![]() |
bio sam nedavno u t-mobil-u i rekli su da nemaju više iphon4 na stanju te da treba 4s doći u 12mj te da cjena nebi trebala biti viša od sadašnje
|
imho iphone 4 ili sgs2 to bi trebao gledati .
|
Citiraj:
|
iP4s od 25. studenog u T-Centrima.
Cijena još uvijek nepoznata. Pa ako si baš navalio, pričekaj još dva tjedna, pa ćeš znati točnu informaciju. |
Ekipa sta velite za Samsung Galaxy Ace ili Sony Erisscon Xperia Ray? Ta dva su mi zapeli za oko, Ray je nesto skuplji i mislim bolji. Ima netko iskustva? Hvala
|
Po karakteristikama, SE je bolji osim po dimenziji ekrana koja je možda malo premala za komotno korištenje i ugodno surfanje.
|
Pozdrav
Ovako kupujem mobitel i u dvojbi sam između iphonea 4 i samsunga galaxy s2.Sta mi vi preporucujete? |
Mislim da je SGS2 logičan izbor.
|
po cemu je logican ?
|
Hardverski snažniji uređaj, osim toga generacijski gledano noviji. Ne vidim po čemu bi iPhone4 bio bolji.
|
molim preporuku do 4800 kn bez pretplate s mogucnoscu nadogradnje ICS a
ekran do 4.3 incha od LG,HTC,SE modela ,hvala unaprijed :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
ovdje je puno veca razlika u samim operativnim sustavima tako da hardwerski dio je imho manje bitan... |
Pomoć pri odabiru mobitela za poklon
Pozdrav svima!
Trebao bih pomoć oko kupnje mobitela drugoj osobi. Budžet je oko 1500 kn. Bitno je da koristi fizičku tipkovnicu i da ima što bolju kameru (min 5mpx). Ostale karakteristike su manje bitne. Gledao sam Nokiu X3-02, ali otvoren sam za prijedloge. Hvala! |
Citiraj:
|
Da li se isplati uzet nexus s na produljenje pretplate za 1000kn???
Ili ima nešto bolje za te pare?? |
Nexus S = Samsung Galaxy S, ali bez podrške za SD kartice. Polovni SGS sa garancijom se nađe po 1.500kn po oglasnicima. Po meni, tih 500kn razlike ne vrijedi 2g. ugovora.
|
Uspio sam prodati svoju X8, pa bih trebao preporuku mobitela do 1200-1300kn.
Sto veci ekran, kamera i memorija nisu toliko bitni... Hvala EDIT: Odluceno, uzimam novi Galaxy S+ |
prodajem iphone 4 verziju od 16 gb, i dobio sam zanimljivu ponudu, a kako ne pratim bas trziste mobitela treba mi vas savjet
naime ja nudim iphone 4, bez papira i garancije star 4 mjeseca a u zamjenu dobivam lg optimus 2x i 1000 kn. uzeti ili ne? :D |
uzeti.
|
Samsung galaxy S2 snizen u t comu za oko 1100 kn. U tarifi xl cijena 698 kn (-18000 bodova=98 kn). To je vjerovatno neka greška, jer je senzacija sada skuplja dobrih 1000 kn. Vidjet ćemo hoće se to odrazit na cijene na crnom tržištu..
Evo ga i iphone 4s 16gb 1298kn u tarifi XL(350kn).. Znaci 1298kn - 18000bodova=698kn https://www.t-mobile.hr/iPhone/default.asp |
kojim putem krenuti ?
naime malo sam se zadovoljio huaweia i mislim da bi mogao krenuti na nesto jace
dakle razmisljam si o tri uredjaja hd2 (mobitel je skoro savrsen super osjecaj u ruci kvaliteta odise iz njega mislim da za nijedan mob nije izaslo vise portova itd) desire (dobar mob mala interna memorija ) galaxy i9000 (super mob uz bok sa hd2 samo mi je hd2 u ruci ipak dva koplja jaci) mob bi uzeo for fun dakle modanje romovi sto cuda htio bih da je kvalitetno izradjen (jer se nakon ip4 sve cini tako jeftino ) cjenovno su sva tri tu negdje sta bi vi uzeli ? desire vs hd2 vs i9000 mozete birati par ako mislite da su neka dva mobitela bolja od treceg :) |
Nije greska jer je tako zadnjih 7 dana, a senzacija tesko da ce ubrzo bit jeftinija
|
nebi trebala biti greska, nego su poceli s bozicnim akcijama
isto je galaxy s+ na najnizoj tarifi samo 800 kn, zanimljivo i vip isto neku bozicnu akciju pokrenuo, ali samo 5 modela, i nexus s kao najaci model |
Desire zbog kvalitetne izrade a i nedostatak interne memorije se barem lako nadomjesti budući da kažeš da ćeš se igrati njime ;)
|
ja ti uz hd2 preporučam motorolu, pa se ti čudi :D
|
Od ova tri ja bi išao sa HD2.
|
HD2 pogotovo zbog ekstremno jake baterije. :D
HD2 1230 mAh Desire 1400 mAh Galaxy 1500 mAh Uzmi Galaxya. :) |
Nisam nikad imao smartphone,ne pratim uopće mobitele
Šta kažete za Samsung Galaxy S+,T-mobile,najmanja tarifa S za 1918kn na 12mj + 100kn mjesečno? Platio bih do 2000kn za mobitel + 100kn mjesečno,tu je znači uključeno neograničeno surfanje? http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...=SAGALAXYSPLUS Da li ima možda neki bolji phone do 2000kn,Nokia 700? |
imaš defy+ u vipu i xperiu neo u tele2 koji ti ulaze u odabir...ali iskreno ja bi tu ubo na njuškalu optimus 2x koji se može naći od 2000kn i lijepo se ne obavezao nikakvim ugovorom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:32. |