![]() |
Ali što su Brazilci u stanju sve fulat,...
|
Neka idu kuci, ne mogu ovog delfina vise gledat
|
Brazilci dali 2 gola, belgijanci 1, belgija ide dalje za sada. :D
|
Jab htio produzetke ođe :)
Sent from Usreo Mobara |
Kurtojs neda
|
Pa pa
|
Pomor favorita prvenstva. Belgija ovakvom igrom nema kaj tražit protu Francuske.
Sent from Usreo Mobara |
Nejmar će sanjati Kurtona.
|
Citiraj:
A lukaku, ko to moze zaustavit, jare od 100 kg, trci s loptom 60 kmh :D |
Jos da mi sutra prođemo ruse pa dalje šta bude bude :D
|
Full mi drago za Belgiju :)
|
Nisam ocekivao prolaz Belgije, ali mi je drago svaki put kad favoriti na papiru ispadnu.
Bit ce vesela tekma Bel Fra, Francuzi su mi nekako jaci, ali bi rado Belgiju do finala. I naravno nas, ako se ne ukakamo protiv Eng. |
Danas prošli svi kako sam očekivao, belgija i teže nego što sam mislio, opustili se nakon 2 gola, visili produžeci. Lukaku zvijer, moj najdraži igrač nogometnih simulacija :D
Francuska strašna. Kad Messi i Ronaldo stanu ovaj Mbappe postaje najbolji nogometaš svijeta barem jedno desetljeće. Lik je sa već 18 postao zvijer, a sa 19 samo to potvrdio... Uglavnom po meni tko u duelu bel-fra pobjedi postaje prvak. Dao bih blagu prednost francuzima, jer mislim da je belgija svoju dozu sreće ispucala protiv japana i sad brazila. Realno ovo sve s druge strane ždrijeba nije taj level |
Kakva utakmica, šteta samo što nije i produžetaka bilo.
|
Ja navijao za Argentinu i izgubila. Zatim za Japan pa isti izgubio. Navijao danas za Urugvaj i Brazil te i oni izgubise. Ukoliko sutra Hrvatska izgubi nemam vise za koga navijati,tj prvenstvo je za mene zavrsilo
|
Pliz, navijaj za Rusiju. :D
|
Logičan zaključak, slažem se hehe
|
Do sada sam naravno navijao i za Hrvatsku pa smo pobjedjivli,dakle nije nikakav carobiro. Prrije neka luda koicidencija
|
Citiraj:
|
za koga će navijati
zanimljiv video |
|
kralj
s mamićem i dinamom je epska |
Gusim se :))))))))))
|
Kriva tema :D
4 napadača, jebote. Hrabro. I neka, samo hrabro. |
eng:šve zijev...zijev...
|
Švecka je krenula kao i Danska. Ti skandinavci su stvarno predvidljivi kao filmovi Stevena Segala.
Kakav seronđa ovaj Sterling. Imao je polufinale u nogama. Sent from Usreo Mobara |
A i Englezi su opasni kao ljuti leptiri.
Ako uspijemo preskočit Putinovce hebo me svako što nećemo i u finale :D |
Bolje sa njima nego sa bunkerašima i drvosječama Švedima.
Samo, prvo Ruse danas da dobijemo sa 2:0 i da smo mirni :) Nego ove "navijačke" pjesme u poluvremenu su ubi bože. Svaka čast Zaprešić Boysima, ali kad vidim ove tipa Bralić, Indira momentalno me proćera. Sent from Usreo Mobara |
KTŠ band, bez premca najjakija navijačka pjesma...:kafa:
uz bok onom "kvalitetnom" isprdku od Stokine pjesme :zdero2: |
Niste onda culi onaj nas slavonski bećarski navijački song :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |