![]() |
....
|
Ja sam samo tužan što nitko sa zapada (ili možda Kineza, oni bi to
zanimljivo napravili :) nije uzeo Witchera kao predložak (knjigu, igru) za seriju ili možda film. Postoji samo poljska, ajmo reći niskobudžetna, serija... |
SoA fantasticna zadnja epizoda, mislio sam da ce biti kraj kad su usli u kamijon, no odjednom se "Razdanilo" sve...BTW Opi s dugackom kosom a da ju nije stavio u svoju kapu izgleda preprecudno :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koji zmaj ili vila ne mijenja puno na stvari... |
ČOEČE koja serija ovaj Sons of Anarchy :care:
Ubadam SAMCRO majicu :D :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zadnje što mi je bilo zanimljivo i napeto je bila sezona u kojoj je House stvarao novi tim pa je zaposlio 20-ak ljudi i u svakoj epizodi odjeba.... jednog po jednog do konačnih 4. nakon toga je sve krenulo nizbrdo! Svaka epizoda je ista; komplicirani medicinski slučaj, u 10. min. House ili netko predloži lječenje koje ne uspije! dva nova simptoma pa opet novo lječenje, pa ne uspije... i tako do zadnih 10min dok nekom zbog neke gluposti ne sine rješenje i voila! Srednjih 30min je uvijek navlakuša! uz to imate klasičnu američku sapunicu tko će koga i tko će skim! još uvijek je zabavna, ali postalo mi rutina! nije ono što je bilo u prvih par sezona! bar meni! ako je nekom još uvijek super, drago mi je. ne pokušavam nikom umanjiti doživljaj samo kažem što ja mislim Edit: po meni nije se smjelo dopustiti da House ode dalje od 5. sezone i bila bi klasik zauvijek. ovako se bojim da će je dohvatiti klasični problem. Starost, Senilnost... rutina! Nisu bezveze največe zvijezde ljudi koji umru mladi. Citiraj:
Hvala Vam za ovo... :chears: Daleko najbolja serija koju sam gledao u zadnjih par godina! nadam se da će nastaviti u istom tonu i da je neće pretvoriti u sapunjaru iako je polako krenulo u tom smijeru! Ajde još mogu podnjeti da svi imaju djevojke ali istog trena kad npr Penny bude i ikim od četvorice osim s Lenardom prekidam gledanje jer mi se neda gledati još jedne Friends... ako hoću Sapunicu gledat ću Seheremezadu |
Citiraj:
Pa bar je Hollywood poznat da većina zvijezdi umire u dubljoj starosti. (većina naglasak). I to hrpa najvećih zvijezda. A Hugh Laurie ima puno toga osim Housea dobrog ;) |
To je onaj žvaljo iz Blackadder-a?:D
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=MT52HhtJ6kU , a i kasnije je fora http://www.youtube.com/watch?v=C_EMnY79UVc |
Citiraj:
|
Znam da znaš :)
Ja se još sjećam pilota Housea. Onak blejim u telku i mislim si. Di mu je prokleti naglasak :D http://www.youtube.com/watch?v=wYmrg...eature=related |
On je bio idealan za Rimmera u Red Dwarf-u:D
|
....
|
http://www.youtube.com/watch?v=cMO0fx07HKQ
Najbolja "krimi" serija |
Ja gledam opet nakon dugo vremena ovo :)
Više ne rade takve komedije :( |
....
|
Danas pogledao 5 epizodu Walking dead, jedva čekam nastavke, jedna od boljih novih serija u zadnje vrijeme...preporuka ko voli takav žanr.
|
Fenomenalna serija, steta sto je u ponedjeljak posljednja epizoda 1. sezone :(
The Event na pauzi do kraja 2. mjeseca, a i Dexteru se blizi kraj :hitthewal: |
Pogledo Merlina zadnju epizodu, najbolja dosad al se jos vise vidio nedostatak budgeta.
Sad sve serije zavrsavaju pa neznam sta cu raditi :D |
Pogledao 1 . sezonu Eastbound And Down
Ne sviđa mi se previše serija ... mislim da bi bio super film na tu temu - sad ne znam dali da gledam uopče 2 sezonu - jel nesto bolja ? |
Generation Kill, predobra mini serija. HBO, jedna sezona sa 10 epizoda, svaka traje sat vremena.
http://www.imdb.com/title/tt0995832/ |
....
|
Otkazan Dark Blue :(
Citiraj:
|
Community je zakon, ima momenata za valjat se po podu :D
Iako me se početak serije nije previše dojmio, kako ide dalje sve je bolje. |
Citiraj:
:goood: |
Yep, biti će festival. Samo molim boga da ne bude cliffhanger neki. Iskreno mi idu već na onu stvar. :P
|
Pretpostavljam da jedanaesta epka druge sezone Stargate Universea neće izać prije travnja? Jel ima ko kakva saznanja?
|
The Walking Dead je i sluzbeno razocarenje godine. Nakon onako dobre prve epizode da ovako nastave... :s
|
Citiraj:
Sezona 2 ce imat 12 epizoda |
The Office najbolja hum.serija ikad
:care::care::care::care: |
....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neznam zasto kazete da je the walking dead razocaranje godine, like, serija, a ne film o zombijima? Ja sam kao dugogodisnji zombi fan skoro dobio hercinfarkt kada sam cuo da ce biti serija, nisam jos zadnju epku pogledao ali je proslih 5 bilo super
A sta se tice drugih novih serija, jel gleda tko No Ordinary Family? Ako vec zbog niceg drugog onda bar zbog dexterove zene, koja je tako hawt i beautiful ^_^ |
Nope, baš zbog nje ju izbjegavam. Najsretniji sam bio kad su je ubili u dexteru. Nije mi niš posebno, a gdje god ju gledam samo cmizdri :P
Walking Dead je odličan. Iako samo 6 epizoda, fail. Trebali su za takvu seriju uzeti 13 epizoda. |
Citiraj:
Pogledaj si britansku verziju, na drukčiji način smješna, meni su se čak i više njihovi likovi dopali, jedino mi fali Dwight |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:03. |