![]() |
čisto da znate vi koji imate miband4, sa novom mifit verzijom (4.0.8) nema više opcije za custom wf.
ili ostanite na 4.0.7 i onemogućite auto update ili možete kemijat sa prebacivanjem fajlova po folderima na mobu (a i to je upitno dal će raditi kako spada!) -.- |
Citiraj:
|
Valjda jer su idioti. Imam Amazfit, prvo Pace pa Stratos od kako je izasao Pace. To je otprilike 3 godine. Nakon pocetnog odusevljenja hw i toleriranja traljavog sw/fw u nadi da se vremenom sazrijeti, jednostavno mi je ih pun q.
Vec sam pisao da su tri, slovima 3 :D tipke na Stratosu jednim updateom ucinili besmislenim. Jednim updateom app su ogranicili broj widgeta na 3?! Zasto? Eto tako. Od verzije 3, app radi ocajno lose. Mozda radi dobro sa novim satovima al' sa Stratosom je muka koliko je spora, laga nekad synca, nekad ne... A 2.9 je radila normalno i syncala brzo. Pa onda training effect, to je tek komedija. Danima radi dobro, pokazuje training level za svaki dan i ukupni. I onda, najednom, ne pokazuje dnevni, ukupni pocne padati a workout je uredno syncan i vidi se. Par dana kasnije, opa evo ga opet se pojavljuje al oni koje se nisu pojavili, niti nece. Pojela maca. Da ne pricam koje muke sam imao sa njima kod ceste promjene vremenske zone, pa onda to pokrpaju nakon mjeseci natezanja i onda sve opet ode u q nakon daylight saving time. Eto sad su opet napravili umjetno ogranicenje za miband4, koji je novi produkt. Zasto? Pise na pocetku posta :D |
Citiraj:
Prvo mi sat nije pokazivao vrijeme na custom fw, vratio defaultni. Sad opet vratio custom i sve radi :) |
Jel ima tko Honor Band 5? Ili bolji Mi Band 4?
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Da li netko ima problema sa s3 frontier.
Naime upravo sam ga malo testirao za voznju bicom i ovo je koma doslovno. Upalio sam opciju lokacija GPS te pokrenuo vjezbu biciklizam.. od vrapča do jaruna izmjerio duplo manje km od realnog...prikaz na mapi je presmijesan..niti je ruta kojom sam isao niti je tocna i ocito gubi signal. Kada sam se vracao izmjerio je 0.67km i samo ravna crta ruta od jaruna do doma. Sat je bio povezan sa BT na mob i jos upaljen gps... Ženin miband4 sve tocno izmjerio,,,, |
Postavke baterije, gps otišao u sleep?
|
Citiraj:
ja imam honor band 5. sta te zanima? |
Recimo stvarno vrijeme trajanja baterije, da li narukvica globalna verzija bude na eng ako je mob na hr? Da li onaj O2 senzor radi?
Citiraj:
|
Friend me preporucio Notify & Fitness for Amazfit. Osim design koji je malo presaren, amaterski, ostalo je super. Brzo synca, ima gomilu opcija, statistike, graph, vratio se sa mountbiknga i sve se syncalo u par secundi bez da se app blokira i odmah nakon se pojavio workout na Stravi. App je sve ono pa i vise sto Amazit nije uspio napraviti u par godina.
|
Jeli moguće na Mi Band 4(CN verzija) izforsirati da prikazuje engleski iako je mobilni uređan na hrvatskom?
Na jednom sam uspio da sam prebacio mobitel na ENG i pustio da MiBand potegne i nakon toga vratio na HR medutim sat ostao na ENG. Ali to isto danas nemogu napravit na drugom..... |
Citiraj:
Prikazuju li se uredno naša slova na satu sa kvakicama kroz ovu app? |
Citiraj:
|
Garmin Fenix 5, ali zapravo općenito pitanje....
mogu li garmin connect i garmin conect IQ aplikacije imati na dva mobitela. Dakle 1 sat da bude povezan sa 2 mobitela? |
Postoji li razlika između Huawei watch GT i GT active osim izgleda?
|
Citiraj:
Na kraju sam uzeo amazfit gtr... |
Molim vas preporuku za odabir i obrazloženje zašto baš taj.
