![]() |
Muke po Indiji, poskuljujemo sa ₹189 na ₹299 (3,2€)
Neznam jeli neko spominjao pa da znate. |
Je, došao je mail. Razmišljam složiti prijavu pa na mingo, ovome treba stati na kraj.
|
Citiraj:
|
Ja sam na iPhone u odustao
Instalirao brave browser i jedini tab mi je YouTube i tako gledam Šljaka sve |
ako je neko u potrazi za yt premium acc-om (1 profil na korištenje), slobodno mi se javi privat
|
Uspio sada novi account i ukraina
Preko moba jer preko kompa ne prolazi (problem sa odredivanjem zemlje) Mreza wifi, Urban VPN upalio na ukraina Napravio novi accout I aktivirao premium sa revolut visa Poslano sa mog GM1910 koristeći Tapatalk |
|
Dobio prije pola godine skoro. Svih to čeka kad tad!
|
Jel ima netko preporuku VPNa s Argentinom? Probao par free komada i ne nudi uopće Argentinu u free planu. Ili preporuka nekog koji se plaća
|
Napravim ti secure DNS proxy preko Argentine, ako hoćeš?
|
Pa ne može se više aktivirati arg pretplata, ako ti za to treba...
|
Citiraj:
ja sam muku mucio sa tim vpn ovima i na kraju uzeo revolut premium (2mj free) koji ima ukljucen nord vpn...po meni daleko daleko najbolji barem na androidu a id besplatnih probaj tunnel bear mada on nekad mi radi nekad ne |
Mislim da Windscribe jos uvijek ima free opciju...
|
Ima free, ali Argentina nije u planu.
|
Pa jel nije jednostavnije uzeti Youtube premium family za 14.6€/monts, koji moze koristiti 6 korisnika sto po korisniku ispadne 2,43€/month? ili sam ja nesto krivo ubrao?
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
mislim kad mi free period istekene da cu nastavit placat...treba mi i revo i vpn a 8 eura je ok cijena
|
Izbacilo me iz argentina i ako idem otvoriti racun iz neke jeftine drzave traze me neki racun s adresom stanovanja za potvrdu. puuuj
|
Gotovo je s tim!
|
Možda testirati Ukrajinu, meni zasad radi!
|
Moja Ukrajina i dalje radi.
Taj račun od Googlea je od izrade, do kupovine Youtube premiuma sav u ukrajinskom predznaku. Na svim mjestima je neka random ukrajinska adresa i mslm to jest nadam se da ako i ima neki filter za otkrivanje porijekla accounta moj će account zaobić hhh |
Ako ti kartica nije sa ukrajinskom adresom, onda ti ništa ne može pomoći...
|
Citiraj:
|
Kod mene Turska jos prolazi, ali racun nema veze s Turskom. To je moj osobni google racun, samo je payment profil turski s virtualnim revolutom. Dokad ce, ne znam. Neka potraje!
|
Postojećima radi, do kad, ovisi, ali na kraju svega svima će biti otkazano!
Citiraj:
|
upravo dobio na mail
"YouTube Premium memberships based in Argentina require a form of payment issued in Argentina." Bilo je dobro dok je trajalo :D Anyhuz, imam 3 slota na YT family dostupna od 1.11, placanje mjesecno keksom/iban, 2,92€ slot, tko je zainteresiran neka se javi, dodam ga u familly prije bilo cega cisto da provjerimo da li taj dio prolazi |
Također danas dobio, samo za Tursku. Isplati li se opet zezati sa VPN-om i nekom drugom zemljom? Da li uopće prolazi?
|
Ne prolazi. Prolazi jedino ako imaš Apple uređaj...
|
A sto Apple?
Mislim imam iPhone ali zašto samo Apple ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:18. |