![]() |
E to je ta akcija, samo kaj je ultra u unlimited tarifi pa na 24 mjeseca ispadne 1800kn skuplje ukupno. Ja sam M tarifu uzeo jer mi ne treba toliko GB i poziva. A pitao sam korisničku službu prije može li se tarifa smanjiti i može se, ali plačaš razliku mobitela onda u toj nižoj tarifi. Ultra je 50% snižena samo na unlimited tarifi.
|
|
Kako na Samsungu ukloniti onaj lokot na lockscreenu? Stalno se pojavljuje, a nemam uključen Smart lock. Neki dan je poblesavio pa se gasio-palio oko minutu i morao sam resetirati...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Postavke ~ Zaslon ~ Zaštita od slučajnog dodira. Obratite pozornost i na opciju "Osjetljivost na dodir". |
Došlo vrijeme da produljim pretplatu, taman u T comu S22 Ultra na 50%.
Trenutno sam na S20, najviše me smeta zagrijavanje kod surfanja, povremeno štekanje i naravno baterija, s njom nisam baš zadovoljan. Mislio sam čekati S23 al će cijena biti puno veća nego sad za S22 Ultra na akciji. Jel ima netko da se prebacio sa S20 na S22 Ultra? |
Meni vec stigao danas, a jucer produzio ugovor.
Sada ga samo sačuvati dok ne kupim maskicu. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A71 nije ni trebao dobiti android 13 a kćer dobila jučer a ja na S20FE snap još ništa. Koji cirkus. Nije da mi se žuri ali toliko o pouzadnosti "insiderskih" informacija.
|
Citiraj:
Možda je do operatera? |
Nisam ni ja dobio na S20FE SD, samo patch za 11. mjesec. Prijatelj još nije dobio na S21 FE.....Šta reći :D
|
A52s upravo preuzeo Android 13 i One UI 5.0
|
Ukratko koje su najbitnije novost s ovom nadogradnjom?
|
Citiraj:
A ovdje kažu i da mobovi bolje rade, sve ide glađe. Za bateriju nismo još doznali. |
Moj godinama pouzdani huawei jedan od posljednjih modela sa googlom je dosao na kraj svog vijeka. Nikad nikakvih problema, osim sto sam zamjenio bateriju. Steta sto novi huawei nemaju gms, pa je odluka pala na A52s u skladu sa brojnim preporukama.
Moze preporuka maske, da li je ovakva ok (u paketu za 8 eura ide kaljeno staklo i maska)? Dogodi se da mi mob ponekad ispadne, pa moze i neka kvalitetnija maska, iz HR ili EU da se izbjegnu carinski poslovi. I jos pitanje u vezi kaljenog, da li utjece na senzor za otisak prsta, i u tom slucaju je bolje uzeti preklopnu masku? npr. Bilo je problema A52s senzora sa vlagom i ovakvi "cepovi" pomognu da se to ne događa? Dodajte sto god jos novi korisnik treba znati :) |
|
Citiraj:
Obavezno sacuvaj port za punjenje. Jako puno a52s korisnika ima prblema sa senzorom za vlagu, a A serija ne podrzava bezicno punjenje |
Citiraj:
Samo sigurosno ažuriranje za studeni (ne listopad). UPDATE: stigel Android 13 maloprije i meni |
Prekjučer 13ca sletjela i na A22 od mlađe kćeri. Haha S20FE još ništa....ludilo.
|
Na A72 prije par dana 13_tica sjela.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
super mi je kako je napisa da mu nije bitno, ali zna za svaki model mobitela kad je izaša A13 :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Osobno imam svaki treci dan na poslu a52s kojem senzor javlja da je vlažan. I stvarno ima zelenila (korozije)na pinovima ili izvana ili iznutra.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:40. |