![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Kako to misliš ne služi ničemu? I ja sam na prvu kod NFC-a mislio da je njegova upotreba jako ograničena i nerasprostranjena, ali zahebo sam se. Postoje tzv NFC tags i upotreba im je vrlo raznolika i po mojem mišljenju, jako korisna i zabavna! Ček dis aut. http://howto.cnet.com/8301-11310_39-...ndroid-device/ Eto, zato ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Proceduru ne znam da li znaš, ako trebaš pomoć, javi. Uglavnom, kada skineš ROM slijedi ove upute: 1. Otvori zip sa WinRAR-om 2. Raspakiraj updater-script fajlu iz metainf/com/google/android 3. renameaj to kao updater-script.txt 4. Otvori pomoću Notepad++ (imaš live verziju na njihovom siteu, ne moraš instalirati) 5. Obriši liniju koja počinje sa assertima i saveaj. Znači u Notepadu++ bi file trebao počinjati sa (show_progress(0.500000, 0); ui_print("Formatting system..."); unmount("/system"); ) itd itd 6. Nakon što si saveao, renameaj opet updater-script.txt u updater-script. 7. Odakle si ga raspakirao iz arhive, sad ga vrati nazad u arhivu, samo drag and drop Nakon toga instaliraš TWRP (imaš na linku upute što i kako) Pokreneš Recovery, napraviš dvaput wipe cache (davik i standard), nakon toga install ROM-a i to je to. |
evo jedan video jučer snimljen s 720p pa i to uključite :)
zanemarite moj prst gore :D |
Ekipa, jel ima neko viska hard case plasticni w100 za prodati? Stvarno mi se ne daje 4 funte za to, molim ponude u pm, hvala
|
evo, meni je nakon 2 tjedna došao Lenovo A800 sa minideala.
LINK Prošao sam bez PDV-a, i kako je tast rekao, obični poštar mu je samo donio paket :). Gore je pisalo "gift" na deklaraciji pa zato nisu vjerovatno niti otvarali. Dojam telefona: prilično kvalitetna izrada, u klasi HTC-a i Sony-a, znači dosta kvalitetno. Kamera je tako-tako, nije neka sreća. Po danu daje ok slike, po noći ima dosta šuma, no opet to je za očekivati za tu klasu telefona i bez bljeskalice. Ekran je solidan, nije tako dobar kako su govorili na netu, ali sve se dobro vidi i velik je što je najvažnije. Touch nije na razini high end telefona, ponekad ne registrira dodir, ali to se događa 1 od 10 puta, tako da nije strašno. Software me pomalo i razočarao. Iako je poprilično stock android sa malim customizacijama "Lenovo", ipak je to kineski rom i na dosta mjesta se vide ti kineski znakovi (npr melodije zvona). To pomalo živcira i to mi se nikako ne sviđa. S telefonom sam dobio i screen protector i hard case, gratis. Screen protector je kvalitetan dok case je tvrđa plastika koja baš i nije pretjerano kvalitetna ali telefon štiti od ogrebotina. Što se interneta tiče, APN-ovi su se morali ručno unijeti i nakon toga je sve proradilo. Na tele2 vrlo brz internet, HSDPA radi bez problema. Na telefonu u radu se osjeti manjak memorije(samo 512 mb), jer ako puno idem po meni-u, skačem iz jedne aplikacije u drugu, osjeti se trzanje i lagg telefona. Da ima 1 GB memorije, telefon bi "prodisao punim plućima". GPS još nisam testirao, ali to ću danas sutra obaviti. No s druge strane, za 600 kn, novi telefon sa 4.5" ekranom, dual sim podrškom, i lijepim dizajnom, je zaista pun pogodak. Pošto je telefon kupljen za ženu, ona je s telefonom oduševljena i mislim da sam napravio dobar posao. Slike kamere i rad GPS-a nadopišem ovih dana dok testiram. EDIT: telefon me koštao 99$, dok sad vidim da su digli cijenu na 108$, digli cijenu 10% zbog potražnje?!? :) |
Ekipa kakva su iskustva s carinom s pandawilla? Naručio bi Haier w910, na Banggod ga nema do 23.08., a na pandi ima, pa sam mislio naručiti od njih.
|
THL W100 baterija koja nije 1800mAh
Meni nije dao vrag mira pa sam skinuo naljepnicu sa baterije na kojoj pise 1800 mAh kad ono ispod naljepnice lijepo pise datum proizvodnje i jačina u mAh.
Tako da je stvarni kapacitet baterije 1500 mAh slika da se i nevjerne Tome uvjere. http://imageshack.us/a/img842/6377/wu1d.th.png |
s pandawill-a je lutrija
meni opalili pdv al ima i onih kojima nisu custom deklaracija bila mp3/20$ al eto... |
Ovo mi se cini kao dobra kupnja? http://www.everbuying.com/product442...paign=lingpeng
|
Jedino je jeftin, ima 512mb rama, dvojezgreni procesor i 3mj jamstva.
Taj everbuying nije baš popularan |
Citiraj:
|
@n E v E n hebeno. Dobro da ti vrag nije dao mira, ili nije...
