PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Mommistake 29.12.2012. 17:50

I am legend II? :D

Banx 29.12.2012. 18:04

Citiraj:

Autor Zraka (Post 2305746)
Najava dokumentarnog filma, koji treba izaći ovih dana
i za kojeg Dr. Steven Greer kaže da bi mogao promjeniti tijek povijesti.

Sirius Documentary (Trailer) - New Movie Coming Soon ! 2012

O daaaa...pa sada nemogu docekati...kada znam da dolazi.

Neo-ST 29.12.2012. 19:49

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2305779)
SF filmovi koji bi trebali izać 2013.

Zanimljivo :goood:

Mejzlik 29.12.2012. 21:38

Upravo pogledao Bronsona iz 2008.

Film mi je brutalno dobar, najvise zbog same price koja je istinita i zanimljiva...

http://www.imdb.com/title/tt1172570/

Ladybug 30.12.2012. 11:53

Citiraj:

Autor Zraka (Post 2305746)
Najava dokumentarnog filma, koji treba izaći ovih dana
i za kojeg Dr. Steven Greer kaže da bi mogao promjeniti tijek povijesti.

Sirius Documentary (Trailer) - New Movie Coming Soon ! 2012

Pa kad mi u descriptionu napiše ovo dolje, znaš koliko je sati:
GALACTIC FEDERATION OF LIGHT & ASHTAR GALACTIC COMMAND & SOLAR STAR COMMAND WILL BE KNOWN WORLDWIDE AFTER ARRESTS OF THE ILLUMINATI (DARK CABAL) ONCE DISCLOSURE SETS IN !

Cloud Atlas - O. M. G. Oduševljena. Prosvjetljena. Sretna. Koji eye opening movie, za mnoge koji su mislili da su sve one gluposti tipa "Go bold where no one has gone before" samo fraze. Utjelovljenje svega kaj ljudi dan danas trebaju gledati da uvide koliko smo beznačajni u cijelom svemiru, sve naše nesuglasice, mržnje, svađe, ratovi... Koliki je to promil u ovom velikom prostranstvu energije, ljubavi i božanstva. Ono, ne znam, fakat odličan film, pokazuje kako prava ljubav prevaziđe kontinente, vrijeme, epohe, i da je konstantna uvijek i svugdje i da uvijek pobijedi. Matrix za pametne ljude :P

E, da, i otkud već postoji HD verzija, I will never know. :care:

We need to talk about Kevin - mračan realan odlična gluma ovog malca i ženske. Prigodan za sva ova pucanja na djecu po javnim ustanovama.

Extremely Loud & Incredibly Close - čudan film, isto kao i knjiga mu. Rasplet loše izveden, ali rijetko tko može u sat i pol snimit jednu knjigu...

Detachment - jako jako sumoran i depresivan film, ja sam bila u komi dva dana nakon njega. preporučam, ali s oprezom LOL

Dojma sam da je Leonardo DiCaprio počeo snimat samo neke pametne, kvalitetne povijesne filmove. Em dobro glumi, dobro izgleda i pametno bira. iLike. A lako je mogao krenut Matt McConaughey stopama.

Zraka 30.12.2012. 12:41

[QUOTE=Ladybug;2306055]Pa kad mi u descriptionu napiše ovo dolje, znaš koliko je sati:
GALACTIC FEDERATION OF LIGHT & ASHTAR GALACTIC COMMAND &
SOLAR STAR COMMAND WILL BE KNOWN WORLDWIDE AFTER ARRESTS
OF THE ILLUMINATI (DARK CABAL) ONCE DISCLOSURE SETS IN !

Tih trailera ima uploadano oko 20 od različitih korisnika koji pišu što hoće, tako da je na svakom drukčiji opis.
Dal su to antikristi, vidjet će oni koji imaju sposobnost da vide.

Sirius Documentary update3

i jedan dio za fizičare, pročitao sam da će u dokumentarcu biti riječi i o ovome.
Keshe Foundation
Nuclear Engineer M.T. Keshe explains how a new understanding of physics
leads to alternative methods to generate electricity.
The presentation was held at the Elektor Live! electronics event held in Eindhoven, Netherlands 26 November 2011.

fanATIk 30.12.2012. 13:53

Citiraj:

Autor Zraka (Post 2306093)
.

Kad vidim ovakve odgovore...

Zraka 30.12.2012. 14:20

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2306142)
Kad vidim ovakve odgovore...

Da, neki to ne razumiju.

Sa_Stilom 31.12.2012. 01:11

Pogledao:
Lay the Favorite (2012) - 3-4/10

Iznenađujuće loša gluma, scenarij, tekst, sve...

d4rk_ch1ld 31.12.2012. 03:41

Citiraj:

Autor Burko (Post 2305496)
Dredd

veceras ga pogledao. i svaka preporuka na akciju, na brutalnost kakva bi trebala biti u takvom svijetu, na efekte, na pricu, cak i na glumu :).........

IMHO, jedan od stvarno filmova koje se isplati pogledati zbog onoga sto cesto ovdje govorite - da se covjek zabavi. meni je ovo zabava, ne trazim nikakvu dubinu u filmu, ne trazim zivotnu poruku niti interakcije, zabava u pravom smislu!

i ja mu dajem cak i vise od imdb-a, 8 od 10. doslovce sam uzivao i u trajanju filma (taman, niti prekratak niti predugacak), i u glavnom negativcu kakav je i kako prikazan, i u pozitivcima, scene krkanja i prikaz, malo SF-a kao slag na torti, buducnost............ milina. bas sam heppy kada naide ovakav film koji ne glumi da je nesto extra, ali ispadne odlican i ima nekakvu car i sarm kakve danasnji filmovi ovakvog zanra jako jako tesko dostizu. :care:

:respekt: burke već dugo nisam pročitao tak dobar post i iskrenu ocjenu filma. Od svih SF-ova koji su u zadnjih godinu dana izašli i koje sam gledao svakom onak mogu nekaj zamjeriti (ono drito prst u oko).Dredd je ostavio jako, jako dobar dojam. Čista zabava.
Film je koja ono po redu umjetnost? Ponekad stvarno to ne treba biti.
Najviše kaj mi se u filmu svidjelo je da se neko sjetio dobrog razloga za slow motion još od matrixa :D

Burko 31.12.2012. 08:29

ima dreed dvije omanje zamjerke, no posto je meni od pocetka film nekako stripovski, presao sam preko toga:

prvo, sto je netko spomenuo transportera iz 1980-e u takvoj buducnosti gdje auti valjda lebde, dok je drugo scena kad on pita onog prvog suca - nas je dvoje prijavilo 10-24 (ili sta vec), zasto nisi pitao gdje je drugi sudac? i naravno, dreed to odmah skuzi da su ovi korumpirani, krkaj.......

no kako rekoh, on je super junak i zato mi ne smeta ova druga opaska. on nije ja, nije ti, on je sudac dreed i on zna :). btw, hvala na pohvali, stvarno i meni unazad doooosta dugo jedan pravi akcijski SF film o super junaku.

Omerta 31.12.2012. 11:26

Tražim film..
Joj nikako da se sjetim kako se zove a novijeg je datuma (sigurno od 2007 ..->)
Uglavnom, film je katastrofe, grade se dvije velike "Noine arke", zapravo to su ogromni "čelični" brodovi, smješteni su u brdu na većoj visini, negdje na Tibetu ili tako neš..
Naravno, samo određeni broj ljudi se uspije ukrcati na brodove, željezna vrata se zatvaraju, par njih odmah pogine jer se pokušava prošvercati.......
Thx

JuXo 31.12.2012. 11:33

2012

Omerta 31.12.2012. 11:37

Pa ne može Roby da vjeruje :D to je to.
5.8 :puke: Meni je nekako dobar bio, zavališ se u krevet i milina.. Budem ga obavezno još jednom pogledao, možda i večeras :)
Hvala

JuXo 31.12.2012. 11:38

film je meni bio odličan

fanATIk 31.12.2012. 12:23

2012 mi je bio žešča katastrofa. Naiva na kub.
Pogledao Skyfall. Dobar, al ne kolko sam očekivao pošto sam svugdje slušao kak je ubermegafenomenalan. 7.5/10

ivan77 31.12.2012. 13:07

Dredd - 8/10
Solidan akcić.

Ziiky 31.12.2012. 14:43

Cluod Atlas

Film nece biti za svakoga, ali meni osobno odlican

... skoro 3 sata radnje koji usporedo prati 5 isprepletenih prica u proslosti, sadasnjosti i buducnosti ta kako odredjeni dogadjaji utjecu na buducnost istih.

Bullet1 31.12.2012. 14:57

@Ziiky - pričalo se podosta o njemu ovdje a radnji je 6, preskočio si dio filma :D

Citiraj:

Autor Veki-os (Post 2303808)

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2303798)
Kak sad 6?
Meni je tak tak, onaj dio u Novom Seulu mi je nekak najnejasniji. Idem pročitat knjigu, možda mi bude jasnije.

Pa lijepo :) http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_Atlas_%28film%29
Što nije jasno u tom djelu,film govori o tome kako čemo vjerojatno završiti ako ovako nastavimo,robovi i pohlepa,robovi u 18-19st i opet robovi u 22st,samo na malo moderniji način.
I sad smo robovi samo je to malo uljepšano pa se čini da smo slobodni,uživamo blagodati demokracije...

bambi56x 01.01.2013. 14:31

The Darkest Hour - Neznam zašto se ljudima ne sviđa ovaj film, jer je čist uredu. Zabavan i brz.

