![]() |
Četvrta sezona je već bila isplanirana i u pripremi, tak da su ovo baš bezveze otkazali. Pogotovo, jer je Daredevil poslužil kao platforma za The Punisher seriju.
|
Da čini se da ih sve sele na disneyev streaming service pa je netlifx izgubio prava.
|
Citiraj:
|
Zadnja epizoda je vrh, brutala skroz. Makar je tu ostalo visjeti to što kaže Facelessone, zanima te što će biti dalje. Ali definitivno ima closure, barem kao sezona.
https://www.ign.com/articles/2018/11...n-4-at-netflix |
The Orville Season 2 Trailer
|
Lajkam.
|
Mene je ta serija baš iznenadila. Laganica za prije spavanja, još se znam i nasmijat tu i tamo.
|
The Bodyguard (2018) - znaju englezi seriju napraviti. Kratko i jasno, dobra.
|
Posjetit cemo videoteku da vidimo Bodyguard, mada ne sumnjam da ce biti dobra serija, Englezi znaju napraviti dobre krimi serije.
|
Narcos S04 dobar. Pogledao prve 2 epizode i sviđa mi se.
Sent from Usreo Mobara |
Jel' to baš Narcos ili Narcos Mexico?
|
Mexico.
|
Citiraj:
U zadnje vrijeme pogledao i mogu preporučit. Jack Ryan Condor McMafia . Vjerojatno je 80% serije snimano u Hrvatskoj. A sad je u planu za pogledat Yellowstone. Ako ništa drugo barem radi Kevina Costnera. |
bilo je preporučivano više puta ovdje: la casa de papel od netflixa.
potvrđujem da je odlična. nakon pete epizode nema stajanja. nisam stavio linkove jer je bilo pet puta. |
Odusevila me serija Altered Carbon..zna li netko nesto slicno?
Takoder ako nije vec spomenuto, Banshee dosta zanimljiva ali dosta nasilna serija |
Citiraj:
Meni je bila jako dobra serija, jedva čekam drugu sezonu. Cocaine coast na Netflixu preporučujem također. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Napokon Vikinzi ponovo, sve ostalo pada u vodu (osim GoT).
|
Citiraj:
westworld ti je solidan SF. unatoč petljanciji u drugoj sezoni ja sam pogledao obje. |
duplo
|
Lost in Space je dobra, ali od SF mi je trenutno top The Expanse.
Poslano sa Sony XZ3 |
Meni je od SF-a baš ok sjela Origin, nije vrh, ali dalo bi se to fino razraditi u drugoj sezoni.
|
Kad krece 2 sezona?
|
Nigdje nema potvrde za 2. sezonu, ali nešto sam čitao da su htjeli raditi 3-4 sezone. U svakom slučaju kraj prve daje lijepu podlogu za dalje, nadam se da će dobiti zeleno svjetlo :)
|
Pogledao The Haunting of Hill House . Početak malo naporan, skoro sam odustao no od treće epizode postaje zanimljivo . Zadnje dvije epizode zbrzane, kraj glup. Ima par strašnih (jumpscare) scena ali da je veliki horor, nije.
|
Citiraj:
Krenio s zenom gledat, preskočio do 4 epizode jer mi bilo dosadno. Žena nadppunila sta nisam znao poslje, sve super i onda zadnja epizoda blaaah. Sent from my LG-H870 using Tapatalk |
Je li netko odgledao prvu sezonu ovog možda?
Izgleda zanimljivo |
Citiraj:
Nakon 4 epizode još jedan Grimm, ništa posebno, meni barem. Imam osjećaj za filing da će zaglavit na sinopsisu sljedećeg sadržaja: |
Bacio sam oko na prvu epizodu i nastavio gledati. Ima humora, ima ženskih, ima sve :D Kao Supernatural, samo ugodnije za oči
Nije loše, bar ovih 4-5 koje sam dosad pogledao. |
Citiraj:
Condor počeo jučer. McMafia čeka. |
Narcos Mexico E05 :D genijalna epizoda. Posebno vesela za fanove serije prve 3 sezone :)
Sent from Usreo Mobara |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:55. |