![]() |
GTA V
Ja ću se ionako strpit dok sve ne izadje igra, predkraj ovog tjedna ću ju kupit pa ukoliko opet budeš u istoj prilici javi mi se.
Nije moguće da ti niti jedan frend ili rodbina nema neki račun na koji se može uplatit. :) |
Stigao kod na Nuveemu. Eto za vas koji ga cekate da znate :D
|
Da li možda netko zna hoćemo mi koji smo već obavili pre load moć danas poslije ponoći igrat ili tek po nekom njihovom vremenu?
|
U 1h poslje ponoći ćeš moći igrati ;)
Ameri večeras u 19h. |
I Ameri ce moci u 1h iza ponoci, samo sto ce kod njih tada biti 19h :D :P
|
Odgođeno vam je to, sad su stigle vijesti da Rockstar ima poteškoća i tek u subotu ćete moći igrat.
|
Mislave logično :D
Mirko nemoj bacat patke,ljudi će dobiti infarkt :D |
Citiraj:
Uglavnom ne mogu docekat taj 1h, iako radim ujutro svakako cu bar minutu zaigrat (to ce se sigurno oduzit :D) |
Ajde neka netko napravi PCEX crew pa da udruzimo snage =)
|
Uspio skinuti preko RGSC-a i to jedva... ali evo, sad se vrti countdown, još 11.5 sati :)...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prvo ću preći single player, a onda MP. Citiraj:
|
Evo ušao sam i ja, nick je MomoOsk, nego kontam da ću unatoč poslu ujutro ostat do 1 budan, samo da vidim kako će radit da mogu u miru zaspat, a onda sutra poslijeposla slijedi pravo veselje :D
|
ja se nemogu spojit da nastavim skidat dalje... jebo te koja navala uzas!!
|
Ne da @ u nicku, a ionak sam još od GTA IV imao neki random generirani, tako da sam sad promijenio u PCE_1v4n
|
|
Igrajte sporo decki, kad predete bit ce vam zao sto niste jos sporije igrali :D
|
u ovakvim trenucima žalim za bržim internetom, ovako ništa od multiplayera, a single ne nudi pravu draž :/
|
Citiraj:
|
Offtopic : Momci ima wester union. Uplatiš u jednoj poslovnici na ime tog i tog. Drugi podiže novce u poslovnici. Bar sam ja tak jednom poslovo, brzo i jednostavno mislim da ni provizija nije neka velika.
|
Citiraj:
Radim sutra ujutro ali definitivno neću ići spavati prije nego je zaigram bar na pola sata. |
Ja sam odmah derao sp iz znatizelje, sad bih na neku lobotomiju da idem iz pocetka :D
|
mamute jel spojla online ista main pricu ?
|
Ne.
|
Pomako sam sat na windozima i RADI vec sad !!
Trollam :roller::roller: |
brisi
|
Ovo su vec spoileri :fiju:
|
Daj stavi ovo pod spoilere... :S -.-'
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:47. |