PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2014/2015 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=261025)

emilblomsky 25.10.2014. 21:33

Mislim da velika većina ovdje,a uključujući i mene,morat će progutati prije izrečeno.Mislim na pljuvanje po Perezu kada je odlučio riješiti Di Mariu i Alonsa nauštrb Hamesa i Kroosa.
Jer ovaj Real djeluje najmočnije od svih do sada,po prvi puta su totalno dominirali nad Barcom i to tamo gdje njih najviše boli ,u vezi!
Hames je odličan igrač,puno bolji od Di Marie defanzivno, i puno borbeniji.Di Maria je znao imati utakmica kad ga nije bilo za vidjeti,u nekima je bio fantastičan!
Velika sreća za Barcu danas je bio izostanak Balea jer je bilo nekoliko situacija kada bi njegova brzina došla do izražaja!
Realno,Real igra vrhunski nogomet od tekme s Atleticom.
Ako je tko gledao ždrijeb kupa ,već u sljedećem kolu vrlo vjerojatno Atletico -Real,a onda u červrtini finala pobjednik ide na Barcu,vjerojatno!

Mirkopoter 25.10.2014. 21:37

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 2682127)
Mislim da velika većina ovdje,a uključujući i mene,morat će progutati prije izrečeno.Mislim na pljuvanje po Perezu kada je odlučio riješiti Di Mariu i Alonsa nauštrb Hamesa i Kroosa.
Jer ovaj Real djeluje najmočnije od svih do sada,po prvi puta su totalno dominirali nad Barcom i to tamo gdje njih najviše boli ,u vezi!
Hames je odličan igrač,puno bolji od Di Marie defanzivno, i puno borbeniji.Di Maria je znao imati utakmica kad ga nije bilo za vidjeti,u nekima je bio fantastičan!
Velika sreća za Barcu danas je bio izostanak Balea jer je bilo nekoliko situacija kada bi njegova brzina došla do izražaja!
Realno,Real igra vrhunski nogomet od tekme s Atleticom.
Ako je tko gledao ždrijeb kupa ,već u sljedećem kolu vrlo vjerojatno Atletico -Real,a onda u červrtini finala pobjednik ide na Barcu,vjerojatno!

Xabi je za Kroosa avion a isto tako i Di Maria za James-a kojeg nije nigdje bilo osim asistencije za Benzemu, lik je doslovno drvo i Real je sa takvih jednim igračem manje opet dobio Barcu što je isto dobro :goood:

Također Isco se pokazao kao igrač koji nebi trebao sjedit na klupi i kad se Bale vrati James-a van a Isca na njegovo mjesto.

emilblomsky 25.10.2014. 22:07

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2682128)
Xabi je za Kroosa avion a isto tako i Di Maria za James-a kojeg nije nigdje bilo osim asistencije za Benzemu, lik je doslovno drvo i Real je sa takvih jednim igračem manje opet dobio Barcu što je isto dobro :goood:

Također Isco se pokazao kao igrač koji nebi trebao sjedit na klupi i kad se Bale vrati James-a van a Isca na njegovo mjesto.

Ne slažem se Hames je odličan,kao i Kroos!

panda505 25.10.2014. 23:04

Citiraj:

Autor Lihto (Post 2682097)
panda se opet malo zabrojao, nikako mu ne leži Real pogotovo nakon onog sakaćenja Bayerna :D

Gdje sam se to točno zabrojao ?

Lihto 25.10.2014. 23:19

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2682153)
Gdje sam se to točno zabrojao ?

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2682093)
Objektivan opis tekme, hmm.

Barca bolja prvih 25 - 30 minuta.
Da se nisu zajeb. moglo je biti 4:0 do poluvremena.
Oko 35. minute preuzimaju bijele balerine.

Bili su izjednačeni prvo poluvrijeme, imao je i Real par 100% šansi

burmuz 26.10.2014. 00:09

Baš sam razmišljao o temi James-Di Maria ; Kroos- Xabi... Po meni Di Maria prodorniji, bolja naprijed, James bolji defenzivno, čvršći u duelima.
Kroos manje griješi, Xabi bolje duge lope i bolje oduzimanje lopti.

panda505 26.10.2014. 00:33

Citiraj:

Autor Lihto (Post 2682156)
Bili su izjednačeni prvo poluvrijeme, imao je i Real par 100% šansi

Real je imao 2 sto postotne u prvih pola sata, ali većinom se radnja odvijala na Realovoj strani terena i Barca je imala bolje šanse.
Da nisu zapucali one zicere, stvarno je lagano moglo biti 4:0 do poluvremena.

I dalje ne vidim što sam to točno krivo rekao lol. Drugi je par rukava što ti navijaš za real pa imaš "navijačke očale" pa vidiš samo što je Real radio...

