![]() |
Cirkus i dalje traje, vidim bolidi se danas prave od kartona i šećera. Po meni nedopustivo, da sam platio kartu i tamo kisnem...užas.
|
Koja dosada... A Perez odron teski.
|
A Perez sa rupom u sidepodu od Hamiltona. Da ga citiram "that's some dangerous driving, man".
|
Šteta za Piastrija, Norrisu isto ne ide. Sainza su već trebali povući iz utrke jer se jedino s Ricciardom može boriti za zadnje mjesto.
Verstappena su komotno mogli staviti da starta zadnji. Prva četvorica su u svom svemiru. Drže se fige za kišu što prije… |
Ljetna stanka gotova, Danny slomio ruku na FP2, mjenja ga Liam Lawson. Veselim se njega vidjeti u F1 bolidu :D
|
Jel ima živih? Dva Williamsa i dva McLarena u prvih 10 na startu.
Prvih 6 je iz 6 različitih timova |
Da da, bitka za drugo mjesto bit ce zanimljiva. RB cini se ima tolko rezerve da samo "odvrne" pipu kad zatreba:)
|
Party mode :)
Odlicno za Williams, dobro se vracaju. |
Albon nerealan krug odradio, al da, RB uz cruise control laganini 0.5 ispred svih. Bit ce zabavna borba za P2 sutra.
|
Alonso zasad pokazuje na kisi da je i dalje top.
Katastrofalne odluke oko intera za mclaren i mercedes :/ Perezu se posrecilo, a Zhou i Gastly ga trenutno stizu na stazi. Ocekujem da ce Verstappen skidati 3s po krugu. Odron, sprasit ga cim prije. |
Al zanimljivo vrijeme u Nizozemskoj. Sunce, kisa, sunce, poplava.
Steta za McLaren, popusili tesko :( |
McLaren je "samo" trebao pratit taktiku RBa i poslat PIA zajedno sa Perezom a Landa sa Maxom u box jer su bili tako na pozicijama da mogu to popratit ali ih je skoro sve prognoza zaj... Svi su mislili da xe kisa 2-3 min a ne 10-15 min i tu su gubili 10-15 sec po krugu u odnosu na Inter gume.
Jedino mi nije jasno kakve su to Soft gume koje drze 45 krugova (Albon)... |
Niš čudno, brzi su, mali downforce.
|
Mercedes extends their driver line-up of Lewis Hamilton and George Russell until 2025
|
možda nam se vettel vrati https://www.skysports.com/f1/news/32...022-retirement :D
|
Daj zamisli da ćaća Stroll da malome nogu i stavi Vettela uz Alonsa.
Još da razvoj prati ostatak sezone, a ne da samo bljesnu na početku i imamo vrhunski tim. |
Ma sta bi Vettelu trebalo da dodje u Aston Martin i da ga Alonso tamo nasamara.
Mozda Williams. |
Evo Stroll ga fino zakucao u zid, bas me zanima do kad ce ga Senjor Stroll gurati dok ne kaze ili f**k F1 ili ne potjera njega da napravi od Astona pravu momcad :D
|
Heheh, još nisu ni gotove, a kvalifikacije su već i više nego dobre. :D
|
Napokon opet utrka vrijedna gledanja. Nadam se da ce ovak ostat i sljedeci tjedan za Suzuku :D
|
Top!
|
Ajde da je i propeti konjić prvi danas :)
Nisam gledao cijelu trku jer sam bio u berbi. Stigao na zadjih 20 krugova. |
bravo za Sainza,Norrisa,Russella i Hamiltona
|
Citiraj:
Svaka cast Sainzu, savrseno odvozena utrka. Bit ce zanimljivo vidjeti iducu Ferrari sezonu, sad kad je Sainz barem jednako brz kao Leclerc. |
Jer je izletio ;)
Ajde da se malo dominacija razvodni, makar privremeno. A Alonso sad vjerojatno ima ugodan razgovor sa svojim mehanicarima. |
Citiraj:
|
Sam si je kriv, ne žalim ga, bahat je. Drago mi je za Norisa.
|
apsolutno svi su bahati ali takav moras i bit
|
Norris? Totalna suprotnost, druge neću komentirat, ali smatram da je Russell u top 3.
|
Da su pustili hama ispred rjesio bi bio norisa a i sainza vjerovatno, imao je puno bolji tempo, kao i obicno na kraju utrke. Al onda bi krenule sranja o tome kako je rusel 2. Vozač, skidanje gaća hamu itd. Ovako je zavrsio u zidu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:51. |