![]() |
Fear The Walking Dead je jedna od najgorih serija ikad.
TWD se može pogledat, ali čisto onako "da se pogleda". |
Odustao sam od TWD-a na kraju cini mi se 4. sezone.
Ne planiram nastavit dok ne izadu sve epizode. |
Načekal budeš se, jer u planu imaju još dugi niz godina, a serija je odavno postala negledljiva. I još su k tome najavili filmove, dodatne spin-off serije, itd. Nažalost, kraj se ne nazire.
|
Citiraj:
Ali zadnja scena ljudi? Nitko ne komentira ili ne želi spoilati. :D |
Zabavna serija Swedish Dicks
Iz nekog razloga mi baca na GTA |
Citiraj:
|
Tell Me a Story - nova serija na HBO-u
https://m.media-amazon.com/images/M/...82,268_AL_.jpg The world's most beloved fairy tales are re-imagined as a dark and twisted psychological thriller set in modern day New York City. The first season of this serialized drama interweaves "The Three Little Pigs," "Little Red Riding Hood," and "Hansel and Gretel" into an epic and subversive tale of love, loss, greed, revenge, and murder. jako zadovoljan, dvije epizode su vani zasad :) |
Već sam na kraju 2. sezone Black Mirrora, kakva serija... Svaka epizoda je "twisted" na svoj način, dublja poruka postoji u svakoj epizodi. Odličnost :D
|
probaj ih pamtiti jer zadnja epizoda u zadnjoj sezoni je poslastica. neki poznati "items" iz svih tih epizoda se pojave kao primjerci u toj zadnjoj i meni je bilo teško prisjetiti se svih jer nisam kao ti gledao tako brzo već kako su izlazile.
meni su bile sve bolje i bolje kako je serija išla kraju, ali zadnja... spektakl. |
neka nova sf serija origin vani vidim. neko gledo?
pitam se kolko ce ova izdrzat prije cvika... |
2. sezona mi je znatno lošija od prve, iskreno.
Waldo mi je bio brutalno dosadan. Ona s mobitelima "White Bear" mi je bila odlična, odmah sam se sjetio koncerta Adele prije par godina, prekinula je koncert jer ju je previše ljudi snimalo. Rekla je, jebeš koncert gdje ljudi ne u živaju već snimaju da bi svi vidjeli "ja sam na koncertu Adele". |
|
znači jučer mi istekne netflix i sad ovo izađe :D
|
Ajme kakva poslastica za vikend, hvala na podsjetniku :)
|
Gleda li tko Stargate Origins?
Nisam neki ultra fan Stargatea, ali pogledao sam npr. serijal Stargate Universe koji mi je bio ok. Jel čemu ovo novo? koliko vidim stargate u egiptu za vrijeme WW2 ili prije, nacisti, englezi... |
ne troši vrijeme, to su nekakve miniepizode. zali boze bandwitha :D
|
Užas. Izbjegni to.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
preporučam get shorty
puno bolje od filma sa travoltom |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Serija je losa jer je puna SJW.
|
kad vidim film ili seriju s ocjenom ispod 7, samo zatvorim tab :fiju:
|
Haha me too. :D
Nitko ne komentira to što su ukinuli Daredevil. :( Pa ja ne vjerujem, baš mi je bila draga ta serija. |
Gadovi. Nisam ni skužio. Jer ziher otkazan? Ak ništa evo malo više mjesta na disku.
|
Prvi glas. Jel ima kakav kraj? Ako nema da brišem odma.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:13. |