Beyond the Black Rainbow - Jako spor film kojem radnja, iako sasvim ok, nije primarni dio, nego ima više umjetničke ambicije. Neće se svakome svidjeti i ne treba očekivati previše objašnjenja. Iako je film iz 2010, sve je snimano kao sci-fi iz sedamdesetih.

vranjba 01.01.2013. 23:12

Cluod Atlas - ok film, očekivao sam više, glumci su super odradili uloge pogotovo Hanks
The Words - od ovog filma nisam previšeo očekivao, iz trailera sam dobio dojam da je film neki sci-fi/triler/drama, ali kao što piše na imdb-u radi se o čistoj drami. Vrlo dobar film, preporučam

donbon 02.01.2013. 00:18

SkyFall aka. novi james bond

Sladunjavo, dosadno.Jedva čekao da film završi.
AKo počnem pisat zašto.Radim spoiler.

de sign 02.01.2013. 01:15

Nema smisla da komentiram ovakav film jer je toliko originalan da je sam po sebi osuđen na nekolicinu obožavatelja.

http://www.imdb.com/title/tt0808185/?ref_=sr_1

Meni, jedinstveno remek djelo.

zwer 02.01.2013. 01:53

Gledo u zadnjih nekoliko tjedana:

The Hobbit - 9/10 - jednostavno volim ovakve filmove. Mogo bi ga sad analizirat do besvjesti, ali kad izidjem iz kina sa "AAAA OCU JOS" facom, sve mi je jasno. Ipak, LOTR trilogija je i dalje sveti gral.

Dredd - 8/10. Nece pobrat oscare - ali jeeeeeb...teeeee koja zabava od filma :D Dobro je netko gore napisao, ja sam ocekivao crap u Stallone stilu, a dobio show program nasilja i pozelio se drogirat Slo-Mo-om nakon filma :lol2: :D

Frankenweenie - poceo gledat, doso do 75% i jednostavno nisam mogao vise. Inace volim Burtona, al' ovo nisam mogo gledat do kraja. Bla. 5/10.

Ted - 8.5/10 - kaaaakva komedija. Ok, nije The Hangover, ali skroooz blizu. Ted je zakon, film je cista zabava i smijanje, pogotovo ako ste i inace fanovi Seth MacFarlane-a :D

Looper - 8/10, totalno iznenađenje, odlična radnja, super ispričano - Willis kralj. :D Gledo 2x, prvo u kinu pa opet u ne-kinu. :D Nuff said.

Mommistake 02.01.2013. 08:31

Sa svim se slažem osim s Looperom... Meni je to njesra :D

potemkin.hr 02.01.2013. 08:46

Citiraj:

Autor donbon (Post 2306961)
SkyFall aka. novi james bond

Sladunjavo, dosadno.Jedva čekao da film završi.
AKo počnem pisat zašto.Radim spoiler.

Slažem se, očekivao sam Bond film, nisam ga dobio.
Otkad je Daniel Craig još nisam vidio korektni Bond film, a vjerojatno ga ni nećemo...

MuroF 02.01.2013. 09:50

Citiraj:

Autor potemkin.hr (Post 2306990)
Otkad je Daniel Craig još nisam vidio korektni Bond film, a vjerojatno ga ni nećemo...

+1
ko da gledam "Sam u kući 7"

ivan77 02.01.2013. 10:21

Citiraj:

Autor potemkin.hr (Post 2306990)

Daniel Craig je meni najbolji Bond.
Nekako mi najbolje ocrtava 007-karakter.
Dodaje mu neku ljudsku dimenziju.
Ipak je i on čovjek od krvi i mesa.

Citiraj:

Autor Zraka (Post 2306093)

Tih trailera ima uploadano oko 20 od različitih korisnika koji pišu što hoće, tako da je na svakom drukčiji opis.

Jel ti pušiš nešto ili si samo zalutao sa forum.hr?

hylem 02.01.2013. 10:42

Pogledao taj toliko hvaljeni Cloud Atlas ... katastrofa. Tri sata prenemaganja, cmoljenja i plitke filozofije. Ko želi fantastičnu bajku neka rađe pročita trnoružicu, ili još bolje bibliju ...

Omerta 02.01.2013. 10:51

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2307012)
Daniel Craig je meni najbolji Bond.
Nekako mi najbolje ocrtava 007-karakter.

Možda on i je najbolji glumac za Bond filmove, ali sve ostalo nema veze sa Bondom.
Njegovi bond filmovi su mi kao da gledam neki obični akcijski film. Totalno izgubljen štih Bonda, bez onih poznatih điđa-miđa, raketa na autima, lasera u satovima i slično.. Jednostavno izgubio se 007 štih..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:25.