![]() |
Citiraj:
Ne vjerujem da će na steam-u biti odmah tako dobra cijena. |
fina je igra zadovoljan sam, taman došao u pustinju
prije pustinje oko 100FPS-a, u pustinji 40-50, V G G :D |
O da. :)
Ja sam uzeo 1080ti zbog Metro-a, došao u pustinju i skoro bacio PC kroz prozor :D |
Citiraj:
|
On igra u 1440p.
|
Citiraj:
|
Nisu, ja sam u FHD-u na 1080ti imao padove FPS-a.
|
Citiraj:
bw. hitpoint mi je užasan, gađam lika u glavu i uopće ne detektira metak, pola metaka ide neznam gdje, kroz enemya valjda, neznam kak su to uspjeli u SP igri |
Citiraj:
|
Nije toliko jača, nekih 10-15% max.
|
neznam sad napamet, nema puno podešavanja, preset je ultra, teselacija off
ovo ''preko 100'' na ultri je onaj prvi dio u zatvorenom |
Citiraj:
|
Ja evo prešao main i danas završio The Two Colonels.
Čapio Gold Edition prije par dana na Epic Store saleu za 19 ojra i dobio 32h čiste zabave. Meni vrh sve bilo, baš me hookala igra, dugo nisam igrao neki SP fokusirano kao ovaj. Stavio ruski voice acting - atmosfera vrhunska. Igrao na Ultra (RTX-a off) bez da sam palio FRAPS i jedino kod Caspian Sea sam vidio da malo delaya, inače mi ok radilo. Ima kakvog infa za Sam's Story, dolazi li to ovaj mjesec? |
i ja završio exodus + dlc
super mi je exodus, bio sam skeptičan nakon čitanja ovog topica ali meni se sviđa, drugačije od 2033 je, al ne i lošije, meni DLC tak tak, puno previše priče, malo akcije, al ok pojasni dosta stvari |
Ja je ne odigrah više od 1.5x.
Čekam da dođe na Steam i onda ide ispočetka, svi ačivmenti i DLC. Taman do Dooma :D |
Citiraj:
|
The Journey Ends. February 11 2020.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...28&oe=5ECA0A2C https://www.metrothegame.com/en-us/news/sams-story/ |
e da, nakon što sam prešao exodus ovo bar 2x dnevno poslušam
kakav faking saundtrek ima igra :care: |
Kak ide s tim DLC-ovima što se tiče ovih "mjesečnih usluga".
Tipa xbox for PC, bude imao taj DLC odmah čim izađe? |
Citiraj:
|
Ok, thx.
Ništa onda :D |
Steam se pravi grbav. Niti cijene niti najave da je igra dostupna od 14.02.2020...
|
vidim piše na steamu 15.2. release i expansion pass 24.99€
|
Metro exodus na 1080 ti averge 105Fps na ultra 1440p u pustinji ne pada ispod 70 upravo kupio za 7€ Two Colonels super DLC sad jos cekamo Sam's Story
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nebu loze? Ajoj, onda nebu ni vina. I am offended.
|
Impresivna razina detalja. Produkcija je strašna! Još uvijek sam u "snježnom području", ali igra me nekako nagovara da istražujem, zagledam u svaku prostoriju i istražujem svaki pedalj svijeta. Čitam postove o tome da performanse dosta padaju u "pustinji", nadam se da će komp izgurati ovako ugodno kao što je početak.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:41. |