![]() |
Kad sam se malo igrao sa cetvorkom,nakon par pogresnih aplikacija i patcheva ,baterija mi je trajala oko 6-7 sati. ZAto kazem da je tvoje trajanje super :D :D
|
ljud razlučite trajanja baterije - korištenjem i trajanje baterije u standbyu
|
Citiraj:
|
paaa neki govore o 4 dana trajanju :D :D
stavio 4.3.1 jb-ao i da sam znao da necu dobiti personal hotspot i onaj multigesture nebi se ni zahebavao... |
Meni punjenje nekako dugo traje sa novim 4.3.1. da li se to čini i drugima?
3gs 32gb I sada sam primjetio da ga ne mogu napuniti do kraja. Ostaje na 95% i pada na 86kako stoji na punjaču. Moram hitno to riješiti jer negdje u ovom mjesecu mi ističe garancija |
Citiraj:
|
Javljam da moj prethodni post je zbog razloga oštećenog kabla. Probao sam sa drugim kablom i sve radi, pun je iphone na 100%.
Intersantno je da puni sa starim kablom ali ne do kraja, neznam... |
Dobio sam danas iphone, pa eto koje su po vama must have aplikacije za njega?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
slazem se sa brunom tak je i meni.
nego Bruno sta ti tako malo traje baterija na x10mini ? doduse meni je to drugi telefon tako da je rezim koristenja 3310 pozivi smsovi al baterija mi traje po 3-4 dana . |
Citiraj:
nemam potrebu više ga koristiti od toga. zato mi i dugo drži baterija. isključila sam sad ping, pa ću vidjeti jer ovako mi traje jedva 2 dana. |
4.3.1 sa JB, winterboard i sbsettings
malo razgovora (15- 20 min dnevno) 30ak poruka sat vremena interneta sat vremena igranja pol sata - sat citanja (ibooks) 1 mail acc i 2 drustvene mreze Baterija traje 1,5 do 2 dana, s tim da 3G palim i gasim po potrebi :fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Dobio mi prijatelj iz Kine slusalice za iphone. Ali ne idu u standardni jack, nego tamo di ide punjac. Na njegovom 2G i mojem i4 telefon smrzne kad se usteka. Zna li ko treba li nekakav poseban SW da bi isti radio kako treba?
|
Nabavi normalne slušalice :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako već netko ima iPhone onda je besmisleno kupovat dijelove iz Kine. Evo možeš pogledat tržnicu, maloprije sam vidio da netko prodaje originalne slušalice za 100 kn. :chears::chears: |
Vidio si akagirl, ali se netko žalio na lošim trgovcima da su i to fake proizvodi.
|
To što @akagirl preprodaje je kinesko sranje s ebaya. Kome to odgovara neka kupi.
|
Jel se isplati prelazit na 4.3.1? Trenutno sam na 4.2.1, na i4, kolko vidim neki se zale na trajanje baterije, da nebi imao slicnih problema:fala:
|
imho neisplati se
ja presao sa 4.2.1. i osim sto sam potrosio cca 3 sata da podesim sve kako treba nisam apsolutno nista dobio... mislio sam da cu bar dobiti personal hot spot al stanga... uglavnom sve radi normalno iste brzine kao na 4-2-1 tako da imho nema smisla prelaziti na 4.3.1 |
moze mi tko reci da li se iphone 4 kupljen u Australiji moze unlockat . Trenutna verzija na njemu je 4.1, modem firmware je 02.10.04. Hvala unaprijed
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Što je sa prelazom sa 4.0.1 na 4.3.1, 3GS je u priči? Isplativo?
|
Citiraj:
Na 4.3.1 samo će ti vise ram-a uzimati a i baterija će ti manje držati. |
4.3.1 ne preporučan nisam zadovoljan kako radi, a najavljen je i 4.3.2 vrlo brzo koji bi trebao ispraviti sve probleme.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
iPhone 4 sync problem.
Pozdrav,
Imam iPhone 4 jailbrejkan na 4.3.1 iOS-u. Problem je sta mi zadnja dva dana nece sinkronizirati apsolutno nista. Ubacim app u iTunes library stisnem sync apps,na iTunsu pise da je applikacija instalirana ali na iphonu nema niceg,isto je za pjesme i video. Koristim zadnju verziju iTunsa(10.2) Molim pomoć. |
Citiraj:
|
Citiraj:
imas li tetherme pod settings? |
Citiraj:
|
Trebao bih preporuku za neku navigaciju, vecinom bih ju koristio u RH.
Koristio sam igo8, medjutim 2gb karte me odbija od daljnje uporabe! Da li je moguce i kako cropati kartu Europe na Hrvatsku i eventualno par okolnih zemalja? |
Citiraj:
http://itunes.apple.com/hr/app/dont-...418702483?mt=8 |
Citiraj:
i obrises one mape koje ne zelis sejvas i izadjes van i ponovo preimenujes datoteku u .ipa |
Srezo sam ga sa 2gb na prihvatljivih 300mb. Ostavio sam exyu, mađ, aus.
Obrisao nepotrebne mape i glasovna navodjenja, 3d zgrade, prijevode, |
iPhone uvijek syncam na laptopu kojeg trenutno nemam uza sebe i sad sam ga priključio na komp jer trebam stavit neku aplikaciju.Uglavnom, problem je u tome što mi itunes sad želi izbrisati sve postojeće aplikacije na iPhone-u jer ih nemam u itunes library-u. Kak da prebacim s iPhone-a u library?
|
Oce on obrisati crackane appove bez pitanja. u SB settings disable killswich
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:34. |