![]() |
Ah još malo pa idem spavati. Nikako da uhvatim ritam spavanja otkad sam se vratio na Zemlju s DS9-tamo dan traje 26 sati.:D
|
Citiraj:
Došlo mi 250 kn računa s Carnetom, jebo :rambo: :rambo: BTW evo mene upravo sa kauča (3 h). :beer: |
...spavala...nisam...naravno...<_<
...dosla sam doma u 3...bila sam u gradu s drustvom...bilo je jaaako , hm...veselo :D ...i mislila sam da cu sad barem onak zalec u krevet ne budit se do 2 popodne...ali ne...ja sam se probudila u pola devet i vise nisam mogla spavatti...:confused: |
Citiraj:
|
Ja ću večeras ranije u krevet jer se već 5 dana nisam naspavao, a ujutro se ustajem u 7h.
|
a heto...ja se nocas konacno naspavala ..nakon tjedan dana nespavanja...
...i osjecam se oke...puno bolje nego u zadnjih par dana...definitivno puno bolje nego jucer :D |
cini mi se da svaki put kad sebi kazem, e danas si totalno iscrpljen i moras ranije lec... kasnije legnem.... konstantno u minusu....
|
Sinoc zaspo u 2 digo se u 4:30 ... da povratim ... i nisam spavao vise ... i sad mi se opet povraca . :x
|
...nocasnje spavanje...od pola jedan do 3...:)
...opet sam bila kod frendice u samoboru:D ... ;) da, da, da...sve stima...:) |
1:38 u noci
ljudi di ste? |
Učimo zemljopis :D
|
ma daj...ucis zemljopis?
zakon :clap: ...nocas sam relativno dobro spavala...ali sam svejedno danas jako pospana...i jedva sam se izvukla iz kreveta i dosla na posao...:) |
Citiraj:
loool...mogla si mu pomoc :D :clap: |
kaj je sad pak ovo ???? 7 vur a samo ja i jos dva clana na netu ... pa ni vrag da svi spite :rolleyes: :p
|
Citiraj:
|
...ja dobila tel i isdn u stan...konacno:clap:
...i sad se ne skidam s kompa...i ne spavam.... :) |
Zdravo je to. :)
|
ja mislim da je dosta CS: Source- a za večeras :D
|
Dok sam bio klinac, bio sam hiperaktivan i niti teoretski nisam mogao zaspati.
Ovih godina sad to nadoknađujem. |
pozdraf ljudevi, ima koga ovdje? evo sam da se javim, bio na balu ekonomista, a sad malo na forum
|
...ja sam se ovaj tjedan bas dobro naspavala...skoro svaki dan sam isla spavati prije ponoci:) ...
...treba skupiti energiju za vikend:D |
nema neta ... ranije spavat :)
sinoc (23:20) taman pritisno "print" da isprintam maturski nestane struje :fuming: ... sreca dosla je za 15 min :D |
evo da se i ja javim :beer: :beer:
|
Zvijer, pun ti je PM ! obrisi!
|
doso s posla, upalio kom da vidim ima sta novo na pce, -nema nis pa idem spavat:D
|
Hehe, ja krmio popodne od 2 do 5 i večeras od 11-1 i sad sam fino svjež za igranje championship managera :D
|
Prošio skupimu lige prvaka sa milanom, arsenalom i rangersima igrajući s Hajdukom; i ne da mi debilčina Grgić para za još pojačanja :smoke: :smoke:
Sad idem gledat ST :beer: |
Evo i mene. Došao iz grada. Obišao Pećine, Točku, Hemingway i Capitano. Bole me noge za popizdit, ali bilo je vrijedno...
|
Pa šta je ovo .. pospanci .. sram vas bilo
Sramotite klub insomničara ... Nego šta se radi u zadnje vrijeme, pošto nisam bio na forumu nekih ... mmm ... 40 dana :( ... ali škola na prvom mjestu .. i da ja sam svoje ispravio .. hehe .. muči li još koga nešto u školi ?! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:23. |