![]() |
|
je li to Drizzt D'Urden
|
evo i mojega posto mi to i nije tako bitno ja sam tek sada promjenio izgled tako da: goood :
Privitak 6475 |
|
Jedno pitanje - onaj font sto se dobije instlacijo flyakiteOSX, koji je?
Najvise mi se svidja, a od ovih defaultnih sam probao neke i nije to to. I btw, koja je tema ubacena unutra, nije ni ona losa? Trenutno, i oduvijek, koristim MilkyTiger, ali ona izgleda jos bolje. (pitam jer sam radi nekih problema uninstalirao flyakite) |
lucida grande---mislim
|
majne desktop :D ummm..al mislim da sam malo pretjerala s brojem ikona u docku..nisam ih namjeravala toliko natrpat :o :D:D:D
EDIT: htjedoh još pitat jel netko koristio i rk launcher i object dock? i jel ima ovaj drugi kakvih prednosti nad prvim? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
OT:
dobar je taj novi gibonnijev album.... |
Citiraj:
|
ja nevolim ona sranja kada ti se sve izmjeni kao uz desktopX ja volim kada ja znam di mi je start i mogu na njega kliknuti zatvorenih ociju (prakticno je).
mozda malo estetike i koji wallpaper ali ostalo mi je bezveze!!!!: nono : |
Nije da se custom temom start postavi na drugu stranu svijeta,
a sve ostale promjene su vise manje vizuelne. :) Rijetki od nas tu koriste DesktopX, samo odredjene teme + izmjene po zelji. |
Citiraj:
deder ti meni reci zašto nikak ne mogu upogonit to govance od vpn-a... meni nikak da prođe "logging in" fazu. kaže da se nemre ulogirat. znaš možda koje sve portove treba pootvarat? naime, ja sam otvorio svih 6 koje sam našao na njihovom forumu, ali neche. |
|
|
http://img221.imageshack.us/img221/3...otlargedp3.jpg
Windows Classic theme rulez!!! |
|
Ima li netko linkove na wallpapere sa temom Star Treka? (brodovi, stanice i sl.)
Malo sam trazio, ali vecina ih je bila niske rezolucije, a meni trebaju od 1280x1024 ili vise. |
....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hvala! :beer:
|
@work_08
|
Hvala Athi i McG-u na ideji!
[img=http://img299.imageshack.us/img299/424/cargu6.th.jpg] |