![]() |
Ja sam ga skuzio da mu treba jos 6, ako je tako kako ti kazes, onda je tvoj izbor odlican.
|
Hvala na odgovorima. Odlucio sam se za taj Kingstone HyperX, ali posto ne volim Protis i ne kupujem kod njih, uzeo bih u MagazinRS. Osim u cijeni, garanciji i kompletu (al to nije bitno posto uzimam 3x4GB), koja je razlika izmedju slijedecih modela:
- Kingston HyperX B, DDR3 1600MHz,CL9, 4GB - Kingston HyperX DDR3 4GB 1600MHz, KHX1600C9D3B1/4G - Kingston HyperX, D3 1600MHz,12GB (3x4G) Ovaj ste mi preporucili: - Memorija DDR3 1600 MHz 4GB KINGSTON HyperX Blu , KHX1600C9D3B1/4G |
woot u magazinu garancija 10 god??
uzmi ovu najeftiniju 171kn |
Uzeo sam memoriju 2 x 4GB G.Skill F3-12800CL9D-8GBRL. Na pakiranju piše da radi na latencijama 9-9-9-24. Međutim u biosu stoji da su latencije 11T-11T-11T-28T ! Zašto ne radi na propisanim latencijama? U čemu je problem?
|
Pa promijeni ručno na 9-9-9-24..
|
Citiraj:
|
Pogledaj što točno napiše, pa napiši ovdje.
|
Citiraj:
Current CPU speed: 16.0 x 200MHz Current Memory speed: 1600MHz Current HT speed: 2000MHz press |
Hmm, čudno.. Ne bi trebalo to izbaciti.. Stisni da nastavi i uđe windowse, vidi da li ima problema kakvih.. I probaj restartat komp, da vidiš da li će opet izbaciti tu poruku..
|
Citiraj:
|
Piše vjerojatno na ramu 2T, ali mislim da bi radilo i na 1T.
|
Namjesti na 1333MHz pa probaj.
|
Citiraj:
|
A kaj se živciraš, tak-i-tak nema neke razlike koju god brzinu da staviš:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
No istina, čak i da stavi na 1600, neće biti neke razlike. |
Meni bez problema radi na 1600 MHz, to šta nema nikakve razlike je drugi par postola:D
|
Jedini smislen razlog kupovine brže meme je da možeš pustit mozak ma pašu pri overclocku proca sa zaključanim množiteljem:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nadam se da je dobro mjesto pa da pitam,
Da li netko zna koji site ili dućan iz amerike ili iz vana da šalje u HR jer na šta god sam naišo ne šalju u kroatistan, a cijene su duplo manje pa bi naručio iz vana memoriju. |
A di ćeš jeftinije memorije nego ovih dana, 300kn 2x4 Gb, kod nas...
Ja namjeravam uzeti kit od 8Gb pa gledam, ne vjerujem kako je pala cijena u mjesec-dva, prepolovila se skoro. |
82$ 4x4 gb 1600 :)
Zagnjavio sam frenda ipak na kraju jer ide preko bare da se vrati sa kutijicama :D |
Citiraj:
No ako bi uzimao iz trgovine pa slao u HR ne isplati se nikako. Kod nas kupiš 4x 4 GB za 590 kuna. Ovo kod njih košta 460 kuna + ship + eventualni nameti na granici + čekanje + garancija koji možeš ostvariti samo ponovnim slanjem njima :D |
Ma kumpić bu doneso tako da nema nikaj
|
Ima, bit ce veselja ak krepa i mos vodit ljubav sa garancijom, da se pristojno izrazim.
Koji si điber... Cijena memorija na all time low granama, a ti se zaj..avas oko 100 kn razlike... :hitthewal: |
ne điberim se nego samo na glas razmišljam, a ujedno ako imam priliku kupit memoriju za 80$ koja kod nas doše 800kn zašto ne bi to i napravio.
|
I kaj si na kraju kupio?
Imaš kakav link? Kod nas 4x 4GB Corsair 1600 MHz CL9 košta 590 kuna. |
Još ništa :)
Kada frend dođe vidjet će kaj je u ponudi a za sad sam se ravno prema newegg-u, za sad sam uzeo samo motorolu razr. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:23. |