![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dosta OT, proradili su mailovi i bez žabe. |
Citiraj:
|
Quick reply je fejst quick, edit ima potpuno fensi novi mali editorčić sa svim opcijicama koje život znače, i fino razlučenim razlogom izmjene posta.
Sad, što dobivam na poklon? |
Citiraj:
|
Kristalku s mlo ulja? :D
|
Quick Replay radi u FF3, edit djelomično radi, pojavi se prozor za editiranje ali spremanje ne radi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
nego ajd ozbiljno, šta će reći netko tko bude tražio odgovor na neko pitanje tipa "zakaj na PCE-u ne radi ova funkcija". idite u svaštaru. |
Ja sam napisao da ne radi snimanje ispravljenog posta u FF3.
|
Isključio slike u svaštari jer su se pojavile sve one silne slike postane godinama...
|
I opet se to događa da žderonje ispaštaju zbog drugih. :(
A sad o problemima. U stavki Moj komp nema: Napajanje. Koje napajanje imate? i Monitor. Koji monitor imate? Podaci se uredno unesu. Sejvaju, ali ih nema kad se klikne Moj komp. Iako bih još u rubriku dodao stavke Keyboard, Mouse i Zvučnici. Kad već je nek bude kompletno. Edit: Čak sam isprobao i u onom čudnom Browseru sa nekakvom dlakavom životinjom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Gle stavi me za admina i ja cu kao tebi iz usluge pobrisati sve te stare slike. I neke nove članove gratis :D:D |
Nisam u stanju čitati jer je dotični isključio slike na žderonjama.
A kaj se tiče rokova. Da si manje lizo već bi bio gotov. :zdero: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Izašao FF3 Beta 5, čini se da sad forum radi ok. Quick replay radi, edit radi, prikaz Moj komp radi... Add block radi, ali se mora napraviti slijedeće:
Ukuca se u address bar: about:config desni klik -> New-> Boolean-> upiše se: extensions.checkCompatibility postavi na False Sad radi i hrvatski rječnik :D a i druge starije ekstenzije samo i dalje piše da nisu kompatibilne sa FF3. Ipak treba biti oprezan i provjeriti da li zaista rade. |
A sto je sa prikazivanjem bookmarkova kod upisivanja URL-ova? Moze li se to kako disableati?
edit: ok, ovo je debeli OT, mi skuzi! |
Citiraj:
Evo ja ukucao u google firefox 3 turn off bookmark in address bar i dobio kao prvi link ovo: link. Nisam probao ali ima još koji link ako prvi ne radi. |
[Youtube] tagovi
Zanimalo me da li bi bio neki veliki problem implementirati tagove unutar foruma (BB forumi to podržavaju) što ne bi bilo loše za neke postove/podforume.
Radi na principu da se unutar taga umetne zadnjih nekoliko znakova url-a videa na youtube-u. Recimo u konkretnom slučaju video... http://www.youtube.com/watch?v=eBGIQ7ZuuiU ...bi izgledao kao: [youtube]eBGIQ7ZuuiU[/youtube] |
svakako zanimljiva i korisna ideja
|
mi not lajkilajki bb tagove. btw, za konkretan primjer, nije li jednostavnije c/p cijeli link, nego skrolati do zadnjeg dijela (id-a videa) i onda pisati na forumu [youtube]c/p[/youtube] ?
|
Citiraj:
|
...
|
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
Posudiš mi žabu koji put? :lol2: |
Citiraj:
Ako ti neda, mozes kod mene naruciti :D http://www.imagesforme.com/out.php/i45880_ZHABA1.JPG @edit samo brzo, Jeltz je navalio sa narudzbama, jedva stizem :D morat cu nabaviti tegljac :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:09. |