![]() |
Možeš lako kupiti bilo koju tursku pretplatu ako imaš turski Apple id, napuniš račun gift karticama i kupiješ...
|
Moze koja rijeci vise o tome?
hvala |
Bas idem za time i naisao sam na brutalnu stranicu gdje sve ima objasnjeno i mijenjaju se informacije "real time".
Imas Peru i Rumunjsku kao najlakse za napravit, ali su skuplje. Za Tursku preko apple id-a... Ukrajina, Peru i Pakistan koje su medju povoljnijima, ali su postale problematicne radi nacina placanja u zadnje vrijeme... link: globalni: https://www.rh-itsec.com/blog/youtub...cheap-via-vpn/ apple id: https://www.rh-itsec.com/blog/youtub...p_Store_Turkey Vidim da me ceka dosta posla :) |
bome...meni dok ide ide,nemam namjeru se zajebat s ovime :)
a kad me ukinu,i ako,onda idem na netflix :D moje je pravilo da imam samo jedan servis(nebitno koji) i to do 5 eura HR YT je i dalje 10 eura? |
9.55€
|
Citiraj:
Ima tko iskustva sa Turskim familly Premium-om? Sent from my SM-S928B using Tapatalk |
Mozes uzeti turski premium preko App store na apple uredjajima
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
čisti dokaz da hrvati narušuju kvalitetu života da bi imali Apple proizvode.
Baš ste šašavi. :D |
Citiraj:
|
hahahaha, kako te dočekao :D
to je šala, pošalica, itd itd. :chears: |
Youtube premium
Dokle god je cijena jednog jogurta kod nas 2€ a u EU 1€ ja cu trazit sto jeftiniju uslugu i svercat se bez obzira na moja primanja.
Btw, radi li premium preko Vpn Albanija free no ads kao nekad? :D |
Citiraj:
|
Jutros mi iskoci da trebam napraviti neku update podataka do 21.11. i sada ne mogu naci tu obavijest.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Očito je kraj blizu. 😁 |
Ako je Android u pitanju, imate notification history u settingsima.
Meni se isti desilo par puta. Ali mislim da je po defaultu iskljucen. Nisam siguran. Provjerite Evo kako to izgleda: https://i.postimg.cc/L5qsSdFY/Screen...4-Settings.jpg Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Imamo li kakvu alternativu za one koji nemaju apple uredjaje? moze i na pm, hvala
|
Ja sam uzeo family slot kod kolege tu na forumu
Radi sve kako treba Malo skuplje nego Turska i sl. Ali bez puno zezanja, VPN, itd. Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Ako netko ima slot, neka me kontaktira na Private. Ako se nitko ne javi do sutra, idem preko iPhonea na tursku
|
Znaci li to da onda ne mogu koristiti moj standardni Apple ID, nego moram taj turski?
|
Ne
-napravis novi turski apple id -u yutube aplikaciji se prijavis sa svojim starim gmail racunom -napuniš apple id sa gift card (turgame) -aktiviras premium -odjavis se sa tog apple id i logiras se sa svojim starim |
Hvala, mogao bih ovo probati
|
Uspio sam aktivirati poljski obiteljski premium
i sad kad pokusavam dodati clanove obitelji kaze da nisu u istoj zemlji ima li rjesenja za to? |
Pravilo je da prvo ubaciš ljude u obitelj pa tek onda platiš. Probaj se sa vpn sad igrati
|
Teško će sada to uspjeti, meni nije prolazilo s s VPN-om na Indiji i Turskoj. Morao sam na kraju ugasiti preplatu, formirati familiju, pa opet ispočetka preko VPN-a ugovoriti yt premium
|
Citiraj:
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Najjednostavnije je da se oformi neka grupa di se ljudi dogovore za hrvatski premium, uplati svota za godinu dana i to je. I nije ni skupo na kraju.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:25. |