![]() |
brze puca sa vise fps-a i tak
mozes vise skociti .... inace najbolje je na 125 |
@croclocker: znam da prije pucaš i prije vidiš kad sa više FPS ali da i brže pucaš i jače skačeš nisam znao (jesam nob:D)
To kaj se tiče bržeg pucanja je stvarno glupo: kališ u sekundi ispuca oko 7 metaka. Pa kaj će mu onda 333 FPS ?? |
Citiraj:
|
Cuje te :)
To je samo kad spectatas lika,pa je to bug kao da ga ne cujes ;) |
U pravu si tekla,naime na 333 fpsa se ne cuje sa mp44,barom i brenom,na 500fpsa si necujan sa svim osim stenom,greasegunom,mp40 i pistoljem a na 1000fpsa levitiras tj necujan si s bilokojim oruzjem.
ovaj bug sto se spominje,to je samo u cetvorci bug da u spectateu ne cujes igraca kojeg specas,dok se isto javlja bug sa 333,500 i 1000fpsa |
deleted :)
|
nije po pravilima.
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila možda uleti i koja http://www.imagesforme.com/out.php/i85074_banana.gif :) |
kako li je samo Jelc brz kad treba dijelit kartoncice ili :banana: :D
|
jelc, a gle...ja imam original key, a s time i pravo na to da mi igra radi kak se spada :)
a nisam bil siguran dal je to ovdje po pravilima, pa sam pital...ispricavam se ;) edit: jelc, zasto nisi quotao ostatak mog posta? :D edit2: Citiraj:
drugo, nije to ukradeni sadrzaj jer imam original key ;) ako zelis, najdemo se na nekom serveru po tvom izboru :D |
max, beast: javite se da se dogovirmo za koju partiju. A i ostali forumashi koji i dalje igraju cod2, da se nađemo, ako ima zainteresiranih ja otvorim novu temu pa se prijavite i dogovorimo se, zamolimo costu da bude mecena pa imamo i server..
|
Citiraj:
Mislim da je trazio patch da moze igrat SP sa v1.3.To bas i nije crack,samo se krivo izrazio :D |
Crack u svakom slučaju ne upućuje na legalu :) Il je droga ili je...jel :D
|
Citiraj:
|
Računajte i mene...
Jest' da imam dvije lijeve,ali kojiput i moj metak skrene iza ugla u čelenku... No,uglavnom završavaju u mojoj tintari :D Ali barem imam pogled iz prvoga reda na killcam-u ;) I to je nešto... |
Max me se boji pa ne idem tamo di on igra, opet će mu suze teči... :D
|
ja sam napokon ponovo poceo coda igrat, javite se pa da rokamo malo
|
ima puno toga u FPS, garand dere puno brže, ljepša/oštrija slika tj dalje vidiš neprijatelja i čišće. lakše se jumpa...
|
Ja sam za :D
Da ne zahrdam previse... :D |
Citiraj:
|
šta onda, da otvorim temu pa da se tamo dogovorimo, bit će preglednije??
|
Evo nas par sa c2y ponovo cemo dici sebi cod2 server sa par custom mapa .Kad sve bude u pogonu javimo se.
|
ma kakve custom mape...
|
Citiraj:
|
nisam se nista stisao nego je vecina custom mapa odurna, puna bugova, neizbalansirana...
ima svega 2-3 mozda koje su dobre i koje valjaju |
Njusim li ja to da cemo opet bridge zaigrati?
^^ ja sam svakako za |
flakbatterie ftw :D
ko ima xfire neka me doda: ludimaks pa mozemo navecer ako nebudem neki CB igrao zaigrat na nekom publicu... |
Citiraj:
|
Ja sam za da ću bit aktivni gost kao i u dobra stara vremena, cod4 ipak nije za "c2y" zbog tih silnih modova koji rijetkima pašu kako god se stave...
Vratite nam cod2. :D VOK ftw. ^^ |
jaooo vok i bridge :D nemojte da moran i ja instalirat COD2 :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:54. |