Mirkopoter 26.10.2014. 00:44

Benzemine 2 prečke i ti sad brojiš 4-0 :D

panda505 26.10.2014. 00:50

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2682178)
Benzemine 2 prečke i ti sad brojiš 4-0 :D

Jesi uopće pročitao što sam napisao ili si piskaraš bezveze ?

buljo 26.10.2014. 01:19

Fala na infou, sad mi je zao kaj nisam gledao.
Dosta vas je pricalo kako se barci sudi najvise penala i bas sam neki dan citao koliko je za real sudjeno vise penala u svim tekmama i pogotovo u klasicima...

Mirkopoter 26.10.2014. 01:24

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2682179)
Jesi uopće pročitao što sam napisao ili si piskaraš bezveze ?

Da, napisao si nesto tipa "da je baba musko... milijun mogucnosti"

panda505 26.10.2014. 01:39

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2682185)
Da, napisao si nesto tipa "da je baba musko... milijun mogucnosti"

Ne, napisao sam onak kak je utakmica i bila, bilo bi fino da prvo pročitaš nešto prije nego li prigovaraš.

Barca je mogla voditi 4-0 do 30 minute, ali mogao je i Real okrenuti utakmicu već nakon prvih 15 minuta, poanta je bila da je Barca bolje ušla u tekmu. Bili su dominantniji i stvarali bolje prilike (što ne znači da Benzemine dvi prečke nisu bili ziceri). Poslije toga, kao što sam i napočetku rekao vecć, Real preuzima inicijativu

Gemmy 26.10.2014. 09:07

Barca je bila bolja prvih 20ak min, i da je messi ono pospremio za 2:0 bi bila druga prica, ostatak utakmice real dominirao, pique je igrao katastrofa, masceranjo isto na stoperu umjesto na defanzivnom veznom, mathieu na beku isto los,cijelo vrijeme je samo bio u napadu, a nis koristi je tamo

pozitiva je jedino napad i kada je suki-messi-neymar uigra, to ce biti jebeni napad

u derbiju standardno realovci opet padali u 16 kao pokoseni pri prvom laganom kontaktu u pokusaju iznudivanja, prvo benzema, onda ronaldo, sudac je bio dobar, nije to sudio, i nije dopustao da rade pritisak na njega nakon svakog faula

sve u svemu real zasluzeno dobio, mogao je biti puno veci poraz da je benzema utrpao nes od onih sansi, ili da kristina nije izigravala mesija i djelila lopte za asistencije :D

Hamm 26.10.2014. 15:10

Još dva sata do tekme. :p

Russell Brand Gatecrashes Sam Allardyce's Post Match Interview & Kisses Him! :D

Nakon pobjede WHU nad M.City. :D

dh41400 26.10.2014. 15:14

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2682128)

Istina, nisu bili na vrhunskoj razini sinoć, ali čak i takvi su bili dovoljni za ovakav rezultat.

Zapravo je čudo što Ancelotti uspije izvući iz igrača, čak i kada ne igraju na svojim prirodnim pozicijama :)

Citiraj:

S obzirom da je raspored u sljedećih 2 mjeseca ovakav ...

01.11. Granada (gosti)
04.11. LP - Liverpool (doma)
08.11. Rayo (doma)
22.11. Eibar (gosti)
26.11. LP - Basel (gosti)
29.11. Malaga (gosti)
03.12. Šp. kup - Cornella
06.12. Celta (doma)
09.12. LP - Ludogorets (doma)
14.12. Almeria (gosti)
16.12. Svjetski kup
17.12. Šp. kup - Cornella
20.12. Svjetski kup

Da ne spominjemo da vjerojatno igraju 7.1. i 14.1. protiv ATM-a, te u slučaju prolaza, 21.1. i 28.1. protiv Barce (španjolski kup naravno).

... vjerujem da će svaki od tih igrača dobiti ozbiljan broj minuta. Čak bi se usudio reći da će biti potrebni igrači iz omladinskih pogona (Castilla) kako bi se sačuvali ovi važniji pojedinci za kasniji dio sezone.

Toorop 26.10.2014. 15:38

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2682321)
Još dva sata do tekme. :p

Russell Brand Gatecrashes Sam Allardyce's Post Match Interview & Kisses Him! :D

Nakon pobjede WHU nad M.City. :D

Imaš li kakav link za kakav dobar stream? :)

ivan77 26.10.2014. 17:01

AJMOO MU!!

Hamm 26.10.2014. 17:11

@troop..ja ti lovim po http://sportska-tv.org/

Slovenci: http://sportska-tv.in/fiston2.html

Di Maria..vidi se iz koje si lige došao. Padavičaru prokleti!

