![]() |
Jesi li resetirao iz menija ili si wipeao preko recoveryja?
|
Citiraj:
|
Cini mi se da se sad moras ulogirati bas brojem accounta ako si mijenjao mi account, tj pkvezao broj s novim mi accountom. Davno sam imao taj problem ali ne sjecam se kako sam ga riješio. Otkljucavanje mi accounta na nekim mobovima radi na nekima ne. Ako imas snapdragon model, potrazi na netu unlock mi account redmi 5 EDL mode, mozda uspijes. Moras otvorit mob i kratko spojit pinove da uđe u EDL mode za unlock. I naravno neki "unoffical" software koji ce odraditi unlock.
|
huawei y5p - nemogućnost korištenja jer je prijavljen id-om za koji se ne zna šifra niti se ista može oporaviti ili stvoriti nova jer se zaboravila i e adresa. mogu li to sam odraditi bez otvaranja uređaja i koliko servisi obično naplaćuju riješavanje ovog problema?
|
Sve manje ima servisa koji ulažu u opremu za otključavanje pa je teško naći nekoga tko ima ažuriranu opremu za Huawei ID, FRP, Xiaomi Mi Account itd. Pitaj redom tko može. Cijena se inače kreće oko 150-200 kn i teško da ide bez otvaranja moba, dosta je rizično pa serviseri radije otvaraju mob.
|
Društvo, imam mali problem...
Otključao sam bootloader na Realme 5 Pro, instalirao Android 12, sve je šljakalo. Vratio sam kasnije mobitel na originalni OS (Color OS), i opet je sve šljakalo. Jučer sam slučajno zaboravio napuniti mobitel, naravno, baretija se ispraznila... stavio na punjenje, ukopčao ga...i šok. Automatski me šalje u Fastboot mode, i iz tog Fastboot mode-a ne mogu ući ni u Recovery niti igdje... Ako ima znalaca, ako mi nekako itko može pomoći da oživim ponovo mobitel? Hvala! |
Jesi imao twrp?
|
Imao sam TWRP, ali nakon vraćanja na originalni OS (ColorOS), Twrp mi se izbrisao, pretpostavljam. Prije nego mi se ovo dogodilo sa gašenjem moba i paljenja da mogu ući samo u Fastboot mode, pokušao sam instalirati opet TWRP, ali bez uspjeha.
E sad, pitanje, što uopće učiniti. Išao sam na komandu "adb fastboot -w, izbrisao kompletni data i cache, ali me i dalje vraća na isto. Uopće ne mogu u recovery. |
Javlja li ti sucess kad flashash twrp?
|
Bez problema mi javlja da je TWRP uspješno instaliran.
|
Ovo je naredba koju dobijem nakon flashanja TWRP.:
PS C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot> fastboot flash recovery twrp.img target reported max download size of 805306368 bytes sending 'recovery' (65536 KB)... OKAY [ 1.386s] writing 'recovery'... OKAY [ 0.331s] finished. total time: 1.719s |
Možeš li iz nule flashat original sw, imaš li ga cijelog? Koji je točno model?
|
Model je Realme 5 Pro
|
nakon flasha twrp-a probaj bootati u njega
fastboot boot twrp.img |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:50. |