![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To je van konkurencije :) to je broj 1 serija ikada :)
Sent from Usreo Mobara |
Meni je Monthy Python No. 1. Općenito su mi britanske serije bolje od američkih jer za njih treba uključiti malo mozga.
|
Altered Carbon je meni super serija, baš mi paše ta radnja i okruženje.
Joel Kinnaman aka Takeshi Kovacs gdje god se pojavi mi je dobar, još od "The Killing"-a. Sisa i guzica ne fali, pucanje, misterija, buduČnost, cyberpunk. Uf dajte još. The Killing preporuka svakako, barem prve dvije sezone pogledati. Edit: jedan aspekt koji se zaboravlja kod novih serija je audio/video kvaliteta. Lost In Space i Altered Carbon se vrte u 4k HDR, Dolby Vision-u, Dolby Atmos-u. Koliko kod neke serije bile dobre, klasici šta god (star trek, stargate, mućke itd.) ovo je sasvim drugo AV iskustvo :) |
Pogledao sam Lost in Space, nisam primjetio razliku.
|
Senfild, mućke i bračne vode su posebna kategorija humorističnih serija. Nenadhebive!
Lost in space sam i ja pogledao sa guštom. Altered carbon sam dao priliku seriji 3-4 epke. Osobno mi nije legla. prekinuo sam gledanje. Zanimljivo, slično mi se desilo i sa Expanse, iako sam ljubitelj SF-a, svi hvale tu seriju, meni nikako nije legla.... sto žena, 200 cica. |
Meni je House of Cards bila odlična do 4 sezone. Onda su krenuli sa fillerima a 5 sezonu nisam ni odgledao do kraja.
Sent from Usreo Mobara |
13 godina već ja meljem ovdje o TV serijama... hebate led!
:) |
Citiraj:
Ista stvar, Expanse mi je blah, ali Altered Carbon mi je vrhunski. Čak i žena koja ne voli SF je rekla da jedva čeka drugu sezonu |
The Office UK je odlična, US još nisam gledao.
|
Citiraj:
|
uk (2 sezone) su koliko se sjećam i us c/p... tj. us je c/p uk, ali svakako pogledati ako ništa drugo vidjeti ih u duplom izdanju sa drugom postavom.
|
Da, ista šablona, postoje i ostale verzije koje nisu vrijedne spomena (njemačka, francuska itd.) https://en.wikipedia.org/wiki/The_Office
Prva sezona US je više manje direktan c/p britanske i zato je nekako i čudno ispala, dosta ispod kvalitete ostalih sezona. Kasnije krene u svom smjeru i po meni je sveukupno bolja serija od UK. |
carell je zakon neugodnjak i to je to.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, prvih 5 sezona je legendarno, ali ja sam uredno ispratio sve. |
Njihov odnos je u biti ono što drži seriju i zato mi ih je gušt gledati.
|
Citiraj:
isto, pogledao sve, pratim od samog početka.. vrh serija :D, i glazba |
pogledao sinoc 3 epizode one uklete kuce sa Netflixa, nije lose al nije ni neki spektakl kak sam ocekivao da ce bit, negdje sam procitao da je kakti jezivo kao u egzorcistu, mos si mislit... :)
|
dali people of earth ima nekakav kraj?
trebala je kao bit S3, al su odustali... |
Citiraj:
Citiraj:
"sto žena, 200 cica" :) meni su altered carbon i expanse bili dobri dok mi star trek discovery, orville, lost in space, salvation i slične nisu baš sjele iz raznih razloga...ovaj put necu ic u detalje jer zadnji put dok jesam drug brkati je osjetio da mi mora editirati post...pa ga je editira :D Drugu sezonu st discovery cu vjerovatno pokusat gledat... Zadnje šta san gleda je Happy! (8/10) a sljedece je vjerovatno Money Heist https://thumbor.forbes.com/thumbor/9...%3Ffit%3Dscale |
Expanse I altered carbon su mi jedine dvije serije u valjda zadnjih 10 godina koje su me prikovale uz ekran i čekanje sljedeće epizode.
U SF vodama |
http://inverzija.net/detalji-2-sezon...je-the-terror/
Prvu sezonu san odgleda nekako...jedna od najsporijih i najdosadnijih serija koju san gleda...nemogu se otet dojmu da je trebala bit puno kraća; još bolje, cjelovečernji film umjesto 10 predugih i predosadnih epizoda u kojima ugl gledas kako ljudi hodaju kroz snjeg i led i ne dešava se apsolutno ništa..... |
Citiraj:
Meni je više žao što se ne snimaju big scale SF serije tipa Babylon 5. Valjda bi CGI previše koštao. |
Meni su Altered Carbon i The Expanse odlicne serije. Da je bar neki nastavak DS9 i Babylon 5 bilo bi super.
Poslano sa mog Samsung Note 8 |
The haunting of hill house
https://m.imdb.com/title/tt6763664/?ref=m_nv_sr_1 Neda mi se listati, dal je ovo itko preporucio?! ... Novi mini serijal iz Netflixa. Horror, misterij Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Jest. |
Citiraj:
|
Serija je vrhunska,mrzim horore i skoro sam ovo propustio,sreca vidio preporuku na forumu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:41. |