Xiaomi MB4 , 309 kn /24 mj.gara ili Xiaomi Amazfit cor , 289 kn/12 mj.gara. oboje u Neutrinomobile. ili Huawei Honor band 5 za 319 kn ( Smartus ). |
Citiraj:
|
Jel koristi ko NFC na ovim satovima/narukvicama za plaćanje - radi li to uopće?
|
Citiraj:
Zapravo GTR je i malo jeftiniji. Jedino što mi se ne sviđa smeđa narukvica na sportskom/ 0.25 smartwatchu pa sam si naručio 2 zamjenske na Ebayu. Baterija na njemu je ludilo. Dobio sam ga tvornički napunjenog sa 66% i derem ga već pet dana... pala je na 48%. Fakat je dobra kako i govore na rivjuima. |
Citiraj:
Neznam zašto. |
HITNOĆA.....
Što kupiti.. Xiaomi Mi band 4 , 279 kn Huawei Honor band 5 , 319 kn Xiaomi Huami Amazfit Cor 2. , 289 kn |
Mi band 4
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Je li netko naišao na podatak kolika je trajnost prosječnog smartwatcha u godinama/screen on timeu i sl.
|
Citiraj:
Sent from my starship using subspace comms |
Ovaj MiBand4 stvarno oduševljava baterijom i trajanjem iste:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1f7f9054e5.jpg |
Citiraj:
40% nakon ~16 dana 😂 Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
I meni se sviđa. |
Citiraj:
U svakom slučaju, ako nema kod nas, na Aliju ih ima za ~900kn... Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Ajde, baš ću pogledati par review-a, pa vidjeti što se govori.
|
Citiraj:
GTS je lijep, svakako, ali ne kužim zašto su u njega stavili bateriju od 220 mAh. To mi je malo premalo za takav sat, a čini mi se da se mogla ugurati veća. GTR naprimjer ima 410, a Huawei GT 420. Samo za obratiti pažnju. |
Kupio Garmin Vivoactive 4, ne S. S je manji ali ni ovaj nije velik. Tanji je i laksi od Stratosa i feeling je puno bolji, kao da ga ni nema. Kosta (puno) vise od Amazfita al' radi kako treba. Baterija, 15% per day, HRM always on, about 1h workout per day. GUI je super responsive i opcenito se sve dogadja instantno. Recimo saving workout, za razliku od Stratosa.
Sync sa app isto radi super, pokazuje u real time HRM, respiration, cak i kad je phone offline. Screen je relfektivni i odlicno se vidi na suncu. Kad nema sunca ima backlight koji se pali i na suncu jer ocigledno sat nema light senzor. To naravno bezveze trosi bateriju. Po svemu se vidi da je primarno sport watch, ima animirane workouts (nisam probao), broji reps (probao i radi super) ali uredno rade i notifikacije. |
Citiraj:
U prvim videima najave mi je izgledao dosta dobro, dalje od toga ni nisam popratio... Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Dolazi 11.11 ima li kakav dobar deal na aliju za npr. Watch gt2 ili amazfit gtr? Neka provjerena trgovina bez carine i to
|
Google kupio FitBit, baš ne zanima šta će od svega sad bit 🙂
Citiraj:
Pozz |
|
Super izgleda. Upravo trgovao sa Ivo_Strojnica za GTR 47mm stainless steel. Veselim mu se nakon vergea, pogotovo u izgled, waterproof i baterija segmentima.
Pogi je li taj remen original ili si narucio naknadno. Sa stainless steel stize onaj silikonsko-kozni smedi, pa san narucia ovaj i ovaj, crni naravno, ali moze link za neku preporuku silikonskog strapa. |
Citiraj:
Isti remen dolazi i na stainless steel i (mojem) aluminijskom. Da, zamijenio sam ga sa remenom sa ebaya. Ovaj crni mi bolje paše od originalnog, a još čekam da mi dođe isti kao tvoj sa prvog linka ali tamno plavi. Preporuku nemam, ali mislim da su slike dovoljne za odabir. Inače ova watchface nije sluzbena, nemožeš je instalirati sa Amazfit aplikacijom (tamo ćeš naći raznih šarenih, ima i zanimljivih ali ne toliko). Tvoji prijatelji su aplikacije Amazfaces i Amaztools jer (koliko vidim) Amazfit ne dozvoljava instalaciju watchfacea nikako osim sa ineta "originale". |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:02. |