![]() |
dečki, jel ko probao emulator za tablet?
|
Kakav emulator, za psx?
Ako mislis na to, to radi super na androidu. |
ma da, htio bi probat neke PSX igre (Crash bandicot, kula world i tako) pa da vidim jel radi. navodno je emulator nekih 36kn na trg.play
|
To ti sve uredno radi, cak i gran turismo :)
Hint, potrazi na googleu "epsxe emulator android" |
ja koristim "classicboy", free je a sadrzi n64, ps1, gba, gbc, gb, nes, sega i neo-geo
|
to nisam znao. budem potražio i taj
|
Imas i emulationstation. Sve isto kao i ovaj gore.
|
Citiraj:
dobiju prednost u čemu osim u benchmarku sa rapid modom? |
U access time-u i loadanju jer koristi ram za caching, znaci ima efekta kod datoteka koje cesto otvaras ali samo dok ne ugasis komp jer onda isprazni ram i ide caching ispocetka
|
evo probao classicboy i sve 5 al brate grafika je koma...a svi smo slinili 1999 kad se igro PSX kak je grafika suuuepr na CRTu :lol2:
|
Na crtu bi i izgledalo donekle dobro jer kao sto vidis i sam na modernim ekranima je koma :D
|
Sony PlayStation 5 Promises 4K 120Hz Gaming
https://www.techpowerup.com/256401/s...k-120hz-gaming hm, sada je 30FPS, ovo je baš ''dobro'' obećanje |
Preglomazna obecanja..., ima hrpa naslova koji se ni na trenutnom ps4 ne vrte na 30fps-a
Al ako sve bude kako obecavaju, nema sanse da ps5 bude ispod 5000kn |
Citiraj:
Ja računam na 5000kn svakako. |
Citiraj:
|
Andromedu odigra na PS4 PRO i nisam skuzija da je ispod 30 fps.
Poslano sa Sony XZ3 |
|
Tekken 3?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Si. Eddie Gordo wins! :D
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Iščekivanje
|
Kad će više, pare su spremne :)
Iscurio je prvi PS5 benchmark i rezultati su nevjerojatni – PS5 je jači od 1080 GTX i 2070 RTX grafičkih kartica https://www.ffa.hr/vijesti/iscurio-j...ickih-kartica/ |
S obzirom da je slimu HD7850 i da vrti prekrasne igre, grafički vrh...ovolika snaga u tom kontekstu je fenomenalna.
|
Opaa, pa to bu stroj samo takav, najs :)
|
Nestrpljenje na vrhuncu nakon pročitanog članka, posebno kada pročitaš zadnju rečenicu di kaže da izlazi tek krajem iduće godine :fuming:
|
+1 :D
Bojim se samo cijene igara i same konzole. |
Vjerojatno ce cijena biti slicna kso i PS4 u pocetku. Mozda koja kuna vise. Ne vidim zasto bi se cijena igara mijenjala. Kao i kod PS4, u pocetku su gubili na svakoj prodanoj konzoli, ali vrate oni to brzo sa igrama, dodacima, pretplatom....
Poslano sa Sony XZ3 |
Što kasnije izađe to bolje :D
|
Ako izvedem JB na PS4, da li ću bez problema moći igrati offline igre? Da li ću moći igrati i backupove starih naslova sa PS2 i PS3?
U stvari, postoji li koji problem ako napravim JB i ne spajam PS na net? |
Citiraj:
Tako da na to idem. Igre će biti veće, to sigurno, pitanje na čemu će biti, da li će biti uopće fizikalije i ako će biti u kojem postotku, itd. |
skuplje igre? :stoopid: kaj mislite da ce igre bit skuplje od 60$ ilti po naški 549kn?
Mogu bit vece, al skuplje neznam bas... Kolko uopce ima igara za PS4 a da su iznad 100gb za launch verziju osim RDR2? Kaj se tice cijene PS5, bilo bi odlicno kad bi bio kao PS4 tipa 3300 kn, al cisto sumnjam s obzirom koliko ce odlicnog hardveraja bit upakiranu u tu crnu kutiju :D al opet, ko zna... više oni natuku para kak je vec receno od pretplata, kontrolera, igri, in game kupovina... |
Ma standardna će cijena biti kao i za PS4.
|
Citiraj:
|
Tesko da ce prodat ista s tom cijenom. Po meni su to spekulacije samo
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
4500 kn za konzolu koja traje 6-7 godina nije puno. Igre su skupe i ja sam za PS4 kupovao samo na debelim popustima pa kasnija prodaja.
Sobzirom da sam prodao i konzolu ova nova me ne zanima ako ovogodišnji i iduću godišnji hitovi ne budu na PS5 u obliku "remastera" po akcijskim cijenama. Ako nabe cijene trenutnim igrama na novoj konzoli onda ju kupujem za 4-5 godina kao i PS4 kad sve debelo pojeftini i nakupi se dovoljan broj eskluziva. Nisam za raspoložen za mužnju. |
Citiraj:
koliko sam vidio, neka me netko ispravi ako griješim, jb je moguc do određene verzije softvera koja je par godina stara, i sve igre koje su izašle do te verzije će raditi, ali novije neće. Tipa mislim da je gow 4 najnovija igra koja radi, a ovaj novi days gone ne radi. Gledao sam nedavno na jubito filmic o jb https://www.youtube.com/watch?v=nnDY1nrnBLU Dalje od toga nisam istraživao... |
Citiraj:
Pa je prosjek grafi skočio za par tisuća kuna u par godina, pa se kupuju na veliko. Prodavati će se, bez obzira na cijenu. |
Citiraj:
|
Get your facts straight ;)
https://i.postimg.cc/5jRDX5S9/Annota...-09-100107.jpg Prodavati će se, bez obzira na cijenu, pogotovo ako će imati performanse kakve kažu da će imati. 5000kn za konzolu, vs nekih 7000+ tisuća kuna za novi PC (mid range pc). Enivej, vidjet ćemo, ja uzimam 100%. |
Citiraj:
ja sam platio PS 2 4440 kn što je tada zbog inflacike bilo puno više nego danas i jedva sam ga dobio... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:20. |