![]() |
Meni na samsungu i philipsu je identičan raspored kanala kao i na stbu
|
Ok, idemo dalje s problemima :)
Na Philipsu imam titlove na svim programima koji imaju titlove, na LG-u na nekim programima imam titlove, na nekima nemam titlove ili mi idu engleski titlovi (napominjem da su prije sa starom karticom titlovi išli normalno). Ideje?? |
Postavke modula- jezik-hrvatski.
Postavke TV-a, jezik titlova, uključeno, hrvatski. |
Provjerio sam to,... a ništa, idem TV vratiti na tvorničke postavke (restart uvijek upali) :D pa ispočetka :hitthewal:
|
Kad uđeš u brzi izbornik, koji se pojavi samo na dnu ekrana, tu imaš opciju jezik podnaslova.
Napomena za vlasnike CAM-a. Ako se traži raskid u roku 6 mjeseci, plača se 250 kn. Iz novog cijenika ''U slučaju isključenja usluge najma dodatnog TV prijamnika i povrata opreme unutar 6 mjeseci od uključenja usluge, naplaćuje se jednokratna naknada za isključenje TV usluge u iznosu od 250 kn (s PDV-om) sukladno uvjetima korištenja.'' Inaće tako je sada po novome za sve usluge bez ugovorne obveze. |
@bertone
I to sam već spominjao, ne pratiš na nastavi, sjedi 1 :D Citiraj:
|
Restart TV-a na tvorničke postavke je pomogao, što se zbrčkalo nemam pojma no titlovi sad rade, odnosno sad sve radi (nije se ponovilo ni ono da povremeno ne otključa neki program).
EDIT: Citiraj:
|
Ah, ti loši đaci :D :D
|
bertone@ ima li razlike u brzini otvaranja kanala preko CAM-a između LG i Philpsa?
|
Citiraj:
Kako ''isprovocirat'' ovo NIT skeniranje? |
Mora biti ponuđeno kao opcija prilikom pretraživanja.
|
Citiraj:
Sad kad pitaš, LG mi se čini brži no LG se općenito brže upali i manje mu vremena treba za šetanje kroz postavke. Bum probao sutra izmjeriti par puta na jednom i drugom pa javim, |
Citiraj:
|
Da, to je to :kafa:
|
Citiraj:
|
A isto kao i za upravljanje sa jednim daljinskim via HDMI-CEC a bez da posebno "učiš" daljinac od Kaon - a .... kod Samsung - a radi a svi ostali kako te zalomi :fiju:
|
Da li vam sporo otvara web stranice?
Probao promijeniti DNS, umjesto auto stavio 1.1.1.1, sada otvara brže ali recimo i dalje često zapne i na pcekspert forumu "čekanje odgovor google.com" EDIT: Web-lokacija ne može se dohvatiti Hostu www.facebook.com bilo je potrebno previše vremena za odgovor. |
Citiraj:
A koristim PiHole. Tako da nije do DNS-a najvjerojatnije... |
Problem je sa Google-om.
|
I meni šteka, čak i na mobilnoj mreži
|
Citiraj:
|
Evo ima i u LG-u pretraživanje preko mreže :goood:
https://i.postimg.cc/r0dQrS85/20200830-130555.jpg Našao je sve programe po brojevima, kako je u B-netu. |
Oko zagreba A1 ima problema
|
Citiraj:
Citiraj:
LG - uključivanje TV-a = 10 sekundi - prebacivanje kanala = 1,5 - 1,8 sekundi Philips: - uključivanje TV-a = 25 sekundi - prebacivanje kanala = 2,4 - 2,8 sekundi U tih desetak isprobavanja po svakom TV-u ni jednom se nije dogodilo da kartica ne otključa program. EDIT: Kaj se tiče problema s netom, u firmi su mi dobili obavijest da će 1.9. migrirati "nešto" na novi hardver pa da će možda biti kratkih prekida i problema pa se možda danas pripremaju za to. |
Je li ova ekipa u A1 pri zdravoj pameti? Nigdje na webu obavijesti o današnjim planiranim ispadima, tehnička podrška uopće ne preuzima pozive (poklapaju čim nazoveš) a "digitalni tehničar" je offline :D
Je li tko došao do kakve informacije koliko će ovo trajati? Lako za nedjelju, ali treba imati spreman net za online rad sutra... |
Pitaj babu Jagu do kada ...
|
doma imam 5 mobitela, lap, komp, tablet i samo ja imam net ( note 9s), kakva je ovo glupost???
Poslano sa mog Redmi Note 9S koristeći Tapatalk btw Di ugasim ovo "poslano sa mog..." ? |
Citiraj:
c-p sa fb grupe: Citiraj:
|
Stavite DNS na 1.1.1.1 i rijesit cete 95% problema, bar je meni tako od jutros.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:26. |