![]() |
drito to :D
ma ja ne mogu igrat bez pama, nist ne vidim na nekoj normalnoj udaljenosti na mojoj zahrđaloj 17-ici koju vec godine hebu |
:stoopid: A kako si moju glavusu vidio na matmati jucer. Sta je tako velika chiteru? :D
|
pa kud god da se okrenem tamo si, neam koga drugog :D
aimtraktor |
COD 2 dok je izasao bio je dobar i svidao mi se. Ali kad malo razmislis igre na temu 2 svjetskog rata su fakat dosadile (barem meni) a i grafa u usporedbi sa CODom 4 je puno losija....
|
'Oće biti šta večeras? :D
|
ja sam zaal sam pripit
|
Kod mene nema prašine a nema ni PAM-a :)
Mogu ja to sve staviti al sam se naviknuo ovako s frendovima pa dok nam ne dosadi. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako nije može na PM please :fala: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
e decki ima mi moj frend problem sa CoD2
ima mrcinu od compa... 8800gtx, 3.5gige rama ..u sd cod 2 uvijek je ulazio 1 i odjednom.. no sada mu nesto "usporeno ^^" i ulazi za 6-7 sekund. To nije neki problem neg zeli uzet svaki puta snipe :o pomoc???:D |
Stavio sam još ovu mapu na server a neke sam maknuo:
http://www.strategyinformer.com/pc/c...map/12636.html |
Evo otvaram opet malo zastarjelu temu ali odlucio sam igrati poslje 4 malo 2 ali imam problem,....
Instalirao sam verziju igre koja je 1.0 a za server mi traz v1.7 pa me zanima kako mogu odmah updeatat na 1.7 ili moram sve po redu i gdje naci zadnji patch. |
ne postoji 1.7 verzija za cod2... zadnja je 1.3 verzija
|
Da to sam rjesio(pisalo mi je na serveru da je igra starija verzija a da trebam 1.7), uglavnom sada imam drugi problem,...nemogu addat favorites tj. kada ih adam pise da je dodan a nema ga na listi.Kako napraviti da vidim servere u Favoritsima?
|
Citiraj:
ja nikad iz igre ne ulazim na servere, instaliraj xfire, radi bez problema sa favoritesima.. |
Izgleda da dodajes COD4 servere pod COD2 u favorites, pa ti to radi probleme.
|
Citiraj:
|
Pokusao sam i sa XF ali zelim da mi u igri u Favorites budu serveri.
|
Kretino koji laptop uopce imas ili komp??
Napisi konfu... |
laptop, dual core 1.66, 1gb mem i 128mb graficka ali tamo neka intelova integrirana
|
proguglaj malo, ja sam nasao rjesenje problema...
ovako na brzinu, treba skinut graphichs analyzer (tak nekak se zove) i poigrat se s njim... ukljucit jednu stvar i selektirat id od gf4 ti 4600 grafe igra radi, ali i na najmanjim postavkama trza ko blesavo i neigrivo je tako da se uopce nemoj trudit oko toga... ja sam probao |
Citiraj:
Rade ako ti se da odigraj kakav RTS probaj Company of heroes ta igra radi ono koliko toliko normalno :) |
Stavio nove win, nove drivere bla bla, instalirao cod2...
FPS mi je zaključan na 60, vsync je u driverima forced off, cfg ko i prije kad je sve radilo normalno. WTF? Ideje, rješenja? |
tako ti i treba kada instaliraš dvojku. :p
negdje su ti zaključani fps-ovi, da li u driverima ili nekakvom ati tray tool-u ili šta već... polako sve redom pregledaj, sigurno ćeš pogriješiti, pardon, naći pogrešku. :D |
Samo drivere imam instalirane, njih sam pregledao i izmjenjao 3 puta, sigurno ima neka caka koju ne mogu nač...
|
Tako i meni nesto...naime prije sam imao oko 250 fps.a sa svojim .cfgom i "nicim izazvanim" (naravno da necem jeste,ali nije mi jasno cime) fps su od 60,do 125 sto je rijetkost :( psmtr ludim dok hocu vidjeti o cemu je rijec..
|
isprobajte druge, starije ili novije verzije drivera. dx9 sa drugog izvora također. probajte se igrati sa postavkama zvuka unutar igre, može biti problema i sa driverima zvučne.
prije instalacije drivera, klasika-driver cleaner. sigurni ste da nemate kakav spyware na kompu? |
Nasao sam rjesenje..naime obrisao sam sve .cfge u cod2 folderu koji su suvisni..znaci samo mi je ostao onaj u /players/apacer folderu...svi ostali delete..i voila..fpsi opet na 250 :)
|
Zna mozda neko u cem je probelm ovdje ?
samo mi se odjednom pojavilo http://tinypic.com/view.php?pic=5zk0eu&s=4 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:09. |