Dottore 26.10.2014. 17:50

Ivanović padavičar

Hamm 26.10.2014. 17:57

Igrač uniteda je pao preko njega, a zatim i Ivanović. Ne vidim di je problem. Di Maria je opet poletio u 16 metara nebili dobio penal. :)

United je bolji sve u svemu. Imaju više konkretnijih prilika, a cfc ima sreće da nemaju pojma. :D

Drogba je fino fulao dobru priliku. :)

Hazard...idiote. :D EVVOOOO GGGGAA DIIIIIIIIIIDIIIIIIIIIIIIIIIIII! MATORI I DALJE TRPA! :D

I evo krumpira 1:1 nakon crvenog koji to nije trebao biti. :)

ExtremePower 26.10.2014. 18:54

RvP goooool :D

Hamm 26.10.2014. 18:57

Krumpir i bezvezarija. Glavno da je Ivanović dobio crveni. :)

Ali ok CFC i dalje nije izgubio tekmu, a M.United čvrsto drži sredinu tablice. :D

spawn 26.10.2014. 21:09

Zasluzeno 1:1. Mozda bi cak mutdu dao prednost u sansama ali jbg treba zabit 😃😃

Hamm 26.10.2014. 21:22

Jesu ali crveni nije bio zaslužen, a gol je krumpir. :D Eto toliko o tome. :D No ponavljam CFC je i dalje prvi. :)

spawn 26.10.2014. 21:33

Mutdu nije bitno ove godine biti prvi nego biti medju prvih 4 nakon proslosezonskog debakla

Hamm 26.10.2014. 21:39

Nekako sumnjam da ćemo ih gledati među prvih 4. :) No to je PL i sve je moguće. :p Recimo jedno čudo je to da je WHU četvrti na ljestvici. :p

ivan77 26.10.2014. 22:48

pobjeda MU sa propuštenom šansom za pobjedu

panda505 28.10.2014. 13:42

The following 23 men (in alphabetical order) are in contention for the FIFA Ballon d’Or 2014:
Gareth Bale (Wales), Karim Benzema (France), Diego Costa (Spain), Thibaut Courtois (Belgium), Cristiano Ronaldo (Portugal), Angel Di Maria (Argentina), Mario Goetze (Germany), Eden Hazard (Belgium), Zlatan Ibrahimovic (Sweden), Andres Iniesta (Spain), Toni Kroos (Germany), Philipp Lahm (Germany), Javier Mascherano (Argentina), Lionel Messi (Argentina), Thomas Mueller (Germany), Manuel Neuer (Germany), Neymar (Brazil), Paul Pogba (France), Sergio Ramos (Spain), Arjen Robben (Netherlands), James Rodriguez (Colombia), Bastian Schweinsteiger (Germany), Yaya Toure (Côte d’Ivoire).

The following ten coaches (in alphabetical order, first nationality and then team) are in contention for the FIFA World Coach of the Year for Men’s Football 2014:
Carlo Ancelotti (Italy/Real Madrid CF), Antonio Conte (Italy/Juventus FC/Italy national team), Pep Guardiola (Spain/FC Bayern Munich), Juergen Klinsmann (Germany/ USA national team), Joachim Loew (Germany/Germany national team), Jose Mourinho (Portugal/Chelsea FC), Manuel Pellegrini (Chile/Manchester City FC), Alejandro Sabella (Argentina/Argentina national team), Diego Simeone (Argentina/Atletico Madrid), Louis van Gaal (Netherlands/Netherlands national team/Manchester United FC).

Hamm 28.10.2014. 19:30

Večeras se igraju utakmice Capital One kupa. :)

Shrewsbury - CFC

Liverpool - Swansea

emilblomsky 28.10.2014. 21:06

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2683311)
The following 23 men (in alphabetical order) are in contention for the FIFA Ballon d’Or 2014:
Gareth Bale (Wales), Karim Benzema (France), Diego Costa (Spain), Thibaut Courtois (Belgium), Cristiano Ronaldo (Portugal), Angel Di Maria (Argentina), Mario Goetze (Germany), Eden Hazard (Belgium), Zlatan Ibrahimovic (Sweden), Andres Iniesta (Spain), Toni Kroos (Germany), Philipp Lahm (Germany), Javier Mascherano (Argentina), Lionel Messi (Argentina), Thomas Mueller (Germany), Manuel Neuer (Germany), Neymar (Brazil), Paul Pogba (France), Sergio Ramos (Spain), Arjen Robben (Netherlands), James Rodriguez (Colombia), Bastian Schweinsteiger (Germany), Yaya Toure (Côte d’Ivoire).

The following ten coaches (in alphabetical order, first nationality and then team) are in contention for the FIFA World Coach of the Year for Men’s Football 2014:
Carlo Ancelotti (Italy/Real Madrid CF), Antonio Conte (Italy/Juventus FC/Italy national team), Pep Guardiola (Spain/FC Bayern Munich), Juergen Klinsmann (Germany/ USA national team), Joachim Loew (Germany/Germany national team), Jose Mourinho (Portugal/Chelsea FC), Manuel Pellegrini (Chile/Manchester City FC), Alejandro Sabella (Argentina/Argentina national team), Diego Simeone (Argentina/Atletico Madrid), Louis van Gaal (Netherlands/Netherlands national team/Manchester United FC).

Ronaldo ko kuća!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23.