![]() |
Kako lik žica pijaču :D:D
|
Pa nije moj standard u Osijeku ko tvoj u Zagrebu.
Fina francuska udobna kola, ukusne cigare, tihi ventilatori, mijenjanje žarulja u servisu, skupe zvučnate membrane... |
Evo četvrti put te molim da mi napišeš adresu picerije u kojoj radiš. Ako to napišeš (i po mogućnosti označiš na mapi Osijeka) častiću te.
|
Nemoš ti častit koliko ja mogu popit...
|
Kakav lik. Napojio sam ja dosta veća goveda nego što si ti... :DSutra vjerovatno neću imati pojilo sa sobom, ali bi bilo fino da ti meni kažeš adresu te fakin' picerije.
:D |
Ja ionako sumnjam na 98% da ne dolazim...
|
I, ste se družili?! Di su komentari?! HAHA
|
OMFG
Idol si... Ja te pet puta molim da mi napišeš adresu picerije u kojoj radiš, da te mogu naći, a ti ništa. Mislav je bio u školi do 14. Jedino me Veki nazvao, ali prekasno, ja sam već bio na putu nazad. Bezveze mi bilo da sad nešto lunjam po gradu, i nagadjam kada će ko biti sloboda i hoćemo li se skupiti. Ja sam u Osijeku bio već oko 11, a nazad sam krenu oko 11:30 (samo smo kupili činele, sjeli u atuo i krenuli nazad)... BTW Kakav je ono saobraćaj u Štormajerovoj??? Kakve su ono perverzije sa pješačkom zonom FFS????????? Ja sam gledao mapu grada a ovaj lik sto je isao samnom je vozio. U neka doba ja samo gledam u mapu i govorim mu na kojo raskrsnici da skrene, kad odjednom pred nama crta i piše PJEŠAČKA ZONA... WTF???? Okrenemo se i uđemo u paralelnu ulicu sa Štrosmajerovom, dođemo do neke crkve kroz jednosjmernu ulicu kad ono opet crta i piše PJEŠAČKA ZONA.... Sranje teško od organizacije saobraćaja... BTW No2. Ovim putem se izvinjavam Vekiju ako sam malo čudno zvučao kada sam mu se javio na telefon. :D |
Divaltova 183! Tu radim! :-)
|
Citiraj:
Sada znam gdje te mogu naci kad mi zatreba neko u kome se mogu isprazniti. :D |
Citiraj:
:kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidi koliko karata Osijeka na netu ccc ;) http://www.google.hr/search?client=f...ra%C5%BEivanje |
Ja sam koristio ovu LINK. Mi smo se vise od 20 minuta vozali po gradu i nekim uliacam i parkinzima dok nismo dosli do kolodvora i onda ustanovili da smo dosli sa pogresne strane (dosli do polocije kad ono stoji znak zabrane prolaza, pa smo onda opet obilazili policijsku stanicu da bi dosli sa druge strane kolodvora... :D). Pustolovina za 10. Dolazimo iz prodavnice kad onaj lik iz parking servisa stavlja nesto pod brisac. Mi ga pitamosta je, kad ono kazna 60 kuna zato sto nismo platili parking. Mi smo se parkirali uz sami aparat za placanje parkinga ali je on bio iza drveta tako da ga nismo vidjeli. :D
Sve u svemu bilo je zanimljivo. :D |
Citiraj:
http://82.193.221.213/GElin/GelinShowRoom.html i upiši Osijek (čak i jednosmjerne pokaže) Koristite gelin kartu za cijelu Hrvatsku!!!! http://slike.hr/slika/gelinosijek0.jpg |
|
Citiraj:
I ja kažem :goood: |
Gdje si se "ubio" jučer? :D Ja popio tri Žuje, kavu i Colu... :D Usput sam dobio kaznu za parkiranje, zaboravio produžiti... :D
|
AJMO PIT!
|
DA, ajmo pit, ima li koja birtija (od sumraka do zore) ili city?
meni odgovaraju petkovi i subote pa ono, kad vam odgovara pa da se nadjemo, lijepo je vrijeme, treba se maknit od kompova mal :) |
Ja bih trebao jednog dana doci po onaj povrat PDV-a od činela ili nekoga zamoliti da mi to odradi umjesto mene (posaljem sve papire postom, pa on meni baci pare na racun, naravno bice i nagrada za to:)).
|
pazi ovo kako sam fin.
Milentije dodji do Odzaka i dash mi papire(i platish cevape i pivu :D ), a ja ti uplatim pare na racun kad se vrnem u BiH. |
Citiraj:
BTW u kafani "DOPING" u vatrogasnoj je pivo 7KN uz uzuzetno ugodno osoblje... |
ja sam u kasinu svaki dan sa ekipom pa naidjite :S
|
Onda idemo na DOPING, neznam gdje je to, ali snaci cu se :)
onda glasajte ljudi, sljedeci tjedan, petak ili subota, meni svejedno :) Znaci: 24.04 25.04 |
Raskrižje vatrogasne i belomanastirske. Imam 1 separe koji će nam biti dovoljan s obzirom u kojem broju dolazimo na meetinge.
|
Ma nacu, nesekiraj se, nego kako stvari stoje bit ces samo ti, ja i osoblje. Meni odgovara :)
|
Subota 25.4.2009.
1. -POP- |
Mogao si i mene pisat odma :)
Subota 25.4.2009. 0. izuzetno ugodno osoblje 1. -POP- 2. Momir |
Subota 25.4.2009.
0. izuzetno ugodno osoblje 1. -POP- 2. Momir 3. Tihomir Al dečki, nek netko ponese 2x1gb DDR 400 za prodati on-sight... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:56. |