![]() |
Meni je više ko mačka, al predobar je. Ona scena na brodu dok skoči kad ga ovi prestraše, vrištala sam. xD
|
A Million Ways to Die in the West (2014)
lol koji opaljen film |
Citiraj:
|
Citiraj:
A za sekcije, ako budete djelili,obvezatno onda i retro sekciju i sekciju sa trash akcićima i horrorima , mačete, ninje, kung fu mačke..., noir film sekciju, art film..al to bi bilo bez veze. Nek svako gleda kaj želi i boli vas neka stvar za tuđa mišljenja. |
Citiraj:
|
nije glup
u biti nasmijat ce svakog ko ima smisla za humor ak ocekujes western fight ili avanturu onda je glup ... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Danas pogledala The host - sva sreća kaj to nismo išli gledat u kino, ja sam bila navaljivala ali nam nikad nije odgovaralo :care:
I popodne s dragim Ender's game. Nisam baš neki fan sci-fi ali nije loš film. |
taj host sam imao i onda sam se onak zapitao - zašto ja to imam?!
jadnik nije dobio ni šansu :D |
|
Posto igram online resident evil 5,skinuo sam svih 5 komada pa gledam.Milla mi je uvijek mila!
|
Citiraj:
|
Draft day svakako...
Pogledao Lucy I ne znam što da kažem, ima potencijala svakako, ali mi je nekako ostao nedorečen. Svaka sličnost sa Limitlessom prestaje na nekih 20% :). Upetljao se Luc i sa SF-om i akcijom i filozofijom i tom mitu od 10%, svega pomalo a ništa nekako do kraja. Jedan od rijetkih slučajeva kad se slažem s ocjenom na IMDB. |
Dojmovi, komentari, preporuke filmova
Citiraj:
Stvar je u tom da stil humora u AMWTDITW nije za svakoga. S obzirom da je MacFarlane glavni oko svega bio, jednostavno je: Ako ti je dobar Family Guy i/ili Ted, najvjerojatnije će ti biti i A Million Ways To Die In The West, ako su ti FG i/ili Ted bezze, najvjerojatnije će i AMWTDITW biti - simple as that. Meni je npr. Family Guy odličan, Ted mi je bio predobar, a i AMWTDITW mi je bio super. Ona BTTF scena mi je bila urnebsna |
Danas na rasporedu novi X-Men i Maleficent! :)
|
ako mislis na x-men days of future past... (lose) :D
Citiraj:
|
|
Ovo se ne smije propustiti...Hodejegerne...večeras HRT1 23.30h...tko nije gledao obavezno pogledati ! Tko je gledao neka pogleda još jednom !
|
Maleficent... Ah, čak i nije loš, pošto je napravljen za dječurliju :) Onak, lijepa, bajkovita priča s happy endom :)
Meni čisto zanimljivo provedeno podne :) Angelini sjela uloga ko budali šamar. Anoreksična "zlobna" vila s ogroooomnim zubima :) |
Citiraj:
predobar film,gledao bi opet da se ne moram ustat u pol 7 :hitthewal: |
Citiraj:
Napravim si ja reprizu kad meni paše (24/24 Mbps):D |
ali ovako su bolji titlovi :D
|
Män som hatar kvinnor (Men who hate women / The Girl with the Dragon Tattoo)
Odgledao danas uz ostala 2 filma da upotpunim trilogiju. Jednostavno predobro! :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala na preporuci, pogledao. Iznenađujuće dobar film sa tek malo pretjeranim završetkom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledao sam film (Million ways to die...) do pola i nisam više mogao. Sethu se bolje držati Family Guya, svi ovi izleti van toga (American Dad, Cleveland Show, Ted, Million ways to die) su po meni čisti promašaj. |
Citiraj:
ali ono western sa smjesnim scenama i vulgarnim jezikom i ironicnim situacijama te jos ubace neke finte iz proslih filmova ali da je za baciti nije odgledas jednom i ok ja znam da sam bio u depri cjelu noc pa mi digao malo moral |
Citiraj:
Meni su recimo više manje sve Sethove radnje dobre (FG, American Dad, Ted, AMWTDITW). Cleveland Show još nisam probao, ali i to ću vjerojatno. Jednostavno treba znati šta očekivati gledajući njegove stvari. Onaj koji očekuje neku dozu ozbiljnosti i dobrih dijaloga je na krivom putu. Onaj koji očekuje vulgarni (pa i infantilni) humor pun izlizanih klišeja i fora će vjerojatno biti zadovoljan. Barem sam ja bio :lol2: |
Citiraj:
Danas po drugi put pogledao Brooklyn Brothers Beat the Best, a nisam siguran je li bio preporučen ovdje pa odlučio ja to učiniti. Upozorenje za one koji ne djele filmski ukus sa syssom jer ovo je film po njegov mjeri ;) (ispravi me ako griješim) :) |
baš gledam na rtl-u kauboje i izvanzemaljce,kakva glupost.
|
Pogledao Neighbors. OK komedija.
|
Citiraj:
|
Transformers... Sad rijesio prvi put pogledat... Prvi mi nije bas nesto, drugi sam na pola i razmisljam da ga prekinem... Jel se isplati uopce pokusavat s trecim?
|
Ne.
|
Onda pretpostavljam da mogu zaboravit i da postoji Age of Extinction? :lol2:
|
A sve zavisi kak gledaš na takve filmove. Ja od transića ne očekujem nekakve glumačke eskapade nego robote koji se kolju međusobno, krš i lom. :D I tu ispunjavaju moje prohtjeve, dakle ono, čista zabava, mozak na pašu, kokice i kola.
|
Novi X-Men čisto ok filmek.. Ništa posebno.
|
Citiraj:
|
LOL - dakle, X men i oni vatreni i freezing i koljači sa nepoderivim oštricama su cool a transformeri nisu???? :lol2:
kritieriji su baš ono - 0-180° |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |