![]() |
1 privitaka
Fantazija :)
|
Samo onu Astru na kraju treba odložiti u prvo reciklažno dvorište...u kontejner s plastičnim otpadom :)
|
Za crvenog Lancera znam :) Apoteka
|
Opla je imala sreću da je tam bila sparkana... Evek je VII RS2 - nekak si mislim da Dottore misli na Kevinovu VIII-cu.
|
Mislio sam na Marka ;)
Ipak krivo zapamtio tablicu :) |
gt-r apoteka ;)
|
šta ovaj 50 godina star civic radi u tom otmjenom društvu? :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
momenta... ko i obično :D :D :D
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
|
ma šta ja znam ne smeta mi taj civic i bilo koji dobro složen auto, hell kolega je nedavno od svog 1.6 apoteku totalnu napravio... ali ono meni su ti old cars ono... old cars.
|
Vidim danas reklamu na TVu za ekupi i njihove cijene za gume. Mislim zemit Uniroyal Rainexpert 3 (320kn/kom, besplatna dostava) tak da se nebrinem hoću li dobit neke stare gume. Ili čak gledam ContiPremiumContact 5 za 380kn/kom, ali to bi već mogao neki malo stariji datum bit.
Prozujo sam kroz ekupi temu, ali koliko vidim tamo se o hardveru samo priča. Ima tko kakvih iskustava ? |
uzeo iste gume od njih,sutra bi trebale stici,pa javim DOT,vele da garantiraju da nisu više od 2g stare,a kad sam pitao kolko su stare da ne znaju,roba je na skladištu i dolazi kad se naruci itd. Ako su starije od 2g možeš im vratit.
|
IIRC rainexpert i sport 3 su gume za 2014 godinu, tako da sigurno nisu starijeg DOTa.
|
ja uzeo Falken prosli mjesec - dot 2015
|
Dot nikak nemre bit 2015 :)
|
gume iz budućnosti :) ,na godinu je mislio valjda,ne DOT kao DOT.
|
dobra... :D
omaklo mi se 0215 |
Citiraj:
Danas gledao na tvu da se ne bi smjelo vozit na zimuljama po ljeti, 20% duzi zaustavni put. Ima psovat po ljeti vozace sa zimskim gumama:p |
Kupio Uniroyal Rainexpert 3 na ekupi, dot je 0615. Dimenzije 185/60/14
|
Citiraj:
|
E Roberto, ak sad Buljo opet počne pizdarije pisati oko guma, tebe smatram krivim :D
|
Da se po zimi vozi ljetnima a po ljeti zimskima. To bi bio posao :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Žena zaboravila u proljeće zamijeniti gume, ljetne su joj ležale u garaži cijelo vrijeme.:D U kakvom su zimske bile stanju, pojma nemam, sumnjam da su bile upotrebljive... :) |
Pa nijes bas da se potrose za par mjeseci. Izgube malo svojstva i to je to. Ja sam jedne ljetne sezone ostavio zimske i na zimu sam osjetio da su malo izgubile svojstva na snijegu i kisi ali na suhom ne.
|
Ma bile su gotove još i prije ljeta, zato je i išla kupovati nove. Uglavnom, cijelo ljeto je vozila svakodnevno 200 km na izraubanim zimskim gumama misleći da su ljetne... :D
|
Citiraj:
|
Ja sam znao za aute koje ne mislim dugo imati kupiti samo zimske. Za 1 godinu i 20 000 su sprasene do kraja bile. Nakon jedne ljetne sezone držale su po zimi puno lošije i užasno bučne su bile. Inače ne prakticiram ne mijenjati gume ali ovaj auto sam dugo prodavao tako da su cijelu godinu izvrtile hehe
|
Citiraj:
stigle i meni danas,made in Germany (odmah mi toplo oko srca :D) 3 su DOT 0715, 1 0615, ja zadovoljan :goood: a kakve su na cesti..kasnije javim :) |
Iman ja na Volvu vec pola godine 195/55 R15 RainSport 3
Ne znan koliko je velika ta razlika izmedju Sport i Expert ali ove moje su prebrutalne Jest da su malo mekse pa se i trose brze ali zato drze cestu pravo junacki =) |
Mogu li se na felgama na kojima su sada R13 gume staviti R14 gume (sirina i profil su isti, 165/70)?
|
Briši pitanje prije nego krene sprdnja :D
|
Citiraj:
Pitam zato sto mi ostalo 4 dramaticno bolje R14 gume nego sto su ove R13, a radi se o auto koji se vozi par tisuca kilometara godisnje (ako i toliko), pa sam mislio postoji li nekakav "workaround" staviti vecu gumu na manju colazu felge, stajazanm, napredovala je tehnologija. :) |
Možeš probat pur pjenom popuniti taj 1" razlike :D
Pogledaj oglasnike, komplete čeličnih felgi imaš već od 50 kn |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Najmanji trošak ti je da si uzmeš 14" felge i staviš te svoje gume gore. Prvo provjeri jel ti rupe pašu, naravno. http://www.njuskalo.hr/felge-naplatc...-oglas-3129163 |
Citiraj:
|
Previdio sam da pod hrpu hrđe misliš na auto i automatski si predočio hrđave čelične felge :D
Pogledaj u uputama auta možeš li uopće staviti 14" felge gore i u kojoj dimenziji. Ako ih nema, morat ćeš ih dat upisati u prometnu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:40. |