![]() |
Uf, ovo je bila golčina.
|
Kakva golčina Šipca, show :)
Šteta što Pjaca nije bolje pogodio onda protiv Španjolaca :) |
|
Bolest od gola, pravo iznenadenje..
Gledam 2. poluvrijeme i tekma mi lici na nekakvu nizu ligu, stvara se pritisak ali nema neke uhodanosti vise nabijanje prema naprijed i onda ovakav pogodak! |
Penali. Sretno Poljska...
|
I ja se nadam Poljskoj
|
jao šta mrzim ove penale, nek vrate golden gol i igraj dok ne padne, ovo je loše za srce gledatelja
|
UK uspavanka.
|
Ajd neka su Poljaci prošli, nadamo se zajedničkom susretu :)
Od ovih nisam više ni očekivao, tu su samo zbog proširenja. |
SofaScore veli standard postava. Manđo, Modrulja, Strinić, Vida
Poslano sa mog Nexus 5X koristeći Tapatalk |
Nisam tekmu gledao, uletio tek na kraj. Nisam ni mislio da će se igrat, kaj nisu ovi izašli iz Evrope?
|
|
Valjda ćemo po prvi puta u povijesti proći prvo ispadajuće kolo na Europskim prvenstvima...
|
Haha, vozio iz Crikve za OS, taman stigli, pratio na radiju... Za sada kako sam i rekao: Poljaci :)
Bez brige, biće i Belgija na meniju (a i Španjolska repete). Al' prvo, predjelo se servira za cca sat vremena, kako je već i red. ;) |
Promijenjen sastav Portugala:fuming: u zadnji trenutak, neće baš biti kako je planirano ali vjerujem da su sve opcija uzete u obzir i da to nije neko iznenađenje...... osim što će utjecati na zadnji obrambeni red glede pokretljivosti jbg.
|
Nema veze, glavno da je Karvaljo ostao
|
I Pepe.
|
Nema Karvalja...
|
Ma lol, krivi karvaljo je unutra
|
Strinić i dalje ko kokoš bez glave. Naši kao da se boje. A bome su i ovi preplašeni. Nitko krenut neće :) ko po jajima :)
|
:fuming:Pizdumaterinu, pa nije ovo prvenstvo vrtića pa da se sudi umjetnički dojam za ubacivanje iz auta...
|
Al ga Srna komplicira,...
|
Ne zna se ko je oprezniji i lošiji.
|
Majke mi, obe strane kao po jajima, modric se cini prilicno zbunjenim...
|
Majke ti mile vadi tog Mandžukića vanka
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
Ronaldo nas tuče sve redom, al brijem da im je to dio taktike. Stalno idu na igrača koji predaje loptu, sve faulove su tak napravili
|
Taaaako je Perišiću, samo bodi nek se znoje...
|
Modric lici na Kovacica, nije mi jasno
Sudci evo vec tjeraju vodu na njihov mlin... |
Usro sam se kad je ovaj opal u 16.
|
Igramo katastrofalno... bezmudo. Ovako ili ispadamo ili penali. Ovako gol do preksutra nećemo zabiti. Možda primimo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:04. |