![]() |
Gdje se nađe ključ za sef nakon što ubijem sve u ATP-u?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
stajalištu ili što je već. Ispod njega je otvor kroz koji se može u podrum. Zatim s druge strane te zgrade manji kontejner (elektricitet blizu. Slijedeće krov na vrhu zgrade u sredini (puno želj. stepenica) i na kraju na vrhu zgrade blizu mosta( u toj zgradi se nalaze i dijelovi koje naruči Azot) |
Da, ni meni to nije jasno kako sam uspjeo ulaziti u igru preko te ikone:D i normalno igrati što je najvažnije, a jbg. igra sama nenapravi shortcat na desktopu već se mora samostalno izvući.
Ali sad je sve uredu i radi bez problema.:D Imam na Steamu komplet triologiju kupljenu i još sam kupio igru na DVD od CoP igre ali kupit ću ja i ostale 2 jer moram imati komplet serijal:D Kad sam nabrijan obićno te na Steamu plate danak brzopletosti i nesmotrenosti pa se desilo već pokoji puta da obrišem komplet folder:fuming: umjesto igre koja neradi, zato i nastojim kupiti igru na DVD-u :goood: Nemojte mi sekirati kolegu Bakicu47 sa nekim bezveznim pitanjima(svjetlo,tamno i sl.) da neostanemo bez njega ima slabo srce, a pojedine nebuloze:D bi ga mogle koštati lošeg zdravstvenog stanja pa budite obazrivi što pitate:D |
Sigerous 2.0:
Riješio sam misterij buga kod obrane Noine barke. Nakon svakog napada grupice mutanata treba sejvati (F5) i izaći iz igre, i onda opet ući i loadati taj save... i tako stalno dok ne prođu 3 sveukupna vala i 3 kontrolera. Vintru nisam našao jer više nisam ni išao u Cementaru, a tog mudraca više ni nema. Zato sam našao nekakav GPC artefakt s kojim se mogu teleportirat kada želim i kamo želim :D Kewl :D Sad sam skupio bandu i idemo u Pripyat. Kada nastupa Dark Valley (Tamna Dolina)? Vidim je na karti, ali se još ništa nije dogodilo po tom pitanju da moram tamo ići. |
Citiraj:
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121 |
Citiraj:
Sve u svemu, odličan posao si napravio, svaka čast još jednom ;) |
Još jedan bug otkriven u v2.0:
nakon što spasem Zulua kod škole od Snorkovaca, kad dođemo u bazu, on mi treba predati svoj PKM. Međutua, puška mu ispadne i ja se zaglavim i nikuda. Space za razgovor ne igra, dijaloga nema, a nemrem se maknuti od njega. Tako da preporučujem izgjebavati debelog u bazi u Pripyatu, nek stoji tamo, ko ga jebe :D |
ima i army werehouse mapa :care::care::care:
igram i uživam :chears: |
koji ti mod igraš, 2.0 ili 2.2?
|
Probao sam opet , na frišku instalaciju win8 instalirati po uputama , od A-ŽBLJ
sve je krenulo super čak je i reza koja mi treba, sve super mislim, si, odradim početak i snimim prije nego započnem igrati izađem na desktop i opet xray sranje ! Neznam više što mogu da napravim dal je možda 4850 preslaba za tu igru ? imam 8 Gb, jel premalo ? x4 na 3,4 GHz , malo jel ? ovo nema smilsla više, jer niti krivo startam niti nešto van procedure pokrečem ako tko ima ideju i volje da nekako pomogne makar i preko teamviewera , da vidi dal ja to opće dobro radim bio bi zahvalan |
Citiraj:
valjda 2.2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jos jedna stvar. Nasao sam dva ruksaka koje otvara jedino sifra, jedan u Zatonu na mostu, drugi u Janovu na heliodromu. Sifra je vjerojatno bila u PDA placenika kojeg sam skinuo u Zatonu u onoj tvornici za preradu otpada, medjutim nisam ga pregledao, vec sam ga prodao i sad se mogu j....t. Zna li netko sifru ? |
Ovo u vezi onih kojima uopće ne radi ili radi pa ne radi ne bih se više upuštao u neka objašnjenja. Meni, valjda da snimim i naopačke, uvijek radi (ne bi rekao da je to zato što sam radio na toj gamedati). Da bi doznao zašto nekima ne radi više puta sam brisao kompletnu igru i nanovo snimao. NIKAD nisam dirao user.ltx, on se automatski prema postavkama i igri formirao, a u fsgame.ltx promijenio sam samo onaj false u true. I igra ide pa ide. Što se tiče korištenja dijelova 2.2 u v.2.0 i to je dosta ograničeno i treba biti jako pažljiv i znati što se može, a što ne. 2.0 ima dosta veći broj oružja i odijela tako da iz texture ne odgovaraju folderi ui i wpn. Osim toga 2.2 ima puno više mapa i misija, tako da ne odgovara ni dosta scripti. Ima 150 novih likova tako da odgovaraju ni neki dijelovi foldera gameplay. Čak i u textu ne odgovara sve. Npr. U Jupiteru za grupu 'Svitanje' imate u 2.0 misiju uništiti snorke kod sporedne stanice. U 2.2 nema snorkova nego poltergejsta tako da se i tekst mijenja. Ima toga još dosta ali bi na kraju bilo dugo ko 'Rat i mir' ili ko ova naša recesija.
