![]() |
I di se na kraju igra ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo neki dan su rekli stisni F za ready (cemu to uopce sluzi) ja i vecina nas stisli F i pojavi se zelena lampica...no jedan iz naseg tima i dvoje iz protivnickog nisu to napravili...pa se jedno 10 minuta nista nije desavalo samo "dernjava" stisni F XY i ti zx isto...jesam,nisam,jesam i td. ...pa sam se odspojio jer se nista nije dogadalo... samo su se x i y prepirali preko poruka 10 minuta... Di se igra i kad? |
Doza ili cw. Sad?
|
Na cw ne mozete a i rijetko cete moc uc jer decki stalno imaju war. Evo sad je war između Cw-a i jednog ob boljih klanova ovdje TeamAU...
@ E.T. Ono sta smo mi igrali neki dan ti je sluzeni CB (clan base) mod, najjace lige na svijetu, da samo vidis te manijake....strava... I ceka se da se svi spoje i stisnes F kad si spreman i od onda krece fajt....kuzis? |
thx Sp@wN na objasnjnju sad je sve vise manje jasno...pohvatao sam ctf i hq jedino mi je ovo bilo mutno...
Na CW-je war pa sta kazete da skocimo sad na dozu(nisam mogao prije)...vidim da ih je samo 4 zasad gore...da nabacimo mapu il dvije? Edit: Zna netko kojim redosljedom se vrte mape jer uvijek upadnem kad je Francuska gore :fuming: vec mi ju je pun k... |
Citiraj:
|
Citiraj:
btw .. efo jenog rezultata od danas ... bili sami njubovi uglavnom pa ja uspel biti prvi :) ;) :burn: http://img21.imageshack.us/img21/19/...mage5xi.th.jpg |
Jel mi može poslati tko file potreban da bi igrao na toj vašoj Dozi? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U igri isključi automatic download . IP: 195.29.221.245:28960 |
imena frendlija ? .. hm ne kuzim na kaj mislis ... ( pola 1 je .. mozak sporo dela :) )
@ demon hunter .. pod options od MP ugasi auto downloading i onda ti bu delalo :beer: |
Da se pohvalim :p i ja sam jednu uspio ostati prvi i na nuli i jos smo ih sprasili... to se nedogada svaki dan...:D
http://img28.imageshack.us/img28/530...00414jv.th.jpg |
Citiraj:
Veki je pol meca prelezo a ja sam od trcanja smrsavio 15kila. Ovi moji rusheri su imali koju kilu viska pa su i oni vecinu meca precucali!!!!:beer: |
Citiraj:
|
Dali je netko da igramo na dozi ?:rambo: :rambo:
|
Sve se kao ne hvalite rezultatima...evo jedna moja slika...moram ^^
http://img204.imageshack.us/img204/8664/cod20fu.th.jpg |
Citiraj:
|
jucher nisam imao volje, ali kako i danas radim produzeno, do 20h me sigurno nema doma, tako da bi bilo zgodno da nabacimo neki raspashoj na dozi ili gdje vec, a? vrijeme, mjesto, da chujem... :smoke: ;)
|
Citiraj:
:D :D |
Sta nitko nije za igru:rolleyes: :D
|
Citiraj:
|
ccc ajmo bar jednu stazu
BTW i kod mene je situacija slicna pa ne kukam:p :p :D |
E sad kad sam se (malo) naspavao (zaspo u 6:40 digo se u 8:30 ... pisao referat cijelu hebenu vecer :rambo: ) ...mogo bi malo igrati :D.
Za promet me nije briga...lijepi flat. |
Kaj se čeka - DOZA!!!!
|
e.t. & i are cumin' around midnight. :smoke:
|
Ajmo za 5 minuta SVI na dozu...nemojte da molim...samo se nadam da nije opet j****** Francuska...
@atha Nagovori Bubbu da dojde...uf to bi bio gust :D :beer: |
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:49. |