemlju. Mislim da im nebi bilo goreg ponizenja.
|
Sa onakvom igrom Francuske, onakvim simulacijama, zadrzavanjem lopte, nazalost nemamo sanse. Navijao sam za Belgiju i bili su dobri ali to nije bilo dovoljno.
Ne mogu rec da je zasluzena pobjeda Francuske, ne. Nisu bili toliko bolji. |
Citiraj:
Ali statistika je kurva, uvijek ima iznimki :D |
Citiraj:
Rijeci ti se pozlatile :) |
Citiraj:
Iz tvojih usta u bozje usi. Da bar djelim taj opimizam. Ja mislim da ce bit 5-0 za englesku. |
Iskreno nakon ove tekme včr nisam neki pretjerani optimist, po meni naša jedina nada za medalju je da sutra prođemo Engleze, teško bi mi sa ovakom Belgijom, ubili bi nas na bekovima.
Da je izbacit one napuhane Engleze pa sa Afrikancima u finalu šta bude bude. |
Sad se pojavljuje priča da značajnije mijenjamo sastav tj. da ulazi i badelj i brozović umjesto perišića i kramarića
https://ip.index.hr/remote/indexnew....765&height=402 Iako sam očekivao da postoji šansa da perišić izleti iz sastava, očekivao sam to u smislu da se napravi mjesta na kramu, bilo na krilu ili da se mandžo spusti na krilo. Ako je istinito ovo mi se ne sviđa jer se možda previše prilagođavamo protivniku. Svakako treba ubaciti trećeg u sredinu (broz ili badelj svejedno, čak sam da se da šansa badelju). Da ovo radimo radi francuske, belgije ili brazila razumio bih |
To je vjerojatno više da se zaustavi Trippier + Sterling ili Young + Sterling na drugoj strani. Dupliranje bokova u obrani će biti ključno. Jer makar Sterling ne zna lupit loptu kak spada ipak je zabio 15 golova + 15 asista ove sezone u sezoni i opasan je. Pogotovo ako će Čarli igrati na Kaneu. Krila moraju pomagati našim bekovima inače ćemo izvisit ko veliki
|
Englezi bi ovo mogli protumačiti kao bunker (vidu gledaju vjerojatno kao isključivo stopera, a broza kao defanzivnog veznog)
Bojim se da se samo previše ne osakatimo s ovime prema naprijed, odnosno prema kontrama, treba brzih igrača tipa perišića. Mislim da se sjetio vadit ga u potpuno krivoj utakmici, to bi imalo više smisla da je napravio protiv danaca i rusa, a ne ovoj. Ovo bi mogao biti njegov meč, za koji ga se čekalo. U defanzivnom smislu nisu baš pretjerano dobri Citiraj:
|
Doć će skoro na moje :D
Izgurat prvi dio, i onda u drugom svježeg Perišića da ih pretrči :) |
S kauča je lakše. Igrao sam a i sjedio po kaučima. Istina, komentiramo ali svejedno nismo kompetentni da se kakimo npr. sutra Daliću na glavu ako ne uspije jer bi "mi" bili stavili štajaznam Kramu vamo a Jedvaja amo i sl... Osjećaj koji me dosad nije iznevjerio govori da nećemo imat većih problema s Englezima. Dabogda tako i bilo. :)
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c49afbaab5.jpg |
Citiraj:
Ili smanji ili mjenjaj dilera:D |
Citiraj:
Neka oni rađe uđu u naš! A i prirodno je da igramo sa Francuzima za prvo mjesto.Jer ako ,izgubimo ,teško bude sa Belgijom! Danas je šansa! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:04. |