![]() |
Scythe Katana 2, 200 kn u linksu. mog preskija pod OC idle/load 34/50, a poznati su po grijanju- u narodu zvani jos kao "pecnice"!
|
Kakav je Zalman 7000 Cu za 775?
|
U rangu stock coolera, ali pristojan za hladjenje C2D dualaca na defaultu.
|
E6600 (2400) @ 3560,8x445,1.49V sa Thermaltake BigTyp 120 VX, temp jezgri sa tjmax 70 jer je cpu stepping B2 po intelovoj spec.,idle je 35 a sa orthos,stess cpu,priority 10, full load 56 max
|
super, ali mozda mrvicu previse voltaze no nije strasno
|
ako spustim mrvicu voltazu orthos ga rusi nakon par minuta
|
Citiraj:
|
hehe, pravi se javlja :P
ma dobro, kazem nije nis strasno...do 1.5v je podnosljivo, al nije sad bas da ih nemres ubit, ja uspio ne brini :D (ne svojeg hehe) @alfa115, hebiga nemres i ovce i novce...ok je ovako ako te ne brine malo vise voltaze, naravno ako zelis manje voltaze treba i smanjit frekvenciju :) moj prijedlog, odes lijepo na 3.5ghz direkt i smanjis malo volte, razliku izmedu 3.56 i 3.5 bome neces osjetit :) |
Citiraj:
|
ma nije frka,pre zadovoljan,dao bi ja njemu jos vise voltaze i frekvencije ali izgleda da je to plafon,ince komp leti...sa Crucial Ballistix 2x2 GB DDR2-800 @ 1113,2.24 V.
ako prdne,probat cemo nesto drugo,nije mu to nista:chears: |
tnx,ma neka tako stoji,bio je on na 3.62 i 1.53 V,i radio sam sa njim dosta vremena tako,dok nisam probao orthos koji ga je nako par minuta srusio,i sada pustio tako :respekt:
Prije bigtyp imao freezer pro 7,dobar je bio ali ali bibtyp je spustio temp procu za 5 a plocu za oko 10,12 mozda,za isti oc(ploca na full load ili gaming) |
Citiraj:
Kako si rjesio homemade? Nisi naso ZM-CS1? |
Citiraj:
Probao sam ja tog Zalamnjerosa staviti na svog naklokanog E6850 davnih dana i rezultati su bili katastrofa spram ZEROtherma i Frizerke... |
Citiraj:
Netreba mi za zvijerku kao sto je E6850.:D Kad vec imam zalmanceka mislio sam ga stavit na Pentium 531.:fiju: Ali preskonja je i sa stock coolerom iznenadjujuce hladan al eto, bar da hladi chipset.:) btw. Kolika je otprilike razlika naspram frizera? |
Da li je netko probao nekako staviti 12cm ventilator na Katanu 2? Recimo Glacialtech Silent Blade i nekako ga učvrstiti, baš me zanima kakv bio onda bio odnos buka/temperatura.
|
Citiraj:
Evo i slika tek toliko da se vidi kako je ispalo http://img7.imageshack.us/img7/8533/p1000479wn0.th.jpg http://img264.imageshack.us/img264/7...0480zm1.th.jpg |
Citiraj:
Odlicno napravljeno.:goood: btw. Jesi gledao u Formela? Mislio sam danas svratit vidit ima li, al nije mi se dalo.:) |
Sto mislite o novom Big Typhoon-u Big Typ 14PRO?
Dali se isplati dati 500 kuna, koliko kosta u Vemilu, za njega? |
Mislim da ima i jeftinijih hladnjaka, šta je previše previše je, barem po meni
Zvao sam Formel i kažu da nema, zvao sam i optimum isto nemaju. Ovi u Formelu su rekli da bude toga bilo opet ali ne znaju kad a to može značiti i za 6 mjeseci ili nikad, sve je moguće a ja sam kupio taj hladnjak zato jer svijetli, a pošto cijeli komp bude svijetlio plavo onda se savršeno uklapa Više o tome na drugom mjestu i kad posao privedem kraju. |
Citiraj:
mislim da ne.... uzmi cooler master hyper z600... kosta oko 350kn, je velik, al super hladi... mog q6600 na 3,5/1,48V sa 12 cm ventom na 1000o/min temp su mi 33 na idle i 60 pod opterecenjem u primeu... svakako preporucam |
Citiraj:
Nije ga problem stavit jer je org. cooler iste dubine - 25 mm! budem probao pa javim! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislio sam te svejedno PM-at neki dan posto sam vidio da si trazio ZM-CS1. No dobro, necemo vise chatat.:) |
Citiraj:
cooler je vrlo, vrlo ravan sam po sebi pa mislim da nema potrebe... |
Ajde nek mi netko kaže iz osobnog iskustva ako je probo!
KATANA2 vs Hyper TX2 KATANA2 vs Frižider 7Pro....jel je katana slabija od navedenih, znam da je F 7pro slabiji od TX2 jer sam ima oba, i igrom slučaja ih podjelio i sad meni fali ...pa me zanima ta KATANA za 200ćuna...jel vrijedi ili ne! |
Citiraj:
|
Citiraj:
cinjenica je ta da z600 bolje hladi od TR a jeftiniji je... jedino kaj je veci i tezi... |
Citiraj:
Cinjenica kazes? a po cemu to? Istrazivanju koje si ti proveo na temelju toga da ti i frend nemate iste temperature? |
Citiraj:
Samo da ti dam jednu onak, malu predodžbu oko temperatura. TR HR-01 @ E8600 na P5K sa 3.33GHz sa 1.1V = 17/26°C idle/load TR HR-01 @ E8600 na Marsici sa 3GHz sa 1.0V = 22/31°C idle/load Pasta jednako razmazana u oba slučaja. Znaš možda do čega je? Nemožeš na osnovu toga pričat takve gluposti. Uzmi isti proc na istoj ploči pa mjenjaj coolere i gledaj rezultate ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:16. |