![]() |
Čito sam sad malo ovu temu, al za sad sam stigo do trećine (ima toga dosta) :D
- da li mogu sa Part.magicom povećati c: particija (imam x64 vistu pa mi nakon instalacije i par programa guta 20 gigi)...probo sam al ju mogu samo smanjiti. Napravio sam "unpartiton space" al ga ne mogu dodat na sistemsku particiju... - slučajno sam uključio neku opciju (nakon restarta se isključi, al mi se to ponekad zna desit) da mi tipke na tastaturi postanu shortcutovi za nešto....tipa kliknem na tipku "e" a otvori mi se "my computer", itd...tak da ne mogu ništa napisat jer pol tipaka uključuje nešto (my computer, help, itd.) :stoopid: Probo bi guglati, al ne znam ni kaj bi tražio :fiju: :care: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Pokušah resize-ati i iz xp-a, al isto nejde....jel itko uspio povećati sistemsku particiju? :kafa:
|
a evo problema instalirao sam Colin mcree dirt i stavio ***** i sad kad pokušavam nešto zapržit nemogu nikako do cdromova jednostavno ih neće pokazat i sad neznam šta bi napravio a da nije reinstall windowsa.U biosu se dobro vide u device manager su pod uskličnikom i nemogu ni unistall pa ponovo install
|
Citiraj:
Ajde mi naslovkaj fino i polako koji ti to dio u pravilima foruma nije jasan:stoopid: |
Citiraj:
Citiraj:
|
@ denied : s acronis true image možeš radit šta zaželiš, neovisno 32/64 bita
|
Bum probo - DDTdoo, thanx.....
edit: Izgleda da se sistemska particija ne može povećavati (samo smanjivati) :stoopid: |
Citiraj:
Tu je jos od win 2000, i ne trude se da ga se rijesi. |
Probao sam instalirati PowerDVD 7.3 i prijavljuje grešku "1628:Failed to complete instalation". Jel ima netko neki prijedlog? Instalacija je stara par dana (x64).....
|
Stavi WinDVD 8 on radi bez greske barem meni Power DVD dugo ide na zivce.
|
malo pitanjce
|
|
:banana: :banana:
:dobar: |
Citiraj:
|
HM, mislim da moramo poraditi na pravilima. Čine se prekomplicirana za određene individue na forumu.
|
Kaj koristite od dvd playera? Imam x64....
Koristio sam: 1) WinDVD i Nero Show time - ne pokazuju mi subtitlove - jel netko zna zakaj bi to bilo (možda sam nekaj zaboravio uključiti) - u programima su titlovi uključeni 2) PowerDVD mi zbrejka cijeli startup meni 3) Sad koristim (jer sam se njega jedino još sjetio) VLC player - i on mi prikazuje titlove kad ih isključim i ponovno uključim (automatski neće).... :kafa: |
Ja koristim Media Player Classic.
|
Ni MPC mi ne pokazuje titlove....hmmmmm, čudno?!?!? Jednostavno se ne mogu izabrati....jel se to kome događalo??? :stoopid:
|
Citiraj:
Probaj instalirati FFDShow ili VobSub, meni je tako proradilo. |
Instaliro novi ffdshow i vobsub, pa i dalje niš.....(isprobo MPC i Nero showtime)....čudno je kako s VLC playerom hoće......aaaaaaaaaaaaaa
:hitthewal: |
Pokusao instalirati Vistu na jedan maxtorov 40GB hard (ispravan, prije na njemu bio ubuntu), no Vista mi izbacuje poruku u stilu da "ne nalazi particije koje odgovaraju Vistinim kriterijima", ovako nekako. Na cijelom disku je jedna aktivna primarna NTFS particija koja zauzima punu velicinu diska. Probao particiionirati i iz Vistine instalacije i iz WinXP, ali nista.
EDIT: Hitachi Feature Tool i Drive Fitness Test bacaju unhandled exceptione pri pokretanju s diskete koju je napravio instalacijski program, sa Seatoolsom sam napravio zero fill no opet nista- Pomagajte. |
Meni opet plavi ekran. Samo sto sam upalio Firefox pojavilo se plavetnilo i pc se restartao. Prijavio je problem sa shut down-om. Pitam se kake sada to ima veze sa Firefox-om. :(
|
Rijesio ono gore...sad imam drugo pitanje:
Pri instalaciji Viste nisam upisao product key, gdje da ga sada upisem dok Vista radi? |
U System Properties...
|
Citiraj:
Rezime: ako si/ste već postavili pitanje, bilo bi lijepo da napišete rješenje ako ste došli do njega prije nego netko odgovori, a ne samo: rješeno, može lock i sl. Sve ovo već više manje piše u službenim pravili ali tko još to čita. |
Citiraj:
I nemas se kaj ispricavati kaj mi citas bukvicu, tvoja primjedba je na mjestu i citas mi ju s pravom. Hvala Domy, nasao ono za product key :beer: |
oprostite ak je ovo pitanje več bilo al nemam živaca čitat 27-28 stranica,pa ču direkt u bulju
ovak - Win Vista Ultimate (orig. licenca) hardveraj - SB Live! 5.1 zvučna skinul vista drivere i sve normalno radi što se tiče zvuka,jedino sam morao ručno instalirat panel i dodatne điđice (za XP) al je i to sređeno i radi zasada ok! problem - kad odem na control panel->sound properties i kliknem na tab audio ili recording jedino kaj se desi je BSOD i restart! i tako svaki put... nije veliki problem i mogu preživjeti bez toga:D al hoću da je sve ok |
Sam si rekao da koristiš neke dijelove od WinXP, pokušaj iskoristiti compatibility opciju za taj exe. Meni je tako uspjelo za nvmixer.
|
ne pali sa compability,isto se dešava:fuming:
taj se problem pojavio i prije stavljanja panela i ostalog za xp,znači vista driveri su bili več gore!probao sam sa 2-3 verzije za vistu al isto! hebe me to kaj oču da je sve po mom:) mislim,kad sam več platio dosta $$ za vistu nek bar radi kak spada! ma ko ga yebe,bitno je da se čuje,što se nemože riješiti sad,bude se kasnije:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:30. |