Vlasnici Cubota ajmo skidati naljepnice :D |
Citiraj:
|
problem je što kinezi sasvim normalno lažiraju dosta podataka. pogotov kod baterija. tu i tam zna koji web shop postaviti prave specifikacije iako pišu druge.
|
Citiraj:
Nagadjam da je PDV ispao 25% cijene mobitela. |
Citiraj:
|
Biti će dobro ako je samo 300mAh.
Kako smo već prije pričali, ako CUBOT GT99 koji ima "deklariranu" bateriju na 2200mAh koja nije 2200, a ljudi kazu da je ista baterija kao i kod ThL W100 onda i CUBOT GT99 ima 1500mAh bateriju :lol2: Nađoh "ORGINAL" kako oni kažu bateriju i na njoj stvarn piše da je 1500mAh ali i kazu da je baterija za ThL W100 T1 (ovaj T1 mi izgleda kao pravo ime modela) I koliko sad vidim, ThL-u W100 pravo ime je ThL T1. Jer je taj mobitel duže na tržištu, baterija je ista i na njoj stvarno piše 1500mAh. LINK http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1....jpg_50x50.jpg |
S banggooda narucen iocean x7 PLUS u petak, danas ( u toku dana) shippan. Ajd da vidimo jesam tolki nesretnik da mu treba mjesec dana i jos da mi nekim slucajem lupe troskove :D
|
Ja sam naručio isto X7 Plus u četvrtak i danas je isto poslan
|
Vidim da se pojavio Xiaomi Hongmi na preorderu po prihvatiljivoj cijeni. Vidim da ima TD-SCDMA sistem komunikacije. Fercera li to kod nas ili samo u Kini?
http://www.banggood.com/Xiaomi-Hongm...e-p-83281.html btw, malo mi je bezveze taj preorder jer te na kraju ipak ne čeka iskazana cijena (obično vrlo povoljna) nego ona koja bude kad mob dođe kod njih. |
Samo u kini radi TD-SCDMA,kod nas je obicni WCDMA
|
Vidim da Panda ima dobre popuste/darove na neke modele - Lenovo i Huawei (hvaljeni Y300 dođe 105$), Zopo C2 i THL W8,...
|
Liku sa španjolskog foruma krepao Haier nakon 22 dana - iz Pandawilla kažu nek nosi na popravak u Španjolskoj i da će oni platit ako ne košta puno :fiju:
Kakva su iskustva s reklamacijama na banggood? Ima tko da je slao mob natrag ili čitajući naišao na iskustva drugih sa stranih foruma? |
Zasto na paypalu nemam opciju da moja banka obracunava tarifu kad prebacuje na dolare. Automatski je postavljeno ne znam koja. A znam da kad to paypal radi da izađe puno skuplje. Koristim vizu a inace kupujem mob. :D
Hvala |
Citiraj:
|
@puding22 Ima opcija na paypalu da ti banka radi konverziju, ali ja svejedno moram prvo kupit eure, a onda kod placanja ide konverzija €>$
|
Mene je paypal za kupovinu na banggoodu okrpia sa eurom za 7,89 kn :O
|
Ja na svojoj banci imam u devizama dolare i eure, prvo sam našao mijenjačnicu dukat u gradu koja je imala bolji tečaj od banke, zamijenio 834 kuna u 150$, otišao u banku, stavio taj novac/novčanice u devizni rčaun i naručio mobitel s banggooda gdje je paypal identičan iznos u dolarima skinuo s računa na erste banci gdje su bili dolari. Ja ako nemam $ ili eure, ne mogu ni kupiti jer Visa ne može pokupiti novac s kunskog računa. Valjda neke druge banke imaju direkt povezan iznos s računom u kunama.
|
Ja imam od Erste Visa kunski štedni račun.
U bilo kojoj valuti da kupim,skida kune sa računa u protuvrijednosti te valute. |
@coconut: ak si se već zapalio za Crvenu Rižu, ovdje je već desetak dana u prodaji:
http://www.minideal.net/xiaomi-hongm...apacitive.html da je WCDMA brijem da ga ne bi mogli dovoljno naštancat |
Citiraj:
|
Citiraj:
Znaci imas 2 opcije, prva je -Use PayPals conversion process to complete my transaction using my cards currency.- , a druga je -Bill me in the currency listed on the sellers invoice.-. Po defaultu je oznaceno prvo, ti stavi na drugo.":nono: |
Citiraj:
1. korak http://www.pohrani.com/t/28/TW/ewniqfi/paypal-cc-1.jpg 2. korak http://www.pohrani.com/t/24/TP/4oGxw...ypal-cc-1b.jpg Hint za sve: Imajte na umu da ukoliko koristite ovu opciju i dobijete refund, da ćete dobit manji iznos na račun od onog kojeg ste platili, pošto vam opet banka obračunava po svojem kupovnom tečaju, koji je naravno manji od prodajnog. |
To je pretpostavljam nacin kod svake pojedinacne kupnje, ali generalno se do toga stize ovako:
My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (for card you'd like to change this option)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> Submit |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12. |