Zippo, što se tiče tih ruksaka sa šifrom, stvar je ovakva. Postoje 4 ruksaka sa šifrom, 2 u Zatonu i 2 u Jupiteru. Da bi se došlo do šifri treba pronaći stikove (bijeli) sa šifrom. Aktiviraš stik, ali samo ako si u blizini ruksaka pokazat će šifru. Problem je u tome(ne znam koji je vrag bio sigeriusu) što je kod ruksaka i stikova random sistem tako da ruksaci samo u Zatonu mogu biti na 8 mjesta, a stikovi čak na 16. Ja imam jako puno screenshotsova jer sam 30-tak puta odigrao i tako posmio moguća mjesta. Tako imam i snimljena mjesta alata, GPS sprovodnika(teleportera), skrivenih ruksaka(u 2.2 ih ima 72) ali ne znam na koji način podijeliti s drugima. Nekima sam poslao preko skypa. I još nešto u vezi ta 4 unikatna ruksaka, možda i najvažnije. Ima greška koju nisam mogao nikako ispraviti, ali nije tako strašna jer je moguća samo 4 puta. Prvo u opcijama 'MODA' imaj uključen prikaz broja ubijenih. Kad naiđeš na takav ruksak prikaz će nestati. Odeš u inventorij i dovoljno je da samo uđeš u PDA Degtjareva i iz njega izađeš. Prikaz će se opet pojaviti. To je važno jer bez prikaza nećeš vidjeti koliko si kod Kardana ili Azota u sanduke stavio rabljenog oružja ili odijela. Osim toga dok prvi put prolaziš nekim područjem neće ti na mapi obilježiti nove zone (npr. Radionica, Močvara, Skadovsk i sl.). Inače, u tim ruksacima i nije baš nešto posebno, pa se nemoj ni mučiti tražiti stikove. Ja se raspisao ko' Dostojevski, valjda što u ovih 66 god. sam napisao jako malo. U školama zadaću kobajagi zaboravio doma, a ljubavna pisma pisao čim većim slovima da čim prije napunim list papira. Pozdrav. |
@Bakica47
thks na razjasnjenju i pomoci |
Bilo mi je dosta 15 sec ovog moda da se vratim u Ukrainu. za to vrijeme kad ovo pisem, skidam bakicin SGM i paralelno se raspakirava narodnaya solijanka za soc. ako sam dobro shvatio, bakicin SGM ima u sebi podrucja od sva tri stalkera kao i narodnaya solijanka?
fkt mi je trebalo ovo nakon mnostva silnog smeca koje izlazi danas. bakica, i salute you! |
Solyanka ti je poprilično buggirana. prođi malo po SoC temi pa ćeš vidjeti da se nismo pretjerano usrećili sa njom.
