![]() |
I ja na nekim rigovima imam problema sa rusenjem ako koristim 11.7 tako da sam na tim problematicnim vratio na 10.0 koji sam donedavno koristio i radi bez problema
|
Citiraj:
|
Da li je tko imao "problem" da se par kartica na rigu tek pali kad se miner pokrene?
imam 7x rx570 (2x xfx, 5x sapphire)na asus z270 prime - a ploci. Sve dok se windowsi ne bootaju, sve kartice su upaljene (ventilatori se vrte i logo svijetli), a cim se win boota, 4 kartice se ugase. Cim se miner upali, sve kartice se upale i manje vise normalno rade. Ako ih klokam i podesavam napone preko Claymore eth minera, rig se uredno rusi svakih par minuta. Kad kartice OC sa Afterburnerom, stvar radi stabilno, ali svaka kartica se mora posebno podesavati posto su razlicite,a onda kad se rig restarta, sve postavke se ne ucitaju u afterburneru.. Slozio sam 5 rigova na istoj bazi sa istim extenderima, i samo na tom rigu se kartice tako gase.. Ima tko kakvih ideja? |
Sprobaj 18.2.1 drivere
I overdrive tool Ja sam na blockchain driverima vrijeme i vrijeme potrosil Svako dodavanje grafe plus, novo uštimavanje, plesanje voltaze Ovo sad 4 mj radi rock stable I windowsi se updejtaju, rebutaju Sve natrag dela |
ULPS
ultra low power nesto, setting valjda :) jel ti to mozda ukljuceno? |
Citiraj:
|
Ovo sa ULPS pomoglo, Hvala Zvjerko.
ole_ege - u pravilu da, ali na drugim rigovima MSI afterburner odmah uzme kontrolu i ventovi rade na koliko su vec postavljeni. |
Citiraj:
Događalo se meni na 6x580 da jedna ne svijetli dok se ne pokrene miner. Skužio sam da je vezano za pcie port, ne za karticu ili riser, ali sam ubrzo prešao na hive, tako da nisam dalje istraživao zašto se to događalo. |
Jel neko mina RAVEN (RVN) sa amd karticama ????
treba mi clock rx570 za smos,za wimbloze sam našao i nikako da to podesim u smosu Zaboravite,prešao sam dalje ;-) |
Jesam ja jedini kojem ne radi niti jedan miner osim za ETH? Pocetkom godine htio majnat XVG, upalim miner i rig se crasha. Onda sam probao Raven pa ista stvar da bi sada pokusao Monero LiteV7 sa SRBMinerom i freeze pa crash... osuden na eth kolko mi se cini...
Jos jedna stvar je to sto moje mutave kartice ne zele raditi osim ako nemam drivere koje mi je @vacs dao.Bilo to win7 ili win10 i koristio ja njegove ili official drivere opet nista. Stalno se crashaju. Jedino kako normalno rade je sa njegovim driverima na win7 i to samo ETH. |
Prejaki overclock? smanjit malo. Ako sam ima crashanje onda nakon smanjivanja OC-a sve bi bilo OK.
|
Citiraj:
Za svaki od tih crypta trebaš svoje postavke za overclock ... Zakaj ne probaš sa hiveos-om ili smos-om ??? |
Zašto mi AMD kartice imaju sharove svakih 3-4 minute (2 komada) ...
Onda se dese 4 sharea,i opet 4 minute mir ... ??? |
Te dvije kartice(~60mh/s) ne mogu pronaci shareove istom brzinom kao i npr 150mh/s. Sto manje mh to ti duze treba.
|
Citiraj:
Tak sam si nekak i mislil,ali reko ipak da pitam,usavršujem gradivo :chears::lol2::goood: |
Ne znam jeste li vidjeli ETHlargement Pill (boost za 1080Ti za ethash)
Uglavnom, pokrenem Claymore 11.6 (navodno 11.7 ima neki compatibility issues) i pill i hr je i dalje oko 70 Mh/s a po svemu navedenom tamo bi trebao ići do 100. Ako se igram s clokovima hr padne drastično. Grafičke su Asus ROG Strix 1080Ti Gaming OC GPUZ mi pokazuje za GPU1 da je CUDA disabled (nema kvačice), dok za GPU0 normalno sve ima. Zadnji win update, BIOS je 86.02.39.00.23 , driveri su 397,64 GPU0 http://gpuz.techpowerup.com/18/05/16/6gm.png GPU1 http://gpuz.techpowerup.com/18/05/16/vjz.png |
Citiraj:
Zar stvarno netko može nasjest na ovo? i to je već staro valjda mjesec dana... |
Ne znam. Velika većina ljudi je napisala da ima veći hr, ništa me ne košta probati.
