![]() |
Citiraj:
|
Iz Tottenhama su otišli:
Peter Crouch, Wilson Palacios, Jonathan Woodgate, Jermaine Jenas, Alan Hutton, David Bentley Došli su: Scott Parker, Emmanuel Adebayor ? |
Yosi im je ok zamjena za Arshavina. :)
Citiraj:
|
odlicna ekipa ce biti ovu polusezonu..
LOL ajde barem ce kranjcar biti na klupi :D |
Neka skuplja kile, smršavio je nešto siroti...
|
Citiraj:
Ko god je napisao ima smisla za humor. I to je simpatično. Većini ljudi je jasno da tu Hajduk i nije imao neke šanse uzet Joea. Joe je godinama bio u vrhu najboljih braniča Bundes lige a nikad nije igrao LP. Lova mu sasvim sigurno nije prioritet, ali dobro dođe. Mislim da mu izbor nitko ne može zamjerit. A to što su iz oba kluba govorili Joe je naš, to su samo njihove igrice. |
Citiraj:
I ja sam se pokida kad sam vidija clanak... |
Ne kuzim zasto toliko s oprostenjem kenjate po Modricu? Tottenham ga zeli i ima,Chelsea je ponudio 45mil € , ManUTD ga je htio i mozda bi dao 25,a mi smo svi pametni s dugim trenerskim stazem i dizemo neke tamo igrace koji vrijede po 10mil eura u nebo a spustamo Modrica kao da je igrac od 5mil €. :stoopid: . Ajme mentaliteta .....
|
Sorry Bruno_Rv, al 45mil € ne vrijedi.
|
Zašto ne?
|
Citiraj:
U HR je stalno osporavan kao i Olic,koji rade cuda u 100 puta boljim ligama,ali ne,oni ne vrijede toliko,ipak mi znamo bolje. |
Ne vrijede oni svi te novce za koje ih kupuju,to su nebuloze...reko je Pele jednom-toliko nisam zaradio u cijeloj karijeri ko danasnje zvijezde u 1g:)
|
Pele :D Pa pogledaj koliko su igrači vrijedili prije 20 godina. Nikaj novog da se danas cijene kreću u nebesa.
Zato bi bilo lijepo (ali se neće dogoditi) da se uvede salary cap kao u NBA! |
Citiraj:
|
Citiraj:
provede karijeru igrajuci u amaterskoj ligi i onda je najveci.. ma daj molim te...:lol2: |
Citiraj:
Sto se teme tice, Ove godine bi moglo biti zanimljivo, nekako je turbo pocelo, ubijanje protivnika u prvom kolu, mozemo li ocekivati pretvaranje liga petice u HNL ? :D :D |
Slažem se sa tobom Bruno_Rv, u suštini, ali znaš i sam kako to ide: roba vrijedi točno onoliko koliko je kupac spreman za nju izdvojiti. Ni lipe više, ni lipe manje :)
Tako i naš Luka... |
Slazem se u potpunosti da sve funkcionira po sistemu ponude i potraznje,ali i dalje mi je to tragikomicno i neshvatljivo...koje su to cifre...virtualka totalna:D
|
Prije 10 godina za tu lovu brijem da si mogo uzet Vierija, Recobu i još dvojcu kamerunca da trče :D .
|
Lijepih je transfera bilo. :)
Sunderland se fino nakrcao moram priznati. :) http://www.soccernews.com/soccer-tra...gue-transfers/ Pa i nije tottenham tako loše prošao. ;) Op op Hamit Altintop otišao iz bayerna u real. :) |
Mutu u ceseni:lol2:
|
Taj lik je prošao valjda deset klubova. :D
|
Arsenal i Tottenham neće ove sezone ni Europa ligu uhvatit.
Wenger je debil i nema žive veze o nogometu, kao ni prljavi heri i njegov dragi luka koji je slijedeće ljeto biti prodan za oko 8,5 milijuna. Levy će se do kraja života grist što ga nije sad prodao. |
|
Nikad nije bilo ponudjeno 45 mil eura za modrica,same patke ekipa pise.. sad procitao na jednom portalu.. abramovic je stao na drugoj ponudi
|
|
Nešto ti je vijest stara i napisana od ne baš službene institucije.
A ovo je službena informacija. Citiraj:
|
Bitna je poanta,a ne datum i ne konkretni klub vec smjernice kamo se sve giba;)
|
Istina samo to treba potkrijepiti sa konkretnim informacijama. :)
|
Kakve vi gluposti pisete o tom Modricu, on je obican prosjek od igraca kojeg su u nebesa digli hrvatski mediji i glupi portali ko Index, Chelsea nikad na sluzbenim stranicama nije objavio ponude od 45 milijuna i nekim divljim iznosima. Mata 27 M, Nasri 26 M, ti ljudi su blago receni doktori nogometa za Modrica i on vrijedi 20 M vise od njih. LOL
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:32. |