|
igru pokrećem iz COP.exe i nije to vic
ajde idem probati prije moda 2.0 pa da vidimo usput ako ima koji link dje skinuti oba moda imam smrter o.41 jedino naprosto nemam nikakvo više objašnjenje , sugurno ne instaliram pogrešno, ali neće li ga neće jel ispravljen 3Gb problem ? da nije to ? vidim sada da imam nekakav Patch |
ni meni nece u igru. cim pokrenem odma je xray crash a igra je cisti CoP bez modova osim SGM od bakice :(
|
Citiraj:
|
omg proradilo nekako. kopirao sam bakicin user fajl i jos par kombinacija i misteriozno sam usao u igru. predobar osjecaj kad sve pise na hr. jso sam da slozim fov i go go go :)
sad spremiti SoC s modom u postavi u kojoj radi i nolajfanje maximalno (samo prvo treba odraditi valentinovo s curom i malo napisati diplomski i onda gas u ukrainu!). |
Još jedna napomena, ali dosta važna za igrivost. Ako netko igra Stalker-COP sa nekim drugim modom a želi iskoristiti moj prijevod treba obratiti pažnju na jednu stvar. Naime neki modovi (gamedate) imaju engleski prijevod, a vi stavite hrvatski. U tom slučaju (igra se neće pokrenuti) u gamedata\confg\ u localization.ltx piše eng.
[string_table] language = eng font_prefix = ;_west ;_cent files = SGM_add_include Dovoljno je samo taj eng zamijeniti sa rus |
Citiraj:
Nego, bakica, kako ćemo doći do tog Completa 2009 s prijevodom? |
RJEŠENO !!! barem mislim :)
znao sam da me jebe permišn...ali kako god postavim odjebe me nakon restarta no za sada sam skužil da ako ugasim i nedam da se digne WSC (prozor sigurni centar) radi bez greške, bolje reći starta i restarta ajd da i ja nakon ovih neprospavanih noći koknem koju neman |
Citiraj:
|
Očito da sam postao nepažljiv. Ovo je link a mod a za prijevod ću se probati s nekim dogovoriti. Na par adresa sam slao dvd-e ali ta poštarina je stvarno van pameti. Slao sam HP Expresom jer drugačije nemam povjerenja da će stići u komadu.
|
pa prjevod se može mailom slat a ljubitelji nek si sami skinu mod :chears:
|
Da, prijevod nije velik i mogao bi ići mailom...možda je najbolje da ga bakica nekome pošalje jumbo mail i onda ovdje zalijepi link...7 dana je dosta da si ga skine tko želi, a nije problem postaviti ga i nanovo :)
|
Citiraj:
|
Odmaraš li se ti išta, što sam ti rekao, što će biti ako ti ja dođem u ZG:flyingey: ili ću te cinkati ženi pa nećeš dobit jesti:D:D:D
|
Citiraj:
|
ove alfe mi pomalo idu na ud. Pobiju mi sve važne likove u misijama koje se događaju vani, na livadi :D Kod bunkera znanstvenika ostala je pustoš :D, ubiju mi Tetrijeba kod lučkih kranova itd...zlo :p
|
Citiraj:
|
samo da pitam: narodnaya sdoliyanka je cisti freeplay? nista nije odredeno i nikamo ne moram ici osim na lokacije na koje ja zelim ili ako mi eventualni nadeni kvest odredi? jer sam se spawnao bez ikakvih instrukcija pa pretpostavljam da je freeplay.
ok sve 5. osim sto velikim slovima pise na glavnom menuu "freeplay" dodatno sam se zbunio jer sam nastavio neciji save (valjda modderov). kada sam krenuo u zonu ponovo, onda je pocelo kako treba, ispocetka. dok mi dokuri narodna juha, krecem s bakicinim modom :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
opeta ja s narodnom juhom. zna li netko kako se rjesava permanent radiation bug? od kako sam poceo s modom nikako da prestane a mod je odlican :( guglao i probao rjesenja kao loadanje na razlicitoj pozicviji i slicno ali nije pomoglo :/
edit: ovaj mod je malo drugaciji od vanilla stalkera. naime, gore navedeni permanent rad bug nije bug nego, za razliku od vanilla stalkera, u juhi je dovoljno da imas neki artefact u inv (bez obrzirta jel equipan ili ne) i ako je radioaktivan, bit ces zarazen, dok u vanilla bas mora biti equipan da bi poprimio njegove efekte. ovo je ipak ugodno iznenadenje jer dosta pridonosi realnosti. |
Citiraj:
BTW u krivoj si temi, Solyanka je mod za SOC a ovo je tema o COP. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:34. |