|
Da li je netko imao :
CPU#0 machine check exception error,zbog njega mi padne rig ... ??? thx |
zašto mi se ovaj wachdog javlja? i resetira mi se claymore?
https://s22.postimg.cc/pmw18ocfl/Snimka_zaslona_6.png ps:@Flipper, neradi mi oopcija "spojler"!!! pa moram vako umetnut link ;( |
Pa ruši ti se 1. grafička kartica iz nekog razloga
|
meni isto poslije zadnjeg windows update-a prva graficka blokira kad gledam preko teamviewer-a, moram pokrenut miner i brzo prekinut teamviewer onda sljaka normalno, ako ga i ti koristis onda je do toga ako ne onda ti je prevelik overclock
|
imam ga instaliranog, ali ga nisam koristio!? izbrisa cu ga, pa cu vidit,
HWinfo ne baca greške, clok je isti kao i na drugim kartama, obrisacu, pa cu vidit. hvala |
spusti malo clock pa vidi onda, to što je isti clock kao i na ostalim karticama ne znači da su kartice 100% identične odnosno da trpe iste clockove
|
Citiraj:
isti je clok, ista memoria, nema grešaka u HWinfo, ok, |
Defektni riser možda, preniski napon ako si undervoltao
|
e tak mene sad zeza cyptonight v7 ..
postavke od eth-a guraju ak treba cijeli mjesec sad mi se na claymore v7 11.3 .. ruši sistem al ne odmah.. kroz 10-15 min |
Citiraj:
Meni je clock meme radio ovo kaj radi tebi,smanjio za 50 i sad je normalno (sa 2050 na 2000) ... |
Koji clocking vi koristite na rx580 elpida 4gb za cyptonightv7
Ko eth postavke ili ? Jer eth kopam normal, a na ovo mi rebuta komp Claymore 11.3 cryptonight miner |
Ja dok sam malo eksperimentiro s ravenom,morao sam totalno okrenuti clok meme i cpu-a za razliku od eth-a
|
Citiraj:
Za CryptonightV7 to ne vrijedi jer on stlano koristi taj jedan algoritam pa je puno lakše overclockati core i memoriju. Poslano sa mog Redmi 5 Plus koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog Redmi 5 Plus koristeći Tapatalk |
Imam problema s AMDovim rigom... grafe mi nece radit vise od 20-akMH/s
dali je netko ima slican problem? |
Driveri?
I onaj mod gpu>>>compute |
Ekipa bok,
imam neke probleme sa Rigom pa vas molim za savjet: Intel Celeron 6* 1060 GTX 6GB 2*1000W PSU MBO Gigabyte GA-H110-D3A 8 Giga RAM 120 SSD Rig je star mjesec dana, uredno radio na Claymore V10 mineru i na Afterburneru. Nikakvih grešaka sve do zadnjeg updatea Windowsa (kritični update koji je sam povukao iako je Update bio deaktiviran od početka). Nakon restarta počeo se javljati Cuda error (cannot allocate big buffer for DAG). Povećao sam virtual RAM na 16+ giga i izgleda da je to riješilo problem. Međutim, nedugo nakon toga počeo se javljati Video_TDR_Failure koji je uzrokovao BSOD. Malo troubleshootinga i izgleda da je riječ o driverima. Izbriši stare, stavi nove, ponovno stavi starije ... isto! U par navrata javljao se temperature error kojeg sam zaobišao isključivanjem monitoringa temperatura kartice. I danas - zadnje što se desilo je GpuMiner cu_k1 failed nešto poput ovog: https://us.v-cdn.net/5021640/uploads...bth1b7ssom.png Probao sam sa pokretanjem afterburnera i bez njega, problem se pojavljuje u oba slučaja Afterburner postavke: Power limit: 90 Temp limit: 83 Core clock: 0 Memory clock: +756 Fan: Auto Tnx na pomoći |
Probaj sa phoenix minerom
|
Nije li ti za 6*1060 dva napajanja od 1000w previse?
|
6x1060 6GB na power 90% troše oko 600W-650W + ostatak kompa, stoga debelo previše su 2 od 1KW
|
Prebaci se na HIVEOS ili SMOS, nećeš imati problema, i ja sam tako napravio,samo su moji problemi počeli još prije jer imam 1060 3gb ...
Inače koliko vidim nekako mi sve osim prve kartice imaju malo hasha,jel to uslijed greške ili inače tak ??? Koje memorije imaš na karticama ??? E da i probaj virtualku staviti na više od 20,recimo 22 GB |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:07. |