![]() |
Citiraj:
|
Moze li se to kako maknuti ?
|
nebi vjerovao, ali obrisi mod
|
Poz,
Ako ima netko za bacit cod2 ajde nek mi se javi na pm da bacimo koju rundu ili preko xfire-a...nick: torla1982 |
jel ima jos ljudi ko ovo igra?
ja bi igro malo, ako ima koji nas server di se moze igrat normalno molio bih IP. |
igra se naveliko... cak vise nego cod4
|
pa dobro imas neke IPove :D
|
|
Citiraj:
|
da, niti u jedan server ne ulazi zbog cd-keya:nono:
:dajpivu::pirate: |
hoces reci da nakon nekoliko godina sto je cod2 izasao ti jos uvijek nemas key?
|
ne :D
|
onda nisi ni zasluzio igrat
|
Citiraj:
|
Pozdrav. Jedno brzinsko pitanje. Kako vratiti igru na engleski jezik? Danas sam malo igrao na nekom mađarskom serveru i skidao je mapu i još neke stvari prebacio mi je na mađarski izbornik, tj. skinio mi je mađarski zajedno sa mapom :( Može neko brzinsko rješenje.
|
jednostavno... idi u folder od igre i nadji to sto ti je skidao sa tog servera (neki mod vjerojatno) te to sve lijepo pobrisi
|
pa ak imam v1.3 ne mogu igrat na serverima 1.0??
|
naravno da ne
|
o hebote...
daj pa kaj je to normalno da zna ping biti jako velik 200-400 kad je puno igrača s 2mbit vezom |
Citiraj:
|
evo sad sam probal server Ncs.gaming SD server "Toujane forever rifle only" i ping mi je po 150, dok svi imaju po 50??? wtf
|
Opet imam problem sljedeče vrste.
Kad se hoču konektirati na server 62.67.42.92 izbacuje mi da se cd key več koristi i to mi se desilo več par puta.Tijekom igre nakon 2-3h jednostavno se igra zamrzne i moram restartati komp.Prilikom nanove konekcije izbaci mi gore navedeno.Upravo sam igrao i to mi se desiloi nemogu se igrati:fuming: Radi se o original cd-key-u koji sam kupio naravno i skroz igram na tom serveru. Ima li tko kakve ideje kako riješiti problem i u čemu je problem:wtf2: Edit:ok, hvala na objašnjenju evo radi nakon nekih 10-ak min normalno hebiga malo sam neurozan:hitthewal::fuming: |
normalna pojava... kad ti se smrzne komp ostanes "visiti" na serveru i zato ti javlja key code in use
|
kak da se spominam s timom ali zvučno, znači s slušalicama i mikrofonom, vidim da i xfire ima opciju za to, pa....to se samo spojim na server prek xfirea i mogu razgovarat s timom ili????
|
teamspeak skini
|
tako je, skini teamspeak. T-COM ima svoj besplatan server teamspeak.t-com.hr
Napravis novu sobu, stavis si najbolji codec i password... Za neke napredne postoji Ventrilo Client, ne kasni kao teamspeak i praktičniji je mnogo više za razliku od TeamSpeaka... |
Cod 2 vISTA!!
Ovako...
cod 2 mi nezeli raditi na visti zasto? Kada kliknem na cod pokaze onu sliku i onda me izbaci i onda tam provijerava kakav je problem i napise mi se ovo:A problem caused the program to stop working correctly. Pa se pitam jer je to zatosto nemam sp1? Ajdmo ako moze brze jer ocuzaigrat to |
Evo ja igram COD 2 na Visti 32bit,sa SP1 bez problema,probaj instalirat SP1 trebalo bi raditi
|
desni klik properties/compatibility i kvačica na run this program in compatibility mode for windows xp sp2
|
Meni to smrdi na DirectX. Moraš imati 9c
p.s. meni na jednom compu nije radio pa sam nešto načuo da je do Athlona??? Edit: stavi fino SP3 (za tvoje dobro) + zadnji DirectX 9 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:45. |