![]() |
Da sad ne idem u širinu i detalje, zato jer su jedno nazivne karakteristike a drugo je šta dobiješ u praksi. Davno se ekipa dosjetila da preko wireless - a pošalje MaxTv i praktični zaključak je da 802.g "nije dosta" za stabilni link. U međuvremenu je došao 802.n + po prihvatljivim cijenama bi trebao omogućit željeno.
|
Citiraj:
|
Hm, pazi da ne kupiš kakav šroteks.
|
Citiraj:
Bolje pitat nego trošit lovu odmah, jelte. |
THOMSON TG782 - mogućnost 2 maxtv-a
Dakle
Na prvom katu je THOMSON TG782 + uređaj za maxtv. THOMSON TG782 ima 2xIPTV, 2XLAN. Ja sam u prizemlju, imam provučenu utp žicu do sebe. Mogu li imati i na telki dolje maxtv?što trebam kupiti?jel moguće?Isto tako trebam i net dolje...ali jedna je žica kroz zid, wireless ne dolazi u obzir zbog nepouzdanosti. Hvala! |
|
Crko il ne crko gugl, i dalje nemam informaciju dal ću imati net u prizemlju.
Podstanar sam, bušenja kojekakva i provlačenja žica ne dolaze u obzir. edit : ak ne može ne može...ionako nisam neki tv fan. |
Citiraj:
Citiraj:
Sve tehnikalije si mogel dobit na njihovom besplatnom telefonu... |
Ok raspravim sa ukućanima.
Hvala ;) |
Pozdrav!
Mi smo produžili max adsl ugovor na 12 mjeseci te smo dobili besplatno na korištenje max tv na 3 mjeseci.. Ono što me zanima je sljedeće: 1) Pošto imamo besplatno korištenje Max TV, kad uđem u videoteku i hoću npr. pogledati jedan film, npr. piše da jedan dođe 15 kn.. Zanima me hoću li to morati platiti pošto imamo probno razdoblje? 2) Kad gledam npr. History Channel i uključim " snimalicu " da bih mogao kasnije pogledati jednu epizodu, hoće li se to morati naplatiti, naplaćuje li se to uopće pošto imamo probno razdoblje? |
0. nisi dobio besplatno na 3 mjeseca, nego si dobio try&buy, ako hoces vratiti nakon 3 mjeseca platis 120 i nest kuna penalizacije, ako ne vratis dobijes na ugovor na jos 24 mjeseca
1. sve sto pise 15kn, naplati ti se 15kn, isto i za 5,10 itd 2. Ne, snimalica ti se nece naplatiti prvih mjesec ili 3, ovisi od akcije do akcije, nakon toga ce ti se naplacivati po standardnom cjeniku Uglavnom, ti se vodis kao da si novi maxtv korisnik, a ugovor za adsl si produzio na 24 mjeseca, bolje nazovi SZK da ti objasne sve sta ste potpisali da ne bi kasnije bilo srčanih.... |
Citiraj:
Ugovor za adsl smo zapravo produžili na 12 mjeseci pa onda 20 kn plaćamo manje net svaki mjesec. Pogledaj sliku Citiraj:
|
to je ugovor za flat promet, to nema veze s adsl ugovorom. to samo znaci da iducih 12 mjeseci ne mozes sa flata, to je nesto sasvim drugo
|
Znači, za snimalicu mi možeš potvrditi da sad mogu besplatno snimati?
Mi zapravo nismo ništa potpisali! Jedina stvar koju smo potpisali je kad nam je poštar došao na vrata i onda kad nam je uručio paket, jedino smo potpisali poštaru da smo dobili to, ništa više! Hoću li još uvijek morat platiti na kraju za raskidanje ili ne? Stvarno sam zbunjen do same granice! |
Mislim da ako vratiš unutar 3 mjeseca onda nema penalizacije, ako nevratiš vjerojatno ćeš morat ili će ti oni produžit na dvije godine ugovor.
|
Ok, samo se iskreno nadam da snimalicu ne trebam plaćati. :fiju:
|
Penalizaciju ces platiti, snimalicu neces jer je to u promo paketu, kao sto rekoh nazovi SZK sve ce ti detaljno objasnit
|
Pošto je sad ponovno taj neki probni rok aktualan, ko god hoće može uzeti max tv na probu i ako ga vrati u roku 3 mjeseca plaća 3kn, 1kn mjesečno. Nema nikakve penalizacije od 120Kn
|
Citiraj:
|
Još jedno pitanje na brzaka :goood:
Pošto sam imao onaj ELCON modem iz 2005. i Canyon Wireless Router CN-WF514 da bih mogao ići na net, maxtv to nije podržavao. Stoga, baš kad mene nije bilo doma došao je ovaj tehničar iz T-Coma i stavio nam onaj bijeli Thomsonov, no opet tata nije ništa potpisao,a uređaj je odličan :D Kad budemo vraćali Max TV, zanima me moram li i njega vratiti ili ga mogu nastavit koristiti? :wtf2: |
Citiraj:
|
To bi bilo to, hvala ekipo. :care:
|
Imam jedno pitanjce glede Max-TV-a.
