![]() |
I dobro, sto ce sad biti sa garancijama? Ja bas neki dan kupio novu 560ti kod njih, pise 3 godine garancije :/
|
Pa kod koga? Čiji je garantni list?
|
Pa ne znam, pise da je uvoznik Microline, ima stambilj HG Spota, al koliko znam reklamacije su se uvijek rjesavale kod njih. Cak sam to i pitao prilikom kupnje i potvrdili su. Jebem ti zivot.
|
Citiraj:
Njima furaš. |
Citiraj:
A ja bio u subotu popodne u Utrinama.. Da sam znao da su to zadnji sati HG-spota... |
Ako budu postojali, naravno da će ti priznati garanciju. :)
Citiraj:
S tim da je pred našim zakonom distributer "proizvođać". |
Citiraj:
|
Ionak je 90% prometa u HG spotu iz MSana koji je po tom pitanju sasvim ok i nece bit problema ako se ima garantni list i racun. MSan sigurno nebu propao zbog HG spota a nece ni Microline (sasvim slucajno sam im cuo promet za 2010 i uopce se ne bojim ta njih)..
Btw. ostalo je dobrih stvari u trgovini. Jedna rasprodaja sa 50% ko prije par godina bi dobro dosla. |
Ja bi reko da je ovo HR u malom, pa gospodo uhvatite se za nesto cvrsto jer pravi val tek dolazi, i ne mislim samo na informaticki sektor.
He jesam ptica zlosutnica :D Da mi je samo znat sta ce bit sa zgradom u novom zagrebu :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Žao mi radnika u ovom svemu. Treba vidjeti hoće li se izvući ili je to - to. Sve u svemu, ne vjerujem da će biti rasprodaje s ovom robom, zato su se one stare i rješavali.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Rasprodaje neće biti. Jamstvo dobivate od dobavljača, a ne od HGSpota. |
Zar nije HGSpot uvozio neke artikle?
|
Ja do sada nisam imao problema sa ljudima ili robom u HG Spotu.
A da je izdavana roba izgledala jeftino-je. |
Za sve vas koji ne znate koliko je jamstvo - uvoznik po SN vam to može provjeriti, a ako ne znate tko je uvoznik - savjetujem vam da pokušate od servisa od HG-spota sa SN i brojem računa izvući tko je uvoznik da ne bi poslije bilo pitanja svih uvoznika...
Dok su još tamo (ako jesu). Citiraj:
No, u ovom slučaju je splet okolnosti riješio kome se obratiti:) Zašto cjepidlačim? jer trgovci vole prebacivati krivnju na uvoznika i servis - kažu "oni su nam to poslali kao zamjenu" na što mnogi popuše foru i uzmu taj komad hw umjesto da sami odaberu zamjensku stvar iz prodavačevog asortimana... Još jedan primjer - koliko je kupaca popušilo fore kad su se trgovci pravili grbavi nakon što je uvoznik propao? |
Neka je propao. Neljubaznost zaposlenika je bila van svakih granica (Osijek).
|
|
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
Nije to lager koji se vuče godinama, ovo je više-manje kurentna roba koju su počeli dobivati cca pretprošlog Božića. |
Šteta. Baš sam se nabrusio na nešto dobro (lap, tablet,...), a jeftino. :D
|
|
Citiraj:
|
Bio prije par dana, uzeo bezicni miš sa tipkovnicom...nije za mene ofc.
Bili su turbo ljubazni, cak je bilo ekipe gro unutra, gore na katu komp u mineralnom ulju :D ( ventovi se jedva okreću :) ) . |
Citiraj:
|
http://danas.net.hr/2010/05/27/0399007.49.jpg
vidi sliku haha lik kao ono turbo iznenadjen, prikladan naslov ide ispod, ŠTA HGSPOT PROBO??? :D BTW tu su mu plavkaste (plavo - letim, smedje - tonem :p) meni je zao samo sto ce ovi ne ljubaznici iz osijeka ici ne gdje dalje raditi, takav odraz kulture ne mozete ni od pijanca doziviti |
Oni bar rade, za razliku od ekipe iz Rijeke kojih nikad nema na radnom mjestu. U normalnim firmama, takvi biseri bi odavno imali radnu knjižicu na birou.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:03. |