![]() |
|
|
|
|
|
|
("Što trenutno slušate?")
- Skenere, diskove i modeme! :) |
|
john frusciante murderers
|
|
|
Ako imate HI-FI opremu, sada je vrijeme da je uključite i raspalite :D
|
Dakle kolega ovo pokazao prije jedno 2 tjedna i ne izlazi iz glave.
https://www.youtube.com/watch?v=NAQbYStjUr0 |
Kakav solo :stoopid::cool:
|
|
1 privitaka
Evo malo prigodnicarski
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
Ako trebate rušiti nosivi zid ili sl. radove planirate, samo ovo pustite u pozadini i ide u minutama. :D
|
|
Citiraj:
|
<3 |
Poslusati na dobrom sustavu sa subom. Inace tako pocinje koncert. Najezim se kad se sjetim "please hear me..." i podizanja zida :)
|
Ako se nekom slusa odlican synthwave... Spot je meni odlican, podsjeca me na igrice 90ih... :)
Perturbator - She is young, She's beautiful, She is next |
|
Novo, novo, novo :care:
|
Ajd ovo i nije tako nelose za razliku od prethodna 2-3 albuma. Iako ni blizu ranijim albumima Kill.., Ride.., Master..., Justice... Kao da zele pokazati kako nisu stari i imaju energije za brzi thrash a dok su bili mladi radili su bolje stvari i manje thrash.
|
Citiraj:
Nema veze sa onim signature Metallica soundom. |
Ako netko sluša Bonobo, a sutra 30.11 je koncert u Beču u 20 sati... imam 4 karte za sjedeća mjesta. Zbog zdravstvenih razloga ne mogu biti prisutan na koncertu. Javite se na PM ako tko želi karte (dajem ih dosta jeftinije nego što su plaćene samo da mi ne propadne sav novac koji sam dao za njih).
Pozdrav :) |
:fiju: |
|
Citiraj:
Je najbolje da 40 godina zvuče isto. :D Nešto kao AC/DC? :D |
Riblja čorba :)
|
|
Ovo se ne viđa svaki dan ... Portal 1 & 2 u stilu Frank Sinatre :D
Edit Vezano uz "Still Alive", nije ni ova verzija loša, iako je previše dinamična. Original kojeg je izvela Ellen McLain za Portal je bio više sporiji i pasivno-agresivniji ... baš u stilu GLaDOSa. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:34. |