![]() |
Evo stavio Android13 na s21+ i opet ne vidim razliku hehe
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
a sta ces vidit...
ni ja nista,to valjda ljudi koji se dublje bave mobitelima vide :) realno ni ne ocekujem da mi se mob drasticno promjeni... jedino ok sta su pod postavke Nacine i rutine malo priblizili ljudima,ne zvuci komplicirano kao prije da moras tamo neki bixby trazit pa rutine radit...ostalo nista.. |
Šta će selo reć ak nemaš 13icu?
|
Realno od 10ke nisam vidio neku razliku. Ali dok nam ne pocnu naplacivat software update sve je super :D
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Da li netko koristi Samsung smart tag? Treba mi nešto za prtljagu uglavom pa ako netko ima iskustva za podijelit...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Istina... ja moram svaki dan pogledam oba store-a za update ...
|
Ja sam neki dan upgrade-ao Galaxy S10 sa Androida 10 na 12 u nekoliko koraka kako mi je mob nudio update i ne vidim neku veliku razliku. :lol2:
|
Stiga 13 i na S20 5G, radi dobro, nevidim neku razliku od 12
Sent from my S20 5G |
Lol na ove komentare. Ne znam jel sprdancija ili ne ali svejedno ne znam što vi ljudi očekujete :stoopid:... Najbolje bi bilo da prelazak sa A12 na A13 tj. OneUi4 na OneUi5 izgleda ko prelazak sa Androida na iOS :D. Normalno da nema nekih drastičnih razlika, sve su to sitne razlike u animacijama, ikonama i sl... Vizualne sitnice zapravo. Većina promjena je ispod haube, tako barem tvrde... Meni je to zapravo ok, jer da želim da mi OneUi izgleda ko npr. MIUI ili iOS, kupio bi Xiaomi ili iPhone :fiju:
|
Citiraj:
Prosječni korisnik my ass. psiho |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
S22U, od kad sam na A13, svako malo kod dolaznog poziva se mob sblesa i onda restarta...sad vec jako iritira! Ima li tko kakava iskustva s tim?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G996B koristeći Tapatalk |
Nemam takvih problema na S22
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G996B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Meni se to još nikad nije dogodilo na Ultri... |
bogme ni meni.
|
Citiraj:
|
Ja sam do sada imao 2 random reseta, jedanput dok mi je došao poziv a drugi kad sam browsao u chromeu... Inače nema nikakvih problema.
|
Ja reset nisam imao nikad...a S seriju koristim od S5
Napravite tvorničke postavke onda jer to nije normalno da se dogodi ni 1 Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk |
S23U vs S22U vs P7P camera samples
https://www.fonearena.com/blog/37859...mple-leak.html |
Za sliku S22 Ultra se čak slažem da je ova jadna, ali P7 Pro nema teorije.
Tip u uredu ga ima, to đubre naglašava svaku crticu, bez obzira na dan ili noć. FAKE as fu*k. |
Wtf alarm kad je u bešumnom načinu samo vibrira? Kad je zvuk onda normalno radi...dobro sam imao sat na ruci
Edit: aha ima opcija da utisa alarm ako je uređaj na vibro... svašta... Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk |
|
“We don’t know yet, but it is confirmed that at least the US variant of the Galaxy S23 uses a Qualcomm Snapdragon processor.”
QC procesor u USA je oduvijek u Samsung uređajima. Confirmed je svake godine. |
2 privitaka
Ako je za vjerovati "mačku", ove godine bi možda mogli vidjeti SD i u EU modelima :fiju:...
8gen2 bi po svemu sudeći trebao biti "čudo". Ako su nastavili stopama 8+gen1 - neće razočarati... |
Ne vjerujem u čuda. SD8 + Gen1 je iskorak, ali grije se u nekim modelima pošteno. Ako Gen2 obuzda temperature, to će biti pravi napredak.....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:58. |