![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
fear of missing out
|
Gle stvarno, BTC divlja. WTF, ima li neki razlog tome ili spontano?
|
Najvise u cijelom tom trejdanju me pati sto bi ja i trejdo i holdo, a to nece jedno s drugim pod ruku. Jesam se navuko. xd
Holdam tenx i gledam kako danas fino raste. bilo dosta vremena utopit ga po 107 i to dvaput, al sta ces kad se ja mislim kako kad prodam ce mozda otic jos gore pa necu moc kupit (odnosno za isto para cu dobit manje coina). |
Citiraj:
Sad il će se radit prostor za NEO ili će ovo ić u korist Rippleu koji je već povezan s Kineskim bankama u neku ruku. Vidjet ćemo nakon SWELL konferencije. Pretpostavljam da banke polako rade prostora za ulazak u teren pa će se vršit sve veći pritisak na vlade diljem svijeta. Mislim da bitcoin nitko ne može zaustaviti, ali dugoročno gledano, mislim da će Ripple također profitirat od toga. Jedini rizik je da ga banke na kraju ne prihvate no teško da će se to dogoditi. Ne bi Google uložio u Ripple da ne vrijedi :) |
Navodno se i pretočilo 3 bil. $ u USA iz stock marketa u Crypto, a ulaz im je preko BTC-a naravno, to je isto utjecalo na ovakav BTC, tj. potražnju.
|
Što planirate sa signatumom nakon što dođe do duplanja težine (danas ili sutra)? brza prodaja ili držanje coina do... kada?
btw, BurgerKing izbacuje uskoro svoji Whoperrcoin. |
Citiraj:
|
Mislim da bi mogao pasti na ~500ks kroz slijedećih par dana. |
Citiraj:
Uzmi za primjer bittrex cca. 2m dolara je bilo dovoljno da se cijena napumpa za 200 dolara, sad možete zamisliti što bi neki veći iznos napravio. Opće je poznato da se sve burze prate i dovoljno je pumpat cijenu na jednoj da na svim ostalima cijena skoči. :beer: |
Citiraj:
Rekao je da se prošli mjesec navodno prebacilo 30 mld. $ u Crypto... https://youtu.be/v_BAip93E8A?t=1m25s |
Citiraj:
|
Kako gdje su?
https://coinmarketcap.com/charts/ Vrijednost mog portfolia je narasla x10 u zadnjih godinu dana, a od toga je većinom narasla od travnja |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Ulazi li tko u Monaco dok je u padu?
Jer sutra navodno ide gore. |
Sve sam prebacio u MCN, svih 4btc , i još ulupam kasnije 25k kn fiata.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1312 __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Ne idem , malo sarkazma. Lijepo je čovjek pitao pa sam odgovorio.
|
Citiraj:
|
Ode MCO za 2$ gore :)
|
Jako puno ih ide 5%-20% na dnevnoj bazi. :) Kud češ bolji info od ovog.
|
Citiraj:
|
Ja isto sav profit od prekjucer izgubio jer jucer nisam imao pristup da prodam, prodao se samo dio na 62, al ostalo potonulo...
|
Na koliko ste ušli u MCO?
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ajde bloodthorne daj neko misljenje. Dal izac iz tenxa i omga pa uletit u mco
|
Citiraj:
Osim Vidovitog Milana. Sva slična pitanja preusmjerite njemu na 060 60 30 31. |
Ajmooooo Mco!
|
Bolje vam je da ovaj MCO urodi plodom inače ću vas doći tražiti :D
EDIT: poludit ću, prebacim nešto btc-a na bittrex da mogu kupiti MCO, čekam verifikacije. Dok čekam drugu od dvije verifikacije, ovaj skoči sa 410k satoshija na 450k ($19 na $20) :fuming: |
Citiraj:
|
|
Mislim da sam našao način kako sjebat Matrix i Murphyjev zakon koji me prati kod trejdanja (za one koji ne znaju, to je ono kad nešto kupiš pa počme padat, ili prodaš jedva da se izvučeš pa počme rasti).
Znači novac koji mislite potrošiti (recimo 1 BTC primjera radi), podijelite tako da sa 0.5 BTC kupite tu valutu na X cijeni. Recimo na 450.000 satoshija. Primjetit ćete kako odmah nakon toga ta valuta počinje padati. E! Onda preostalih 0.5 BTC postavite na limit buy malo niže od toga, recimo na 400.000 satoshija. Eksploatirali ste glitch u Matrici i sada sustav više neće znati kako da vas s*ebe jer ne želi da jeftino kupite niti da dobro prodate, te će cijena te valute vječno varirati od 410.000 - 450.000 satoshija :D Osim ako vas baš mrzi, onda će vam proći limit buy na 400.000 i nastaviti će padat :D |
Citiraj:
https://s11.postimg.org/eitsalz0v/trade5.png Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Pa kad ga forkaju, sigurnije ti ga je imati na walletu tipa Ledger
Ledger Split procedura Tako možeš biti siguran da ćeš ga moći splitati... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:45. |