![]() |
Citiraj:
|
Ovo je krivi name threada. Trebalo bi bit "Ako ste mislili nvidiu, rađe amd, jeftiniji je" Just saying...:fiju::fiju:
|
Citiraj:
|
Gigabyte GTX1060 Windforce OC 6GB
Gigabyte GTX1060 Gaming G1 6GB Je li velika razlika u efikasnosti hlađenja ili je to tu negdje? Po defaultu se G1 jače boosta. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo baš sam jučer sebi uzeo tu Gigabyte 1060 6GB G1. A šta reć, tenkići i dalje isto izgledaju :D
Nemam ništa drugo trenutno instalirano da probam, ali koga zanima, WOT sve na max, HD teksture i maximalni AA, Full HD, zacementirano na 60 FPS. Uključen adaptive vsync, temperatura grafičke ne prelazi 55 stupnjeva, ne znam uopće čujem li ventilatore. Kućište provjetreno osrednje. EDIT Prova i Fallout 4, također sve ultra i AA, 60 FPS i ne mrda. |
I ja imam G1,samo mogu rec da sam jako zadovoljan. Presao sam sa MSI gtx970 Gaming 4g,sto se tice buke,apsolutno meni identicno,jos u Fractalu R4,i temperature su jako dobre...
|
Ma G1 rastura, hladna i tiha grafa..
|
Citiraj:
Citiraj:
I kakve su razlike GTX970 vs GTX1060 u performansama? |
Citiraj:
|
Gdje je u tom grafu GTX1060 :) ?
|
Citiraj:
Kad je radjen ovaj test gtx1060 nije postojala hehe |
To si ti mislio da tražim razliku između GTX1070 :) to znam da je dosta jača. Ali iskreno me zanima GTX1060 i koliko je ona jača od GTX970 ;)
|
Ups, tek sad vidim da sam zabrija na krivu grafulju :D
evo pravi link |
A gle, po testovima sa neta, 1060 je jača kojih 10-15 fpsa, ak ne i više, sve opet ovisi o igri.. Vjerujem da će s vremenom i porast koji fps gore, s izlascima novijih drivera, mada sad koje imam (13.7254) drivere, nisam stavljal novije...
|
Citiraj:
Ja sam osobno presao jel sam imao neki dobar deal,sto se tice igri koje igram 1060 mi je overkill,ali mi je drago da je tu sad kad je imam :D Kako mi je komp slozen,uz krevet gdje spavam,navecer gledam filmove/serije i nista se ne cuje iz kutije,tako rec da je pasivan PC u idle... Ali,ako imas neku zelju da odvrtim bench,imam podosta igara pa mogu instalirat i odvrtiti. :chears: |
Pozdrav,imam priliku uzeti novu GTX 1070 WF2 sa 3god jamstva za 2700kn.A za svoju GTX 960 G1 4GB bi trebao dobit otprilike 1400kn.Da li se to isplati,i koliko je lošija varijanta WF2 od G1?
|
Citiraj:
|
Ima kod frenda koji je dobio pod račun :)
|
A tako.. i mislio sam si..
ja sam u nabavci jos dviju 1070 pa reko da uzmem di je tak jeftino.. uglavnom, za tu cijenu nemas sta razmisljat, tak je svejedno dal je WF2 ili G1 ;) |
Daj i meni nabavi takvu jednu za 2700 :D
|
Po vašim kometarima,očito je dobar deal u pitanju i uzet ću :)
Da ima još jedna,rado bi pomogao kolegi :beer: Samo se nadam da mi proc nece bottleneckat grafu.I5 4590 je non k verzija tim više. |
Dobar deal je i uvalit 960-tku za 1400kn kad vidim da stoje i po 1200kn s nešto gare.
Tako da si na tragu 2 dobra "dila" :p BTW Dovoljno je pretražit Nabavu za cijenu gtx 1070 i vidit da su najjeftinije cca 3600kn, tako da ti je pitanje bilo sasvim retoričko |
Pa ono GTX 960 G1 4GB sa preko 2 godine jamstva je imo poštena cijena.
Checkirao sam nabavu,ali pitanje je više u smislu da li je razlika u cijeni opravdana.Jer po meni prenapuhana je cijena tih 1070-tki.2700kn bi bila poštena cijena u dućanu,al od toga ništa. |
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=epHr7Z_6nLo Teško da bi išla po toj cijeni... |
@Druže, koja grafa na kraju pada?
Ostali, jel se isplati otić na win10 radi dx12? Još sam na sedmici, pa sad nekaj gledam da bi na desetku otišel radi tog dx12, da iskoristimo potencijal grafe, jel:D |
Citiraj:
|
A ne znam, koristio prije desetku, valda prije nekih znacajnijih updateova koji su sad ispolirali OS, mada ova sedmica koju imam dela bogovski, al eto samo radi tog famoznog dx12 o kojem svi trube. Zanimaju me dobici u dx12, ak su mizerani, nevidljivi, onda ne vidim neku svrhu prelaska na desetku..
|
Sedmica je sedmica, desetka je prenatrpana điđama i glupostima, sedmica je samo uljepšan xp.
Ali eto gura nas MS stalno :( |
Citiraj:
|
ivan77 mora prognozirat koji će prvi prodat 970-tku, Mika ili Brko :p
|
Oćete da vam ja prodam na njuški?Kolko vidim ide mi dobro tamo 😆
|
Ne treba, moja je otišla. Sretno MikaHR-u :)
Neću još pisati koja stiže budući imam 6 kartica (4 zelene i 2 crvene) u talonu i budem vagao još malo koji dan, pa ćete me naknadno prozvati fanbojem/hejterom/benetinom :D Nažalost, Sapphire R9 Fury sam eliminirao jer mi je kolega @Litra rekao da treba micat HDD cage u Fractalu R4, budući je on baš GTX970 Strix zamjenio sa Fury u istom kućištu. U mojoj koncepciji, vađenje tog cagea nije opcija. |
Srićom pa on (Litra) još nije proda svoju 970-tku, ti si ipak pravi švercer od zanata, još si izvuka informacije za kejs od njega ;)
Sad je oklada Mika ili Litra :D BTW Javi dojmove kad stigne kartica, i ja pregovaram za R9 390 odrone i rx 480 (za sada je gtx 1060 3GB model otpala) |
Navodno u četvrtak ako sutra ujutro javim koju uzimam. Sad će bit završno blejanje u sve savjete, postove, grafove, PM-ove iz prve ruke i kalkulacija.
Iako sam za 970-tku rekao da ću je imat 3 godine, usro sam to :) zato ovu sljedeću planiram imat 3 godine...valjda :D Će bude foto-anboksing-izveštaj kad dođe :) Drvojko, ako misliš zeleniti se, GTX1060 is way to go. Ako se misliš crveniti, RX480 8GB. R9 390 bi ja zaboravio if I were You :) |
vidim hrpetina gtx970 na prodaji.. izgleda ljude ipak svrbi 3.5gb rama :)
|
Eto, meni uopće nije problem u ramu koliko u dobroj ponudi za upgrade i da prodam dok još nekaj vredi :)
|
Citiraj:
|
Oprezno s tim rx-om, u zelenoj si temi ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:14. |