![]() |
da, ali uzmi u obzir da cijeli T1 i T2 imaju pricu. imaju pocetak, imaju zaplet, vrhunac, rasplet. imaju kvalitetu IMO, nema naive, plus to je neka daleka buducnost.
osobno se ne zalim na efekte, dapace, pozeljni su meni. ali zasnovati 95% popularnosti filma (tj film) samo na efektima, e jebiga onda. ja nisam gledao transformere jer mi nisu nesto, EOD. ne privlace me filmovi gdje glavna glumica mora biti cicamica predobre face i taktak glume. isto vrijedi i za glavne junake. tu dolazimo do one kvalitete. Predator, hej, film je STAR. ima godina i godina kako je snimljen. tada je to bio ono, pojam. kao i Osmi putnik. ne trebaju filmovi efekte (kada se sjecas tekuceg pistolja i kad zapne za sipke, cmon, kakva scena.......) da bi bili kvalitetni i vise nego gledljivi za 10-20 ili vise godina. to danasnji rijetki filmovi mogu postici, tj mogu, ali kvalitetni. |
ako ćeš svaki film gledati sa realnog gledišta, pogotovo sf onda ti ne preostaje ništa drugo nego vozeći miss daisy (koji je izašao na blureyu btw) :D
|
E vidiš, mogo bi to po prvi put pogledati :D
|
neću ništa komentirati :D
|
I nemoj :D
|
Citiraj:
I tako, ti, brko i sisa niste target publika za taj film. Neznam zašto se uzbuđujete toliko :D |
O cemu ti trkeljaš?
|
Pa vidim da se vi djedovi stari uzubuđujete oko priče u transformersima. Bolje se kanite toga, herc će vas :p
|
uopće se ne uzbuđujemo... crap parče serijala, možda prvi ajde ono transformersi pa neka ide.
što se terminatora tiče u dobrom sjećanju mi je ostao onaj neki sa kristijanom bejlom. |
Christian Bale glumi u Terminator Salvation, to je zadnji film. Nije loš, al meni je T1 odobno najdraži. T2 je bio okej, dok treći film nisam mogla gledat. :D Al Terminator 1 po meni već u klasiku spada, pa to svi moraju pogledat!
|
Citiraj:
|
Ma nije Salvation loš ako se gleda zasebno izvan serijala.
Ali nije to rang Terminatora 2. Doduše, ta ljestvica je jako,jako visoko i mislim da je Arnija i Lindu iz T2 teško, ako ne i nemoguće dostići- Kad se sjetim kad sam prvi put gledao, negdje 1990 , Linda radi zgibove..:zdero: |
Ma da, 1990 si gledo film iz 1991.
|
rekao sam negdje,,al u pravu si, bilo je ljeto, ona ratna godina, kino Zagreb
|
joj oko cega se vi svadjate ahahah
|
Dead Snow 2 je zabavan. Nasmijo sam se par puta fest. Vidi se da je bolja produkcija i ima dobrih scena...
|
Citiraj:
|
Pusti majstora na miru...
|
gledao novi Captain America,odličan!Ajde da mi je i neki film o superjunacima ok,nakon prvog hulka!
Winter soldier mi je odličan negativac,možda zato što ima metalnu ruku ili zbog hladnokrvnosti,ma slobodno pogledajte.Ali, tko nije gledao prvog ,neka pogleda prije jer su dosta vezani jedan na drugog! 9/10! Novi spiderman je teško smeće,onaj prvi je još koliko toliko,al ovo,za djecu do 5 godina,ako! Mislim kako electro postane electro ,to je smijurija,a i ono na kraju kako ga unište,mislim zbilja! Covjek je neki doktor znanosti ,i cijeli se život bavi strujom,pa sad ga sje.. na način da ga overčarđaju na kraju,kao ono ,on se ne bi znao zaštititi! 2/10,samo zbog truda oko efekata! gledao i novi x man,super,dobra priča,sve 5! 7/10! Čeka se moj omiljeni vilan En Sabah Nur! |
Citiraj:
|
Upravo pogledah The Best Offer. Jako, jako dobro. Svaka preporuka.
|
Citiraj:
* upišite čabe u gugl i images :D |
Guardians of the Galaxy - odličan, apsolutna preporuka! Jako zabavan, aktivan i smiješan film :)
Od mene 9/10. |
Citiraj:
|
Captain America: The Winter Soldier - HOLI FAKING ŠIT, kako dobar film! :D
|
Grand Budapest Hotel... Veni, Vidi, WTF???
|
Citiraj:
|
Par odličnih, vrlodobrih:
The Young and Prodigious T.S. Spivet (2013) - 8/10 Captain America: The Winter Soldier (2014) - 7/10 End of Watch (2012) - 7/10 Ride Along (2014) - 6/10 |
Captain America The Winter Soldier i Guardians of the Galaxy su odlični. Na Guardianse sam se stvarno dobro nasmijao :)
|
Captain America The Winter Soldier 3D - ok film mada nisam posebno impresioniran.
p.s. Nikako da prožvačem scene di žena bez ijednog mišića razvaljuju frajere. The Untold History of the United States odličan dokumentarac Oliver Stone-a dobitnika 3 Oscara i veterana Vijetnamskog rata. |
Citiraj:
:chears: |
"Locke", doista sjajno ostvarenje. Ugodno me iznenadio Tom Hrady svojom izvedbom. Sad dok razmišljam, kao sporedna stvar filma, je i prikaz automobila. Mislim da sam po prvi put gledao film gdje je središte radnje automobil koji nije metafora slobode, mobilnosti i životnosti... :)
|
Ajd,drago mi je da se puno ljudi slaže da je captain odlican,jer zbilja je,od price do glume,narocito scena kada se soldier zaustavlja na asfaltu s rukom,ma mrak!
|
nije odlican ali je bolji od jedinice i avengersa
|
Citiraj:
|
ma meni su svi filmovi sa superherojima absurdni
ali recimo volim Batmana is 89 :D mozda bas zato sto nema tolko cgi-a (ako uopce) vec su se oslanjali na surovo snimanje + izumi |
Meni je recimo The Dark Knight odličan film, čista 9-tka. Puno bolje od starog serijala.
Heath Ledger odglumio Jokera za oscara (sasvim zasluženo RIP) |
Ja sam ostao razočaran... nahvalili ste tog Kapetana kao da je novi Terminator. :D
Film je dobar, vrlo dobar čak ali nije bolji akcić od Avengersa ili Iron Mana. U rangu je Thora, Spidermena i Transformersa, generički Hollywood s preskupim efektima i Scarlett Johansson. |
Pa vjerojatno i nije toliko dobar koliko ljudi pišu, ali nakon mnogo razočaranja u vidu zadnjih Marvelovih gluposti (IM3 i slične gluposti), ovo je napokon nešto dobro.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:00. |