![]() |
Citiraj:
Nisu retrovizori problem, nego krilca. Retrovizori su izričito dozvoljeni, al ovi su stavili ona klirca pod izlikom da služe kao dio strukture i onda ih spojili onom tankom sipkom.. U biti je kristalno jasno da je funkcija aerodinamika a ne potpora 😂 tak da je to bilo za očekivati |
Citiraj:
|
Promijenit će pravila nakon utrke tako da će bit onda ilegalno,ali po trenutnim je legalno
|
kapa dole kubici da moze voziti sa tako osteceniom rukom,oko polovice videa sa vidi koliko mu je ogranicena motorika
https://www.youtube.com/watch?v=jlSVS3Htb9Q |
Citiraj:
|
Haha. A jebiga. :)
Danas neću moći gledati utrku pa bude snimka kasnije dobra. Prediciram dosadnu utrku (tješim se jer ne gledam live) :D Sent from Usreo Mobara |
nemoj tako Druže...dugo kiše nismo vidjeli u f1, kako sad stvari stoje necemo ni danas, nadam se nekom mikroklimatskom katalonskom inznenađenju :D
|
Citiraj:
|
Porsche Cup na slikovima.Koji zvuk :goood:
|
Kako stvari stoje neću moći gledati ovu utrku. Zašto je utrka pomaknuta u 15h?? Sranje.
|
15:10. Ja ću preko moba gledat, barem start. Na rođendanu sam...
Sent from Usreo Mobara |
Ima tko stream a da radi? Treba za kolegu hitno
|
Citiraj:
A u xx.10, umjesto puni sat, zbog nekih sponzorskih pixdarija. Citiraj:
Treba ti aceplayer, naravno. |
Kazu 80% chance of rain :))))
|
Ne trebamo kisu. Imamo Groznog. 😊
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Citiraj:
|
Evo prvi put gledam prenos F1 preko Sport Klub 1 SR, sto da kazem, za razliku od dvojca s Arena Sport 2 HR, ovu dvojicu na SK je zanimljivo slusati i koliko vidim nema reklama na SK1 do sada.
|
Grožđani svaku trku se mora ili skidati u kvalama, do, ili trci. Nema uredan vikend nikako.
|
Opet Kimi nema sreće
Brijem da sam to rekao svaku utrku ove sezone |
Kakva je ovo opet Ferrari seljo strategija? Udje u boks i stave mu medium umjesto soft 🙄
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Nemaju novih soft više
|
Uključio se sad u prenos. Što bi Vettelu da je 4 i iza Verstappena?
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Verstappen je bio samo jednom u boksu,a Vettel vjerojatno ne bi izdržao do kraja |
Znači Autogol opet?
Sent from Usreo Mobara |
Autogolcina.
Jos je Kimi odustao zbog kvara. Isli su prvi u boks, u 17. krugu. Hamilton je bio 9 duze. Katastrofa. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Jednostavno ne rade gume uopće na Ferrariju
Hamilton cijelu utrku svaki krug radi najbolje krugove i gume izdrže 8 krugova više |
Ma to je zato jer postoji veza ferrari-pirelli
Steta sto nije bilo kise da bude zanimljivija utrka, ovako nakon cca 15og kruga dosada |
Citiraj:
a) da je Pirelli pogodovao Ferrariju prve 4 utrke jer ih Mečka nije mogla zagrijati? b) da je Pirelli sjebao Ferrari koji sad jede gume dok Mečka ide ko po tračnicama na njima? Ako ćemo gledati isključivo Pirelli, osobno mislim da su obje tvrdnje točne. Nego, McLaren: - 133 boda u 3 godine sa Hondom - 40 bodova u 5 utrka sa Renaultom Koliko god izgleda loše, nemjerljivo je bolje nego sa Hondom. |
Citiraj:
A ovo što sam naveo je činjenica, cijeli vikend su se mučili sa gumama, Q3 su skoro svi morali vozit na softu jer supersoft jedino na Mercedesu radi. McLaren bi imao više manje isto bodova sa Hondom i Renaultom ove sezone |
A McL i novi aero paket odlično rade,sada više ni Alfu ne mogu obići.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |