PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=144700)

kasper_sky 24.07.2012. 22:36

nekužim kaj trebam napravit reloadat misiju ili reloadt save ili igru ispočetka.
wtf ošo dolje napravio svoje. lika nema idemo dalje. a zakaj ga nema???

Brko 24.07.2012. 22:41

Ajde, uspjeli ste me nagovorit da ovo malo slobodnog vremena utrošim na Sigerous mod 2.2 :D

kasper_sky 24.07.2012. 22:45

ma mod je ok ima tu i tam cukanja kada grmi itd. zalazak sunca mi daj za sada najveći fps. jedanput me izbacilo neki eror engine itd.
ma mući me to ako su misije takve da neće iz prve loadat ne kužim kaj da radim s tom misijom.jel mogu igrat dalje ili kampanja se neće nastavit dok ne obavim tu misiju?

JoZ@ 24.07.2012. 22:46

Citiraj:

Autor kasper_sky (Post 2205405)
nekužim kaj trebam napravit reloadat misiju ili reloadt save ili igru ispočetka.
wtf ošo dolje napravio svoje. lika nema idemo dalje. a zakaj ga nema???

probaj ponovo ispočetka
nis otišo predaleko sa igrom
jebga ja sam bil pobil sve bandite u kordonu pa kad sam vidjel da nemogu više nikud išo sam ispočetka
sad me iz swampa baca u zaton i to kroz prolaz dise u clear skyu išlo iz swampa u kordon :lol2:

kasper_sky 24.07.2012. 22:49

oš reć da ak se misija stilta da moram pokrenut igru iz početka?
ako je tako onda neću ni igrat više dok se to ne pokrpa!!!!

JoZ@ 24.07.2012. 22:49

Citiraj:

Autor kasper_sky (Post 2205413)
jel mogu igrat dalje ili kampanja se neće nastavit dok ne obavim tu misiju?

ne dok ne obaviš nema dalje

kasper_sky 24.07.2012. 22:51

sad znam zakaj u tipsima u pda piše save as much as you can :D
možda sutra iz početka sada mi se neda
ok thx. ako imaš neke novosti ili savjete samo daj lupaj ovdje

JoZ@ 24.07.2012. 22:53

Citiraj:

Autor kasper_sky (Post 2205418)
oš reć da ak se misija stilta da moram pokrenut igru iz početka?
ako je tako onda neću ni igrat više dok se to ne pokrpa!!!!

zato se na ključnim točkama sejvaš pa se poslje lako vratiš
tak ja radim

evo mala pmoč

u swampu trebate nač senzor za mine, imate točku hint na karti i tu prelazite kroz žicu da dođete do mosta, pored srušenog vagona imate tunel i tu je senzor unutra (ja sam tunel vidjel sa vrha sasvim slučajno nakon 1h traženja.

za sad tolko :chears:

JoZ@ 24.07.2012. 22:54

Citiraj:

Autor kasper_sky (Post 2205422)
ok thx. ako imaš neke novosti ili savjete samo daj lupaj ovdje

evo napiso sam
a ti pitaj ak zapneš
al mislim da če me brko sutra prepišat kad zaigra tak da čemo njega cimat kaj di i kak :lol2:

Brko 24.07.2012. 23:03

Citiraj:

Autor JoZ@ (Post 2205426)
evo napiso sam
a ti pitaj ak zapneš
al mislim da če me brko sutra prepišat kad zaigra tak da čemo njega cimat kaj di i kak :lol2:

:D vidjet ćemo :D još cca 15 minuta mi treba da se skine mod, ali ne budem danas igrao sigurno jer se sutra radi :D prošli su ti dani kad se igralo do 5 ujutro i kad se save fajl nosio na posao di se nastavilo :D

panda505 25.07.2012. 00:15

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2205432)
:D vidjet ćemo :D još cca 15 minuta mi treba da se skine mod, ali ne budem danas igrao sigurno jer se sutra radi :D prošli su ti dani kad se igralo do 5 ujutro i kad se save fajl nosio na posao di se nastavilo :D

zippo 25.07.2012. 09:47

:eek:

prasci :D, opet cu se morati aktivirati sa Sigerousom 2.2. A bash sam povjerovao kako sam se oslobodio Stalkeromanije :fiju:

kasper_sky 25.07.2012. 14:01

nestignem igrat danas uopće ali daj mi recite ovo:

kaj znaći i ćemu koristi onaj mp3 i baterije u bazi napočektu

JoZ@ 25.07.2012. 15:06

Citiraj:

Autor kasper_sky (Post 2205714)
nestignem igrat danas uopće ali daj mi recite ovo:

stavili su da ti detektor guta baterija pa iste moraš kupovat. a guta ih prebrzo

u djelu di vas noa provde kroz portal da možete do helikoptera. kod heliča je još jedan portal , ima ga i na mapi pa se bacite unutra a neču reč di vodi :D uglavnom veselo je

:Machineg:

ECHO 25.07.2012. 17:41

Ima takva 2 portala:D i moraju se obaviti neke misije na tim mapama tzv. novim mapama:D i bit će gusto ali zato prije uskoka dobro podebljati odjela i pljuce:D

JoZ@ 25.07.2012. 17:43

teško bilo kaj debljat kad je sve skupo zapopizdit
odjelo mi je na pola, kaciga isto tak a i puške su tu negdje
al aj bar sam našo onu sačmaricu sa bubnjem

Brko 25.07.2012. 19:43

Jebemu, ja sam sve riješio u Cordonu u sat i pol igre, ali nemrem nać onaj fuckin ključ od sefa na onom tavanu kod bandita :) ? di je to govno :D ?

JoZ@ 25.07.2012. 22:23

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2205889)
di je to govno :D ?

na tavanu di se ide po lojtri kolko se sječam. ak si bil gore prije nego si našo sef ključa nije bilo, sad bi trebo bit. tak je bilo u mom slučaju

kod nitroa se može oružje nadogradit na neki Major nešto a to bome košta 33 000
kaj se točno dobi stim?
netraže mi se alati po zoni :fiju:

kasper_sky 27.07.2012. 13:22

i kak vam ide.evo ja ću ispočetka zbog onog buga. pa jel imate neki savijet.:chears:

JoZ@ 27.07.2012. 16:09

čekam neko veče iznenađenje
sad obavljam poslove po zatonu i jupiteru

ima bag kod obavljanja zadatka di treba srokat alpha scuad
jednog nemreš roknut a on smao sjedi

i kod obilaska legla krvopija tip sa kojim ideš stoji kraj lifta

Brko 27.07.2012. 19:19

Aha, znači krenulo je sa bugovima... mislim da bum i ovaj mod vrlo brzo deinstalirao :( jebo ih taj sigerous kad ne mogu napraviti pošteni mod bez bugova.

JoZ@ 27.07.2012. 19:21

ma ja se sad zajebavam
imam oružje i odjelo a i nakupilo se love oko 100 000 koje nemam na kaj potrošit
zajebancija po jupiteru, napad na monolight :D
odgađam odlazak u pripyat

ECHO 28.07.2012. 12:07

Meni mod u verziji 2.1 radi super bez rušenja i nisam naišao na neki bug:) a bilo ih je na 2.2 verziji koju sam deinstalirao i nabavio sam verziju 2.2 ali prepravljenu i sve izmjenjeno i prevedeno na hrv. većina stvari i odlićno poštelovana u osobnom aranžmanu koju sad igram u verziji 2.2:D

species 28.07.2012. 14:55

Citiraj:

Autor ECHO (Post 2207160)
Meni mod u verziji 2.1 radi super bez rušenja i nisam naišao na neki bug:) a bilo ih je na 2.2 verziji koju sam deinstalirao i nabavio sam verziju 2.2 ali prepravljenu i sve izmjenjeno i prevedeno na hrv. većina stvari i odlićno poštelovana u osobnom aranžmanu koju sad igram u verziji 2.2:D

pozdravljam ekipu :-) . igram stalker otkada je izasao , i u principu nista drugo ni ne igram . al ovaj sigerous2.2 me izludio totalno . treci dan nemogu poceti igrati . instalacija prode uredno , pokretanje , animacija , udem u igru , pojavi se uvodna slika sa bombom u ruci i tu je kraj . probao sam sve zivo i nezivo i ista stvar . jednostavno vise nemam ideja . drajveri , postavke , patchevi ... ma vec vidim bjele miseve . vjerojatno je mod u pitanju . zato te molim echo daj link da probam taj mod koji ti igras . to je jos jedino ostalo kaj mogu pokusati .

Brko 30.07.2012. 08:03

Citiraj:

Autor species (Post 2207245)
pozdravljam ekipu :-) . igram stalker otkada je izasao , i u principu nista drugo ni ne igram . al ovaj sigerous2.2 me izludio totalno . treci dan nemogu poceti igrati . instalacija prode uredno , pokretanje , animacija , udem u igru , pojavi se uvodna slika sa bombom u ruci i tu je kraj . probao sam sve zivo i nezivo i ista stvar . jednostavno vise nemam ideja . drajveri , postavke , patchevi ... ma vec vidim bjele miseve . vjerojatno je mod u pitanju . zato te molim echo daj link da probam taj mod koji ti igras . to je jos jedino ostalo kaj mogu pokusati .

daj popuni "Moj komp" u opcijama tvog profila. COP zna imati problema na određenim grafičkim postavkama kad se počnu tovariti razni modovi.

species 30.07.2012. 17:32

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2208068)
daj popuni "Moj komp" u opcijama tvog profila. COP zna imati problema na određenim grafičkim postavkama kad se počnu tovariti razni modovi.

jesam brko :-) . hvala kaj zelis pomoci . jest da je kanta starija , al guta najnovije stvari bez beda koje mali igra . ne vjerujem da je to u pitanju . i da me samo taj mod zeza , malo mi cudno . lako bi me neko proglasil ludakom , ali ako nisam soc odigral barem 50 - desetak puta nisam nist :-) . i vecinom sve modove .

Omerta 30.07.2012. 17:36

Citiraj:

Autor species (Post 2208466)
jesam brko :-)

Što si? :D ja ne vidim..

Brko 30.07.2012. 20:01

Citiraj:

Autor species (Post 2208466)
jesam brko :-) . hvala kaj zelis pomoci . jest da je kanta starija , al guta najnovije stvari bez beda koje mali igra . ne vjerujem da je to u pitanju . i da me samo taj mod zeza , malo mi cudno . lako bi me neko proglasil ludakom , ali ako nisam soc odigral barem 50 - desetak puta nisam nist :-) . i vecinom sve modove .

Pa ti si onda Veteran Zone :D čudno, ja sam ga najnormalnije pokrenuo, ali prvo sam probao preko Complete moda ga prepičiti, ali nisam mogao pokrenuti igru. Napravio sam clean install i pobrisao sve stare sejvove i onda je proradio.

JoZ@ 30.07.2012. 21:27

Citiraj:

Autor JoZ@ (Post 2205971)

kod nitroa se može oružje nadogradit na neki Major nešto a to bome košta 33 000
kaj se točno dobi stim?

2 metka više u okviru i 2 više u bubnju na sačmarici
možda još neš al nisam skužil kaj

species 30.07.2012. 21:29

ne kuzim di je caka . i sgm 1.7 odigrao sam par puta , smrter , bez problema ... sad sam instalirao sgm 2.1 i za desetak minuta igranja xr_3da.exe par puta ... hm . da nije to poanta cijele price :-) ? ako svi igrate taj mod bez problema i rusenja , a problem nije u kompu , onda ocito mene zeza neka sitnica . molim za misljenje ako ko ima kakvu ideju u vezi ove gore nevedene greske . moj brko , da veteran . ja moram prije nego zaspim misliti na zonu jer drugacije nemrem zaspati :-) .

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:33.