![]() |
Pozdrav, zna li neko kako da dekodiram Sony Ericsson Elm http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_elm-3057.php? Zaključan je na T-Mobile. Hvala.
|
Zna netko kolko bi otprilike ili možda netko zna točno koštalo unlockanje Galaxy S4 ?
|
Preko koda ovisno koja mreža od 100 do 200kn
|
Citiraj:
|
Našlo bi se za 120kn
|
Imam problem sa otkljucavanjem Galaxy Nexusa (i9250) od Vipneta.
Dobio sam original unlock kod od Vipa (imam na papiru IMEI i unlock kod, IMEI je ispravan) ali kad probam ukucati kaze mi da je otkljucavanje neuspjesno. Prvo sam mislio da je to zato sto sam nadogradio sa 4.1.2 na 4.3 (cisti wipe, ne OTA nadogradnja) ali sam probao vratiti na sve prijasnje ROMove (4.2.2, 4.1.2, 4.0.3) i opet neuspjesno. Ne znam vise sta da radim. Bootloader je cijelo vrijeme otkljucan, mislim da to ne bi trebalo utjecati na mogucnost network unlocka. Probao sam ubaciti Vip karticu, pokrenuti mob, izgasiti, pa ubaciti Simpa karticu, opet neuspjesno. Nudi mi da otkljucam ali nece da primi kod. |
Nosi ga nazad u VIP pa pokušaj otključavanje na licu mjesta da i oni vide da je kod pogrešan.
|
Odnesi u Vip centar oni će poslati u servis.
Edit: Coco bio brži |
Udaljen sam od VIP centara (samo oni dolaze u obzir, ne mogu partneri) poprilicno, a mislio sam rjesiti stvar u ponedjeljak.
Poslat cu sestru jos jednom da ode u VIP centar u Zagrebu pa da priupita, potiho se nadam da su pogrijesili koju brojku koda. :) Ako nije to, onda mi ne gine slanje moba u ZG... |
Zanima me da li su android mobiteli zakljucani na doticnu mrežu kod vipa, t-coma, tele2?
Pitam iz tog razloga sto me zanima da li se sa flashanjem i rootanjem moze ukloniti taj lock? |
Mobiteli jesu zaključani na providere koji ih prodaju.
SIM lock je najlakše ukloniti IMEI unlockom kojeg kupiš na internetu. Osim za HTC jer naši provideri imaju vlastite šifre pa nema šanse da ih ukloniš IMEI unlockom sa interneta. |
Ali gdje je taj lock memoriran? Zar se ne brise sve ako se flasha pa roota i onda stavi novi ROM?
|
Sim unlock nema veze s rutanjem i flashanjem custom romova.
I ne, ne mozes mu pristupit. Neki stariji mobovi se mogu lako otkljucat no danas su svi mahon preko koda. |
That sucks....kad su tek dosli android mobiteli...tamo negdje 2009.te nijedan nije bio zakljucan, bar kolko se ja sjecam.
|
Kako najjeftinije otključati Lumiu 625 zaključanu na Tele 2?
Unaprijed hvala! |
Moze li netko otkljucati HTC x8 Tele 2,molim da mi se javi
Thanks |
Pozdrav, drvofon nokia 2330 classic, na VIP je, a htio bi ga za Tele2 karticu.
Dekodiranje mogu sam obaviti ili moram caltati negdje i gdje je preporuka? Iz VG sam. Hvala. |
Ekipa jel moguce free otkljucavanje za Samsung Galaxy Young 2
|
dakle imam iphone 5s iz amerike flehsan gore 7.1.2 ios sve radi normalno osim sto nejde na hrvatske mreze! gdje i kako otkljucat, jel se moze preko IMEI ? ebay ili gdje ?!
|
Koja mreza
|
Citiraj:
|
Ako nije na crnoj listi (prijavljen kao izgubljen/ukraden) cca 40€
|
Citiraj:
ma sve je legalno od rodbine uzet, cijena je ok, ali gdje to napravit i kako ?! jel moram slat nekom il preko koda il kak? |
free otključavanje za čreslo od mobitela sony e j108i,dal je moguče?hvala
|
Citiraj:
bump ? gdje ? |
Javi se bruni ili meni na PM ;)
|
Z3 compact (vipnet) da li je sim free ili je zakljucana na vip? ak je lockana, di kupiti provjereno unlock code?
fala lipa :) |
Ako je već netko posjeduje, to se može vidjeti u telefonu. Ako je slučajno i lockan, ima na eBayu lik koji piči unlockove po 23 usd i provjereno je dobar, ali je samo za Sonyje. Detalji na PM ako trebaš.
|
molim pomoć za otključavanje HTC desire 816, zaključan na tele2.
kodovi s ebay-a ne odgovaraju. gdje se kod nas može otključati i kako? Osijek i okolica EDIT: riješeno |
Lumia 625 kupljna u tcomu je radila i na tele2. da li svi t-mobile mobiteli rade i na tele2? Radi se o tome da bi žena uzela Huawei G6 za mene preko t-mobile pretplate, a ja sam na tele2.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:51. |