![]() |
Svašta...
|
Probajte i vi nesto poduvati, mozda vam se pojave brojevi. :stoopid:
|
Citiraj:
|
Ništa od duvanja...Renduli je ponestalo robe pa sad moramo posuđivat Horzinu žabu:D
|
Tovam je zato kaj koristite neki čudni i neprovjereni software.
Kod Opere nema takvih nebuloza. Sve radi ko podmazano. Ak' ne vjerujete pitajte Jelca. :p |
e, atha, lacy, jel vam se i sad pojavljuju brojke? naime nešto gadno ne štima s novim php-om (ako se isključi kompatibilnost sa php4). a sad kad sam uključio kompatibilinost, radi segmentation fault na bannerima. bit će ovo još jedna neprospavana noć kolko mi se čini :)
|
Citiraj:
Da ne pričam kak mi rade IBrowse ili AWeb...strašno...:p |
Citiraj:
btw sad nema brojeva, možda su tu brojevi novi fičri koje je horza upalio. |
Nema brojeva vise Horza, ok je sada. Ali nema ni zabe. :(
|
Citiraj:
Brijem da je to teška diskriminacija, žaba bi trebala ići uz svaki MS-ov proizvod... Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: Ja bih isto probao žabu :D Edit: Atha, kako si uopće vidio te brojeve?! Mislim tko gleda sam početak stranice i to još na forumu kad me i tako odskrola na zadnji post. |
Citiraj:
Nije da nesto narocito udaraju ali sto krekecu ..... :D:D |
Možda samo meni ali kad se učita stranica foruma onda još neko vrijeme učitava sa engine.xclaimwords.net...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tor je puko totalno i radi si HTPC, Costa je hitio baciklo i kupio auto a ja sam sinoć ničim izazvan lupio friške XP nakon samo 20 mjeseci korištenja starih:p Citiraj:
Te nisu bog-zna-kaj...eventualno one iz bara pored Plomina:) (par sto metara oko TE) |
Citiraj:
je, je eto biznisa odmah se bacam na lov i distribuciju, narudzbe na PM:D molim admina da mi poveca PM sa 200 na barem 500 j****s medicinu odoh ja u zabare :D |
Ne radim uslugu dok ne vidim ispis za poslanu pošiljku žaba :D
|
vi ste pukli
|
Citiraj:
Te su mutanti koji su nastali od vrste oko Pazina (dopizdilo im po danu se pržit na suncu a po noći smrzavat) i onih oko Plomina koje su odrasle u barama začinjenim isparavanjima goriva iz Ukrajine:D Ne lupaju na mozak ali zato provjereno lječe karijes, giht i tularemiju a bogme ti po noći ne treba ni svijetlo:D |
Citiraj:
o tome na tajni pregovorima :fiju: Citiraj:
ali pst o ucinku, kad mogu oni prodavat svakakve praskice, mogu i ja zhabe :D @edit firma u osnivanju se zove TEZhaba-bum,bum d.o.o. :D @edit ovo ispod mene je nezdrava konkurencija, ja sam ipak medicinar, znaci brinem o vasem zdravlju :D:D |
Moram vidjet dali imam koju u ormaru! :D
|
Citiraj:
Pašu uz jotu:D |
e, mini zgleda da ste otišli OT.
frustracije se liječe na LJES-u. |
Citiraj:
A sa threadom "Upgrade, popravci, debugiranje..." ni najmanje:D Gugl veli da je ovo ipak bliže temi... http://www.forum.hr/showpost.php?p=7837438&postcount=6 |
Fotografsko pamcenje. http://www.kolobok.us/smiles/icq/rofl.gif
|
tko je ono rekao da nešto ne radi u firefox 3 ? meni radi i quick reply i edit
|
Lacy.
|
Citiraj:
FF rulez, ali i Opera ima dobrih stvari.... Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
P.S. Stvarno ne dolaze mailovi, za ovu temu nisam dobio obavijest od kad sam zadnji put postao. Ostalo radi i nema onih brojeva koji su mi se sviđali. Kao da sam bio u Matrixu koji se malo pokvario. :D Hoću nazad te brojeve!!!!!! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:22. |