Istekla mi je ugovorna obaveza od 24mj i više neželim koristiti isti(radi selidbe na novu adresu) moram li vratiti STB T-com-u. Hvala.:chears: |
ne moraš.. ali moraš odjaviti ako ne kaniš više gledati ili preseliti na novu adresu ako kaniš gledati..
|
NetID i MAXtv (Facebook i MAXtv)
Ovako: imam telefon, MAXadsl (flat) i MAXtv. Zbog uvida u potrošnju registrirao sam se na Moj T-Com. A zbog MAXtv widgeta, pregleda e-maila i SMS snimalice sam se registrirao na NetID.
E, sad, moj T-Com radi dobro, mogu čak i s istim accountom pristupiti i MAXtv portalu i odabrati što ću snimati. I sa NetID podacima mogu pristupiti MAXtv portalu, samo što onda ne mogu snimati, jer valjda još nisam spojio NetID sa MAXtv-om. Međutim, kad pokušam spojiti NetID sa MAXtv-om, govori mi da nisam unio točne podatke od MAXtv-a (a jesam - račun i glavni PIN), a sada uopće niti ne otvara onaj popup kad kliknem na Ažuriraj. U nekoliko navrata mi je i izbacio Server error - unable to handle your request (tako nešto). Ruše li se njima često serveri? I, da, preko ove stranice (http://maxtv-facebook.t-com.hr/) je nemoguće registrirati se. Nakon trećeg koraka se ponavlja ponovo prvi i tako unedogled! Ista stvar je i preko www.facebook.com/mojMAXtv ??? EDIT: Riješeno - iz prve sam uspio sa IE7. Čudno! Nije Firefox od jučer! |
Citiraj:
|
Iako sam bio uvjeren da se to meni ne može dogodit, tati su mi uspjeli u trg. centru uvaljat MaxTv http://i39.tinypic.com/16k3pzb.gif. Ne zna ni on sam zašto je to uzeo i želi li to uopće. Valjda ćemo to uspjet otkazat u roku 14 dana kako i piše na ugovoru :D
Najjača stvar oko svega je što su uvaljali MaxTv Sat, iako imam aDSL i vjerojatno dovoljne preduvjete za iptv. Sad valjda im je on spomenuo da imamo satelitsku, ali imamo Astru 19,2E na kojoj oni prate njemačke programe, dok MaxTV treba 13E i 16E. S tehničke strane izvedbe antene (promjena svih LNB-ova uskim, namještanjem na 16E centar itd.) i nemam tolkih problema, ali me zanima zbog kog razloga onda MaxTV Sat prijamnik treba i net imat spojen? Znači ponovo bušenje deka, razvlačenje kablova, kripanje ili skuplje rješenje s zabavom oko wlana :D Sljedeći problem je što s programima s ASTRE? Kako ovaj MaxTV prijamnik ne može primat FTA kanale s drugih satelita, trebao bi zadržat i postojeći prijamnik (Arion 8000 HD). On ima na sebi loop, pa me zanima dal bi onda to išlo ovak: 3LNB, Diseqc 4/1 1-Astra, 2- 13E/16E, 3-16E/13E, 4-ništa postojeći ant. kabel do ariona loop do maxtv prijamnika Jel uopće mogu u tom slučaju istovremeno radit i arion i maxtv? Ako ne, onda moram i drugi kabel vuć što je nadasve prekrasno :D Reći ću ja njima da ako hoće MaxTV da sačekaju iptv :D |
nazovi 0800 9000, biraj 1 u izborniku.
|
Za što točno? Otkazivanje ili ova tehnička pitanja? Teško da skriptaška ekipa to tamo zna, više se pouzdam u znanje/iskustvo forumaša ;)
|
Citiraj:
Terminalnu opremu za pristup MAXadsl usluzi T-Com Vam daje na korištenje bez dodatne naknade. Oprema je vlasništvo T-Coma i na nju se primjenjuju sva pravila i obveze definirane Općim uvjetima T-Coma za usluge u javnoj komunikacijskoj mreži i Specifikacijom usluga ADSL pristup i MAXadsl paketi prometa. Citiraj:
Citiraj:
jesi provjerio dostupnost IPTV-a? (javi se na PM) P.S. forumaši (isto vrijedi i za agente) misle da puno znaju :D (90% zna jako malo). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:54. |