![]() |
dobar oblivion... iznenađujuće dobar, a i ovaj edge of tommorow me isto zanima pošto je svuda dobro prošao.
|
Edge of Tommorow mi je odličan bio! Bolji od Obliviona.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
RIP Robin :( |
Film godine. Šta više reći, Richard Linklater i 12 godina snimanja.
Boyhood (2014) Najbolja stvar pored glume i priče je sama glazba u filmu, ali to je skoro pa postalo pravilo u Linklaterovim filmovima. Koliko teško je bilo producirati je nezamislivo, čak se i vidi razlika kod gledanja, pošto je snimanje počelo '02 a završilo '14. Da citiram jednog kritičara: "The closest thing to a lived life that fictional cinema has yet produced." |
Odgledala čuvare galaksije, Transformere...i čuvari mi bolji...:D
|
Blue ruin - vrlo dobar, dapače iznenađenje u moru smeća koje se izbacuje velikoserijski...
|
@panda..o da J.Alba je najs. :D
@sisa..začudo je Tomica počeo raditi ok SFove. :) @zupy..čudan je film Blue ruin ali je ok. :) |
Oz the Great and Powerful 3D vizualno prekrasan film, radnja podosta naivna što i nije minus za ovakav tip filma. Još bi bilo bolje da su skratili film za cca 20 min ovako malo razvučeno. U globalu preporuka i tko može svakako pogledat 3D verziju.
|
ima gledat ovaj blue ruin... thnx za tip.
@amdo... ama ono jedva se natjero gledat oblivion, a i onaj prije s njim ratni jack reacher ili šta već, reko ama nemoj da to moram gledat kadli ono nakon filma gledao oko sebe da me netko ne snima skrivenom kamerom i uhvati onaj pogled kada shvatiš da si pogledao dobar film :D |
Edge jest bolji od Obliviona. Jack Reacher je isto solidan iako su glavne kritike bile da je u knjizi dotične mrcina od 2m, a u filmu ima metar i žilet. :D
|
Meni je drag njegov minority report
|
A iduce godine top gun II :)
|
Citiraj:
Nadam se da će si dati truda oko novog. Harold Faltermeyer - Opening Theme Highway to the Dangerzone |
Citiraj:
Ali budimo realni (no pun intended), stripovi su u pitanju, a ne Ibsenove drame, radi se o popcorn-blockbuster ostvarenjima, ne o disertacijskim radovima studenata filmske umjetnosti. Ako nas malo zabave, kao što su mene Čuvari galaksije danas uspjeli, ispunili su misiju:goood: |
|
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears: |
thnx za tip ;)
|
Citiraj:
Watchmen mi je dobar, ali dooosaaadaaaan. Nije mi sjel pretjerano. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ma nema teme do:OVE vidim Tom se sve više okreće SF filmovima...skužio je da od limunada tip Tog Gan nema kruva...:lol2: eto Blue ruin mi je onak..očekivao sam više, a ne da tip od metar žilet pobije 5-6 pravih bad-ass mačo frajera...al bar je kraj realan. OVO sam gledo neki dan i vrlo je OK...volim takve filmove sa postavljanjem kamera kako bi se dobilo što više informacija |
|
A nije ni ovo Blade Blood Rave - New Order - "Confusion" jedan od boljih soundtrack-a.
|
Purge: Anarchy
Ugodno iznenađenje! Odmak od solidnog prvog djela na bolje. Capretnerovski napravljeno, po svemu sudeći, ovo će biti dobar serijal. |
Citiraj:
|
Misliš klasičnu kičericu :) ?
|
Soudtrack je ono što valja.
|
a ja cijelo vrijeme mislio da su f14 i kelly mek-gillis ono što valja:lol2:
|
Ne pljuvati po Top Gunu. To je klasik iako je stariji od mene. :D
Skoro sam plakao kad sam čuo da se na Fleet Weeku u NYC pušta Top Gun na palubi Intrepid nosača aviona, što sam propustio za nekih par dana. Ne znam što je takvog tipa jače od toga. A sad se ispričavam, idem pogledati Top Gun još jednom. |
Ja sam ga prvi put gledao tamo '89-'90 i to sa žutim srpskim prijevodom na VHS-u, naravno. Izlizanom dozla Boga.
Goosa su preveli "Gusan", "pričaj mi Gusane!"... :D "Oprosti Gusane, ali vrijeme je da prodrmamo toranj!" |
Je, film je klasik, ali, je i kičerica :D gledao sam ga isto jedno 130 puta i to je prvi film koji sam u životu digao u videoteci. Prvi put ušao u videoteku, učlanio se i uzeo Top Ganci, Otporan na metke (segal), Gužva u malom Tokiju (lundgren, brandon lee) i Karate Cop (čak noris) :D
|
Ček, šta je to kičerica? Ne znam ja te vaše izraze :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Aha...kič...
Pa ne bih ga nazva kičem. Kič je neukusno pretjerana umjetnost. Npr. to su mi Transformersi, kad te od efekata i boja boli glava :D Top Gun mi je više blago klišejiziran. Ona ga mrzi, ali voli. On je najjači i pobije sve negativce. I happy ending na kraju, naravno. |
Među prvim što sam odgledo na VHS-u je ovo:
|
Karate Kid je zakon! :D Baš sam ga nedavno na Domi gledala, mislim da prošli vikend. :D
Odgledala Oblivion sinoć, odličan, ali ne sviđa mi se kraj. |
Ostavite vi meni Karate Kida na miru.
"wax on, wax off..." |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |